İzol Aşireti iki ye Bölündü.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
İzol Aşireti iki ye Bölündü.
Bir grup aşiret mensubu bir araya gelerek AK Partiye tepki gösterdi.



Bir grup aşiret mensubu bir araya gelerek AK Parti'ye tepki gösterdi. Aralarında İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Yavuzaslan'ın da bulunduğu aşiret mensupları, herkesin tepkisini çeken milletvekili listesinden dolayı AK Parti'den istifa edeceklerini söylerken, Cengiz İzol akrabalarıyla Ak Parti'ye çalışacaklarını ifade etti.

Milletvekili listesinin açıklanması ve 4 dönemdir TBMM'de bulunan Zülfikar İzol'un aday gösterilmemesi İzol aşireti mensuplarının yoğun olarak yaşadığı Siverek'te tepkiye yol açtı. İlçenin Esmerçayır mahallesinde bir araya gelen Zülfikar İzol’un yakınları ve aşiret mensupları AK Parti'ye tepki gösterdi. Kalabalık adına gazetecilere konuşan aşiret mensuplarından İhsan Özgülan, 4 dönemdir milletvekilliği yapan Zülfikar İzol'a haksızlık yapıldığını belirterek, "Şanlıurfa için açıklanan milletvekili listesinde Şanlıurfa ile alakası bulunmayan isimler var. Şanlıurfa'nın sorununu Şanlıurfalılardan daha fazla hiç kimse bilemez. AK Parti'nin ilk kuruluşundan bu güne kadar bin bir zorluk çeken, çizgisinden ve kişiliğinden ödün vermeyenlerin liste dışı bırakılıp, başkalarının aday gösterilmesi sadece Zülfikar İzol'a değil bütün Şanlıurfa'ya hakarettir" dedi.

AK Parti Merkez ilçe siyasi ve hukuki işler başkanı Mustafa Cengiz İzol ise; “8,5 yıldır AK Partide çalışıyorum. AK Partinin bir neferi olarak bu partiye hizmet etmeye devam edeceğim. Şanlıurfa, Hilvan ve Siverekte bulunan Aşiret akrabalarımızla AK Partide hizmete devam edeceğiz. Biz koltuk ve istikbal peşinde olmadan AK Partinin kurucu üyesi olarak çalışıyorum. Bu görevimde AK Parti adayları için seçim sürecinde çalışacağım. Partim dışında hiç kimse için çalışmam olmayacaktır” diye konuştu.


NOT: bu gün bu siverekte bişey var arkadaş bu nedir:D
 


Samsun55''

Samsun55''

Üye
Bu aşiret isimlerinden güzel nick olur :ehe
 
zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
illa forumda vardır :D bende keleğan mı yapsam :hmmm
 
buketcik

buketcik

Üye
deli yaa nerden buluyorsun böyle şeyleri.:ehe
yöresel kanal gibisin .
son dakika canlı haber ZAZAHA
 
zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
bak şimdi bir son dakika aldım ekleyeyim bari :ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt