Jad uzantılı oyun

Sponsorlu Bağlantılar

mehro

Üye
ya jadmake nasıl jar uzantılı dosyaya çevriliyor

DraCuLa2222selo

DraCuLa2222selo

Üye
arkadaşlar bunları ben bir türlü yüklüyemedim telefona yardımcı olursanız sevinirim

lx7300

Üye
bende lexus 7300 war uzantısını bilmiyorum acil yardım

a1i

Üye
jad ve jar de de anlayalım

lx7300

Üye
java ve jar değil onları denedim

--------------- Ekleme ---------------

sis de dğil onu da denedim

acillll

soykan_35

Üye
ya biri jad uzantılı oyun linki veremez mi???

baskomutan77

baskomutan77

Üye
arkadaşalar mymobilepark adlı sitede oyunların jad uzantılı dosyaları var ama jar uzantılı yok telefonum D900i ve telefonuma jad uzantılı dosyayı softick ile yüklerken aynı oyunun jar uzantısını da istiyor. ama bende jar uzantısı yok. aynı jadmaker gibi jadi jara çeviren jarmaker varmı? varsa lütfen siteye yükleyin

DOKASSOS

Üye
Slm arkadaşlar

yuso53

Üye
benden size kıyak alın

DOKASSOS

Üye
Sağodl

brkmslk

Üye
ibn

sezo_35

Üye
d900i için jad uzantılı oyun lazm lınk blen warmı kii

tobey_karaca

Üye
arkadaslar ben zıp ve sıs ı denedım acmadı telefon(nokıa 6111) nasıl yapacam jad mı jar mı ındırcem bunu bılen [email protected] u eklesın ve bana solesın acıl

muhterem123qwe

Üye
d900 olan arkadaşa katılıyom aynısı bana da oldu

solarist19

Üye
ya bu jar'ı jad'a çevirmek için hangi siteden indirmem gerekiyor bu programı bana link verebilrseniz sewinirim:(

crazy_1020

Üye
<div class='quotetop'>(perfectlover @ Apr 29 2006, 01:19 PM) [post=325122]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Senin .jad uzantılı diye bahsettiğin oyunlar .jar uzantılıdır ve maxicepte bol bol vardır. Yani bunlar java oyunlardır. .jad uzantısı, . jar dosyalarını telefonun tanıması için içerisinde midlett ve class bilgilerini barındıran yardımcı dosyalardır. Sitede java oyunlara bak ve telefonuna uygun olanları indir.
[/b]

biliyorum ama öyle de telefon kabul etmiyo .jad olması gerekiyo...[/quote]

_düzceli_81

_düzceli_81

Üye
çok teşekkür ederim:)

oyun veya program yükleyemeyen ler yardımcı olabilirim msn adresimi kaydetsinler
[email protected]

_düzceli_81

_düzceli_81

Üye
d900i teması varmı siteye baktım bulamadım yardımcı olurmusunuz...

arkadaş jar ı jad a çevirmene gerik yok bu sitede oyun bol bol var telefonuna beğendiğini at:oke:

efsane 3800

Üye
eğer yardım edebilirsen gerçekten doğru yerdde olduğuma inanacağım yardımların için şimdii
Senin .jad uzantılı diye bahsettiğin oyunlar .jar uzantılıdır ve maxicepte bol bol vardır. Yani bunlar java oyunlardır. .jad uzantısı, . jar dosyalarını telefonun tanıması için içerisinde midlett ve class bilgilerini barındıran yardımcı dosyalardır. Sitede java oyunlara bak ve telefonuna uygun olanları indir.

mehmet8316

Üye
bunların hiçbiri bi işe yaramıyo bu siteyi boşuna açmışlar...

Üst Alt