İzmirden N70 Sorunsuz Temiz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TiPiKSaRı

Üye
    Konu Sahibi
İzmirden N70 Sorunsuz Temiz
Arkdaşlar izmir için N70 satıyoorum sorunsuz
Fiyat 150 Tl' dir . cihazın yanında Kulaklık,şarj,aleti verilecektir ve hepsi orginaldir...
1 GB ve 64 mb Hafıza Kartı Hediyesidir

Takas Olabilir ama yanlızca mantıklı Tekliflere açığım
6233 Tercihimdir uste para bile verebilirim TEMİZSE:oke:

emcos427

Üye
100 lira veririm

TiPiKSaRı

Üye
    Konu Sahibi
Forumda neden boş yer kaplıyonuz anlamıyorum ya telefoncu 120 lira veriyo. Dalga geççek başka yer bul kendine...Arkadşlar lütfen Mantıklı tekliflerr

emcos427

Üye
ben dalga geçmedimki sen alışveriş sitelerine hiç bakın mı bir bak bakalım kaçtan gidiyor arık otelefonlar ucuzladı ikici elleri ben demiyorum alışverişsitelerindeki verilen fiyatlar deniyor

lazyboy

lazyboy

Üye
100 ytl ye n70 bulduysan git onu al ozman n70 piyasası bu civardadaır

emcos427

Üye
ben almayacağım demedim ki satıyorum dedi teklif verdim satmıyorsan satmıyorum dersşn olur biter .....:d:d:d

lazyboy

lazyboy

Üye
hah işte o zman diyeceksinki benim verebileceğim para budur diyeceksin ...... bunların piyasası bu demiceksin arkadasım neyse iyi alışverişler herkese

lazyboy

lazyboy

Üye
]ben dalga geçmedimki sen alışveriş sitelerine hiç bakın mı bir bak bakalım kaçtan gidiyor arık otelefonlar ucuzladı ikici elleri ben demiyorum alışverişsitelerindeki verilen fiyatlar deniyor[/U]
dikkatlice 1 kere okurmusun:oke: eğer hala aynı şey söyleyeceksen bence hiç söyleme

emre_27500

Üye
slm bende 6600 var 2 ay önce 400 tl'ye aldım arıza görmemiş acılmamış telefon takas etmeye ne dersin üstüne ne para verme bende 10-20 yada 6600-3315 telefonunun ikiside verim bir tek sende bula bildim telefonu ucuza arıza filan yok degilmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt