Jackie Chan tasarımı akıllı telefon: Samsung SCH-W2013

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Jackie Chan tasarımı akıllı telefon: Samsung SCH-W2013
Akıllı telefon pazarında liderliğini devam ettiren Samsung, diğer markalar gibi, dünyanın en büyük akıllı telefon pazarı olan Çin‘e özel olarak tasarlanan modelleri ile karşımıza geliyor. Samsung yeni bir akıllı telefon ile daha geliyor. Uzak doğu sporları ile ilgili filmleri ile tanınan ünlüaktör Jackie Chan tarafından tasarlanan akıllı telefon kapaklı yapısı ile dikkat çekiyor. Akıllı telefon SCH-W2013 olarak adlandırılmış.

Samsung SCH-W2013, China Mobile tarafından sunulacak. Çin‘de oldukça rağbet gören çift sim kart desteğine sahip olan akıllı telefon1.4Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemci içeren yonga setindengüç alacak. 3.7″ büyüklüğünde 800×480 piksel çözünürlüğünde Super AMOLED dokunmatik ekran içeriyor. Ekran dual olarak hem ön hem de arka yüzeyde bulunuyor.

Samsung SCH-W2013 2GB sistem belleği ve 16GB dahili veri kapasitesi içeriyor. Arka yüzünde 8MP, ön yüzünde de 1.3MP kameraya sahip olan akıllı telefon diğer özellikler Wi-Fi, Bluetooth, microSD kart desteği, 1.850mAh batarya olarak sayabiliriz.

Samsung SCH-W2013 akıllı telefonun 2.900$ ile 3.200$ arasında bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. Anlaşılan Jackie Chan‘i işe almak hiç de ucuz değil.

Kerim.

Kerim.

Üye
Kapakli telefonun modasi mi kaldi:ah

tempestshine

tempestshine

Üye
Sende mi Brütüs? :züü:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Bana Nokia'nın Comminicator serisini andırdı :)

Haber için teşekkürler.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

Placebo-

Placebo-

Üye
Allahım.. :ah:

acuxx

acuxx

Üye
ben o telefona 50 tl bile vermem. Bunlar 3000 dolardan bahsediyo

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Vallahi bende almazdım

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Donanım süper de...

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Rağbet görebilir ama çoğumuz bu telefona bu parayı vermez.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ekran çözünürlüğü :hmmm

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
3 kere yere atsam bozulur gibime geliyor

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Benim için ekran boyutu küçük geldi şartlar her ne olursa olsun ister büyük ister küçük benim için yeterli değil.Ama 3.7" için yeterli olabilir.

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Samsung tozuttu iyice :ehe

besim.farhan

besim.farhan

Üye
Akıllı telefon pazarında liderliğini devam ettiren Samsung, diğer markalar gibi, dünyanın en büyük akıllı telefon pazarı olan Çin‘e özel olarak tasarlanan modelleri ile karşımıza geliyor. Samsung yeni bir akıllı telefon ile daha geliyor. Uzak doğu sporları ile ilgili filmleri ile tanınan ünlüaktör Jackie Chan tarafından tasarlanan akıllı telefon kapaklı yapısı ile dikkat çekiyor. Akıllı telefon SCH-W2013 olarak adlandırılmış.

Samsung SCH-W2013, China Mobile tarafından sunulacak. Çin‘de oldukça rağbet gören çift sim kart desteğine sahip olan akıllı telefon1.4Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemci içeren yonga setindengüç alacak. 3.7″ büyüklüğünde 800×480 piksel çözünürlüğünde Super AMOLED dokunmatik ekran içeriyor. Ekran dual olarak hem ön hem de arka yüzeyde bulunuyor.

Samsung SCH-W2013 2GB sistem belleği ve 16GB dahili veri kapasitesi içeriyor. Arka yüzünde 8MP, ön yüzünde de 1.3MP kameraya sahip olan akıllı telefon diğer özellikler Wi-Fi, Bluetooth, microSD kart desteği, 1.850mAh batarya olarak sayabiliriz.

Samsung SCH-W2013 akıllı telefonun 2.900$ ile 3.200$ arasında bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. Anlaşılan Jackie Chan‘i işe almak hiç de ucuz değil.

donanım hayranlık uyandırıyor..

DaNq3rB0y2

Üye
uzak doğu dövüşleride yapıyormuymus ?

CasuS_87

CasuS_87

Üye
özellikleri göz dolduruyor :D ama tasarım biraz olmamış sanki :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt