İzmir'den Satılık Nokia 7710

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PeeDee

Üye
    Konu Sahibi
İzmir'den Satılık Nokia 7710
Takas sonucu elime geçen Nokia 7710 umu ihtiyacım olmadığı için satıyorum. Cihazın özelliklerine gelecek olursak;

- 640*320 Ekran Çözünürlüğü, piyasada çok çok az cihazda bu kadar yüksek bir çözünürlük bulunmaktadır. Özellikle izlemek inanılmaz zevkli oluyor, bunun dışında Word, Excel, Power Point ve PDF dosyalarıyla çalışmak da çok rahat yüksek çözünürlükten dolayı.

- Symbian Series 90 işletim i sayesnde her türlü program ve oyun yüklenebiliyor rahat bir şekilde, özellikle geniş ekranda oyun oynamak ayrı bir zevk.

- Kulaklık ile kalitesi gerçekten son derece başarılı, teneke gibi ses vermiyor yani cihaz.

- Dokunmatik ekran olmasına rağman mesaj yazmak çok kolay, ister klavye ile ister el yazısı tanımlama ile yazabiliyorsunuz mesajları. El yazısı tanımlama özelliği PALM'lardan bile daha başarılı doğrusu.

Bunlar dışında türlü teknik veriye internetten ulaşılabilir, yazdıklarım benim için önemli olan şeyler. Şimdi gelelim kusurlarına, daha doğrusu kusuruna. Cİhazın ekranında kılcal çizikler var, ancak kesinlikle kullanımı ya da görüşü etkilemiyor, bunun dışında sol alt köşede çok çok küçük bir ezik var, ancak ekranın kendisinde değil, yani tüm bu çizikler, 25-30 TL'ye alınacak bir dokunmatik cam ile çözülür, ben alma gereği bile duymadım doğrusu.

Fiyat: 200 TL. İsteyene cihazın resimlerini ve videolarını atabilirim. Bu arada cihazla beraber 1 GB MMC kart ve orijinal hızlı şarj aleti ver cektir.
 


vedat533

vedat533

Üye
yok yani ... 200 ytl de neydi bee çok dion abi o fiayata ikinci ne teller var adam gider 130 milyona 3250 alır oha yani yada n70 bırak kardeşim kimi kazıklıon:@
 

PeeDee

Üye
    Konu Sahibi
7710 ile 3250'yi kıyaslaman zaten başlı başına bir saçmalık, ama yine de cevap vereyim. Temiz olanlarının piyasası 250 TL civarı olan bir cihazdır 7710. Sen 7110 ile karıştırıyorsun herhalde. Ayrıca cihaz satılalı 2 hafta olacak neredeyse, yani cihazı bilen için gayet uygun bir fiyat 200 TL. Karşındakinin kim olduğunu bilmeden de saçma sapan konuşmamanı tavsiye ederim, zira sonuçlarından memnun kalmayabilirsin. "Kızıklamak" yazmışsın, gerçekten ağır bir laf, ama çocukluğuna veriyorum, böyle bir mesaj yazdığına göre daha öğrenecek çok şeyin var demektir.
 
vedat533

vedat533

Üye
abi sen benim ne demek istedimi anlamadın yani o telefonu birinin beğenme olasılığı yok yani sonuçta bi symbian tel adam n70 varken nie ona o kadar para versinki bi düşün bunu istersen ama fiyata bi güzellik yapsan belki ama telefon dan anlamayan biri çıkarsa anca alır onu sonuçta afedersin ama tel bayaı bi takoz yani:islik
 

PeeDee

Üye
    Konu Sahibi
Telefondan anlamayan biri sen oluyorsun bu durumda, çünkü bir önceki mesajımda da yazdığım gibi, telefonu satalı baya bir oluyor. Ayrıca N70'le kıyaslamak çok saçma, tamamen farklı cihazlar çünkü? N70'te 640*320 çözünürlüklü ekran, el yazısı tanıma gibi özellikler var mı, hayır yok. Bilmiyorsan, anlamıyorsan, yorum yapmayacaksın. Tutturmuşsun bir N70, kıyasladığın telefon 7710. N96'da takoz ona bakarsan, millet manyak mı 1000 TL veriyor takoza? Aynı mantıkla Ericsson T28'in 10000 TL etmesi gerekir. Ayrıca o telefonu birinin beğenme olasılığı yok demişsin, ilanı verdiğim zamandan beri iletişime geçen en az 20 kişi oldu, demek ki telefondan anlayan insanlar varmış. Anlatabildim mi kendimi?
 
alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
kardeş 7710 iyi bir telefon sayılabilr ama eski bir telefondur en fazla 120 filan eder temizi
 

tarum1996

Üye
7710 piyasası 100 tl ye kadar düştü bu nedenle baya bi indirim yapman lazım
 
mexico_35

mexico_35

Üye
eğer sizin için uygunsa 100 tl ye alabilirim izmirdeyim.
 
Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
evet 100 yada 120 ytl olabilirmi o telefonu çok severim tam istediğim gibi :)n 70den telefon olmaz tam bi karın ağrısı n 70 :)))))hahahahah
 
mexico_35

mexico_35

Üye
cihaz satıldımı acaba ? Satıldıysa burada boşa vakit kaybetmeyelim.:megafon::bilmem: her gün kontrol ediyorum sayfada gelişme yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt