Jabra bt-5010 bluetoot kulaklık(az kullanılmış)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

suvari21

Üye
    Konu Sahibi
Jabra bt-5010 bluetoot kulaklık(az kullanılmış)
Kutu içeriği : 1 Jabra Bt-5010 Kulaklık, 1 Seyahat sarj cihazı, 1 PC'den sarj Kablosu , kullanım kılavuzu

* Kayarak uzayabilen kapak, sahip olduğu rüzgar gürültüsü azaltma teknolojisi sayesinde, koşullar ne olursa olsun en iyi ses alımını sağlar

* Kayarak uzayan kapak, aramaları cevaplamanızı ve kapatmanızı sağlar

* Titreşimli ve görsel uyarılar, sessiz modda bile iletişimi kaybetmemenizi sağlar

* Bluetooth 2.0 kulaklık ve ahizesiz (hands-free) profillerini destekler

* USB kablosu üzerinden PCden şarj etmeMasa tipi telefonlarla bağlantı Jabra A7010 Bluetooth adaptörü ile uyumludur

* 10 saate varan konuşma, 300 saate varan bekleme süresi (kullanılan aygıta bağlı)

* Telefondan müzik dinlemeye olanak sağlar. (her kulaklıkta bu özellik yoktur)

* 3G li telefonlarla tam uyumlu (her kulaklıkta bu özellik yoktur)

* Her iki kulakta da kullanabilme özelliği var

* Yanlızca 20 gr ağırlığında

* İki farklı cep telefonu ile aynı anda bağlamanızı sağlayan çok noktalı bağlantı i (her kulaklıkta bu özellik yoktur)

cihazla ilgili detaylı linkler :

ARKADAŞLAR CİHAZIN PİYASA DEĞERİNİ ARAŞTIRIN BU FİYATA YOK...

CİHAZ AZ KULLANILMIŞTIR.YURT DIŞINDAN GETİRİLDİ ORJİNAL AVRUPA ÜRÜNÜDÜR.ÖZELLİKLE ÇAĞRI KABULÜ VE ÇAĞRI SONLANDIRMA İÇİN KIZAĞI ÇOK KULLANIŞLI.

BANA FARKLI Bİ TANE GELDİĞİNDEN SATIYORUM. FİYATI 55 TL DİR

kargo ücreti 5 tl dir alıcıya aittir.

YAKUP7979

Üye
Iyi akşamlar ben kilisten ulasıyorum size kulaklık için rahatsız ttim tlf no belli etmemissiniz onun için ulasamadım bana tlf nosu yollarsanız sizinle gorusmek isterim benim tlf 0544 345 75 34 ararsanız sevinirim bir an önce cevap verirseniz iyi olur beklıyorum

--------------- Ekleme ---------------

YAKUP7979

Üye
kulaklık hakkında görusebilirmiyiz tel no 0544 345 75 34 cevap bekliyorm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt