Jad uzantılı oyun

Sponsorlu Bağlantılar

jeacona

jeacona

Üye
    Konu Sahibi
Jad uzantılı oyun
arkadaşlar jad uzantılı tel oyunları arıyorum d500 için lazım

bildiğiniz site,link var mı??????

perfectlover

Üye
Senin .jad uzantılı diye bahsettiğin oyunlar .jar uzantılıdır ve maxicepte bol bol vardır. Yani bunlar java oyunlardır. .jad uzantısı, . jar dosyalarını telefonun tanıması için içerisinde midlett ve class bilgilerini barındıran yardımcı dosyalardır. Sitede java oyunlara bak ve telefonuna uygun olanları indir.

jeacona

jeacona

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(perfectlover &#064; Apr 29 2006, 01&#58;19 PM) [post=325122]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Senin .jad uzantılı diye bahsettiğin oyunlar .jar uzantılıdır ve maxicepte bol bol vardır. Yani bunlar java oyunlardır. .jad uzantısı, . jar dosyalarını telefonun tanıması için içerisinde midlett ve class bilgilerini barındıran yardımcı dosyalardır. Sitede java oyunlara bak ve telefonuna uygun olanları indir.
[/b][/quote]

biliyorum ama öyle de telefon kabul etmiyo .jad olması gerekiyo...

perfectlover

Üye
<div class='quotetop'>(jeacona &#064; Apr 29 2006, 01&#58;41 PM) [post=325135]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

biliyorum ama öyle de telefon kabul etmiyo .jad olması gerekiyo...
[/b][/quote]

Sen yanlış anlamışsın. Telefonuna bir .jar uzantılı dosyayı gönderirken yanında .jad uzantılı dosyayı da gönder. Eğer bunu bulamazsan şunu söyleyeyim. Bazı telefonlar otomatik olarak böyle bir dosyayı oluşturuyor. Ama D500 böyle bir şeyi yapıyor mu bilemiyorum. Oyunu kurmaya çalıştığında hata veriyorsa tekrar kur belki o sırada bir .jad dosyası oluşturmuştur. Eğer bu çözüm getirmezse maalesef yanında .jad dosyası olan bir java uygulaması kurmak zorundasın.

mesut_cavusoglu

mesut_cavusoglu

Üye
bu sitede telefonuna uygun bol miktarda oyun bulabilirsin

_CHiLeKesH_

_CHiLeKesH_

Üye
jar olarak indireceksin..sitede JAD MAKER adlı program da mevcut olmalı... jad makerle jad uzantısına çevirebilirsin.. öyle jad ollarak bulman zor....kimse hazırlayıp koymaz. ;)

akisa33

Üye

bu sitede istediğin var

sublieutenant

sublieutenant

Üye
*.jad oyunun indirilebildiği wap sitesidir zaten, tıklayınca direk o adrese bağlanıp oyunu yada son sürümünü indirebilirsiniz...

byapsuva54

Üye
bişe sorcam ben d900 kullanıyorum ve telefonuma kim 500 ytl ister oyununu yükleyecem ama internetten bulduğum oyunların hepsi jar uzantılı jadmaker programıyla aynı klasörün içine jad uzantılı dosyayıda çıkartıyom ama yükledikten sonra "java uygulama hatası " veriyo. başka oyunları telefona rahatlıkla yüklüyom ama onların hepsi hazır jad dosyalı oyunlar acaba ben mi bi yanlışlık yapıyom bi yardım edebilirmisiniz. Jad dosyasını çıkarışım dosyanın üstüne sağ tıklayıp make jad diyorum.

ögeday

Üye
hiçbiri çalışmıyor:agla

a21a

a21a

Emekli Yönetici
bişe sorcam ben d900 kullanıyorum ve telefonuma kim 500 ytl ister oyununu yükleyecem ama internetten bulduğum oyunların hepsi jar uzantılı jadmaker programıyla aynı klasörün içine jad uzantılı dosyayıda çıkartıyom ama yükledikten sonra "java uygulama hatası " veriyo. başka oyunları telefona rahatlıkla yüklüyom ama onların hepsi hazır jad dosyalı oyunlar acaba ben mi bi yanlışlık yapıyom bi yardım edebilirmisiniz. Jad dosyasını çıkarışım dosyanın üstüne sağ tıklayıp make jad diyorum.

aşağıdaki maxicep linkinde Negative nin verdiği jadmaker ile bir dene. birinci mesajda nasıl kullanılacağı konusunda bilgi var.:oke:

JADMaker ( Jad Maker : Jar Dosyalardan, Jad Dosyalarını olusturur )

sinanören

Üye
kardeş a gir jad ve jar ile mılyonlarca dosya bulabılırsın

kansug

Üye
arkadaslar ben yenı aldım d900 jad ya da jar hangısını atsam desteklenmeyen mod dıyor telefonumda oyunlarla ılgılı baska her hangi bi program yok ondan mı oluyo acaba ondan sa hangı dosyaları ındırmem gereklı

taha_34

Üye
saol

youngprogrammer

Üye
saol

miro73

Üye
bilgi için tşkler

bugsyy

Üye
arkadaşlar merhaba ben bu siteye yeni katıldım ya ben oyunu atıyorum ama jar uzantılı o yüzden calıştırmıyo

polat_ketur_76

Üye
getjar sitesinde var oraya bir bak istersen

polat_ketur_76

Üye
jad uzantılı programları jar a çeviren bir program var o da tabi maxicep te sonra jar uzantılı oyunların keyfini sürersin yyaaaa

enesd12

Üye
verdiğiniz java oyunları yükledim şimdi ne yapmam gerekiyr of ne karmaşık bi olay ya becerebildiğim günü bayram ilan edicem:S

Üst Alt