Round-Saturn
Üye
-
Konu Sahibi
-
Windows 7 x64 kullanıyorum eski xpsp3 de güncellemelerı yapabılıyordum ama bu sistemde ne yaptıysam hep aldığım hata PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!
söylediklerinizi aynen yaptım ama telefon kapalıyken düğmeye basıyorum 4-5 sn sonra usb aygıtı otomatik cıkartılıyor
yardım edebilecek yokmu ?
iSouLLeSs Bende Aynı Sorunu Yaşamıştım Neler Neler Denedim Olmadı Tek Çözüm Yolu
Bilgisayarım / Program Files / ODEON / JAF / JAF Usb Driver. içindeki dosyaları windows / system 32'ye Kopyalamak. İşlemleri Yaptıktan Sonra Sorununuz Çözülecektir
dostum belki bilgisayrın dll dosyalarında belkide sistemden kaynaklanıyor olabilir.ben de flash atamıyordum,arkadaşa gittik onla birlikte flash attık onun bilgisayarda oldu.bu arada onun bilgisayarda bu telefonun yanındaki mini cd,jaf emulator birde orjinal fw yüklü.o system 32 klasörüne bişi kopyalamadı.ben kopyalayıp denedim birde pc suit yüklemedim hala olmuyor...J.A.F'tan yüklemek istedigim FW seçiyorum sorunsuzca ilerliyorum ama flash deyip yes diyip ardindan telefonu taktigimda sorun oluyo not Found!! bunu ne yaptiysam aşamadim digeer takılı usb leri çıkardım system32 ye jaf usb driverleri kopyalalım nokia suit yükledim suit telefona güzelce güncellemesini yükledi ama sorun hala aynı not found!! dün akşamdan beri uraşıyom başka çözüm yoluda bulamadim beN çözerim diyen bi yigit warsa MqCcRe @ windowslive . com Ltfn eklesin musait olduğun bi zamanda görüşelim
bende jaf la flash atarken sorun yaşıyorum fakat şöle bi hata veriyor
gerekli seçenkleri seçip flash dediğim de altta bunlar yazıyor
JAF version 1.98.62
Detected PKEY: 90009699
Card life counter: 99.99%
P- nokia module version 01.02
FBUS INTERFACE NOT CONNECTED!!!
USB Cable Driver version: 7.1.31.0
Changing mode...Done!
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: NONE
PPM Flash file: NONE
CNT Flash file: NONE
APE Variant file: NONE
Searching for JAF saved location of ini...
Checking path: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-505\
Searching for default location of ini...
Checking path: \Products\RM-505\
Searching for JAF saved location of ini...
Checking path: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-505\
No ini files found...
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: NONE
PPM Flash file: NONE
CNT Flash file: NONE
APE Variant file: NONE
Detected P-: 90009699
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
Can't detect flashing server!
öle kalıyor telde hiç bişey olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?