Jad uzantılı oyun

Sponsorlu Bağlantılar

NeFrEtİnSeSi

Üye
arkadaşım d900i nasıl oyun yükleniyor bana bir mesaj qönderir msin ya nolur?

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
bu sıteye gır bı suru oyun var telefonuna gore wap.gamejump.com wap.getjar.com

hamzaaktaş234

Üye
siktır hiç biri çalışmıyor

41Mesut41

Üye
çok teşekkür mesut çavuşoglu oyunlar çok işime yaradı herkese tavsiye ederim

GANSH

Üye
bende samsıun C3053 kullanıyorum ve jar uzantılı oyunlar çalışmıyo jad uzantılı oyun bilen varsa lik kosun plss

alicankoc123

Üye
C3053 için oyun varmı acaba ? varsa link verebilirmisniz?

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
buyur kardes sana oyun ayrıca burdanda ındır wap.gamejump.com

golge9

golge9

Üye
Bak anlatayım oncelıkle .jad olarak bulamadıysan .jar bul sonra masaustune gel>sag tıkla>yenı> metin belgesı var ona bas sonra metın belgesını ac .jar dosyayı basılı tutup yenı metın belgesının ıcıne surukle byle ggarıp garıp bır şeyler cıkacaktır daha sonra dosyada farklı kaydet de ordakı .jad sılıp .jar yap hadı kolay gelsın...

askar_153

Üye
iii miş

AKATLI

AKATLI

Üye
jad maker la jar dosyalarını jad a çevirceksin

haldun21

Üye
Arkadaşlar jar dosyalarını jad dosyasına çeviriyorum d900i cep telefonum var ama yüklendikten sonra oyunlar hep hata veriyor açmıyor bu neden kaynaklanıyor bilen varmı

gardof

Üye
Arkadaşlar jar dosyalarını jad dosyasına çeviriyorum d900i cep telefonum var ama yüklendikten sonra oyunlar hep hata veriyor açmıyor bu neden kaynaklanıyor bilen varmı

Arkadaşım Aynı sorunu Bi dönem bende yaşadım ,

jad makerın çevirdiği oyunlar nadiren çalışıyor,

sana en iyi tavsiyem sefan.ru adresine gir.site rusça dır .ingilizceye çevir . ve istediğin ekrana göre jar ve jad lı oyunlar bulabilirsin yüzlerce oyunu var ve hepside güncel .
ben en son pes10 u indirdim .tavsiye ederim.

mfc123

Üye
ben kendi telefonuma attım. Baya aradım ama sonunda oyun buldum şuan 21 tane oyun war telimde istiyen bnm msne eklesin yardımcı olurum [email protected]

onuyyytt

Üye
ya arkadaşlr bnde samsung b3410 var nasıl oyun yükleycm ona???

meok

Üye
ya jad makeri nasıl kullanıcam yardımcı olurmusunuz

blueboy1595

Üye
n70 jad uzantısını kabul etmıyor bu uzantıyı jar olarak nasıl açabilirim?

efasne

Üye
gozunuzu seveyım yardım edın ben bu sıtede bı turlu jadmarkerı ındıremedım nasıl ınıyom ben bıraz acemıyım lutfen yardım edın

dehset_01

Üye
yha arkadaşlar lütfen ben samsung b3310 kullanıyorum ama bi türlü oyun bulamadım kendi oyunları ise süreli galiba jar ve jad dosyaları çalışıyor java kodu *#9998*4678255# etkinlştirildi ve devre dışı bırakıdı yazıyor ve bu telfona uygun tema var mı lütfen yardım !!!!

poet21

Üye
samsung beat dj için bildiğiniz oyun ve program sitesi varmı ? yardımcı olursanız çok sevinirim

hb14dex

hb14dex

Üye
aynen oyle jad maker de calısmıor 300kb lık oyun 1kb oluor telefon calıstmırmıor.....:(:(:(:(

Üst Alt