Akıncı Üye qhardes' Alıntı: Bakiyoms. Genişletmek için tıkla ... Gelsin bas tokatı dicem de sen de kaslı mısın
Akıncı Üye Erkek' Alıntı: erkeksin olum sen.Yapıştır cevabı en fazla fayak yersin nolcak Genişletmek için tıkla ... Gelsin bas tokatı dicem de sen de kaslı mısın
Erkek' Alıntı: erkeksin olum sen.Yapıştır cevabı en fazla fayak yersin nolcak Genişletmek için tıkla ... Gelsin bas tokatı dicem de sen de kaslı mısın
Oğuzhan Üye O arkadaş nick değiştirmek istediğini ve öneri almak istediğini belirterek konu açmıştı. Birisi yazmış oöphlvn eiphlvn uüphlvn ışte ben böyle orijinal fikirler arıyorum
O arkadaş nick değiştirmek istediğini ve öneri almak istediğini belirterek konu açmıştı. Birisi yazmış oöphlvn eiphlvn uüphlvn ışte ben böyle orijinal fikirler arıyorum
MaxipmaN Üye Oğuzhan' Alıntı: O arkadaş nick değiştirmek istediğini ve öneri almak istediğini belirterek konu açmıştı. Birisi yazmış oöphlvn eiphlvn uüphlvn ışte ben böyle orijinal fikirler arıyorum Genişletmek için tıkla ... hey sen elektriği niye yatır mıyon?
Oğuzhan' Alıntı: O arkadaş nick değiştirmek istediğini ve öneri almak istediğini belirterek konu açmıştı. Birisi yazmış oöphlvn eiphlvn uüphlvn ışte ben böyle orijinal fikirler arıyorum Genişletmek için tıkla ... hey sen elektriği niye yatır mıyon?
Akıncı Üye MaxipmaN' Alıntı: hey sen elektriği niye yatır mıyon? Genişletmek için tıkla ... hırhız bırak numarayı çaldın işte
MaxipmaN' Alıntı: hey sen elektriği niye yatır mıyon? Genişletmek için tıkla ... hırhız bırak numarayı çaldın işte
Akıncı Üye Oğuzhan' Alıntı: Yeter la yorulsum. Cikiyorum ben. Genişletmek için tıkla ... hökümet geldi kaçın
Oğuzhan Üye -Akıncı' Alıntı: hökümet geldi kaçın Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Furkan Emekli' Alıntı: İzmir'de oturanlar İzmir nasıl bir yer ? Anlatır mısınız biraz ? Genişletmek için tıkla ... Cok guzel bir il. Ulasim kolay. Gezip, eglenilecek yer bol. Ama uzun sure burada yasayanlar sıkılabiliyor. Benim gibi...
-Akıncı' Alıntı: hökümet geldi kaçın Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Furkan Emekli' Alıntı: İzmir'de oturanlar İzmir nasıl bir yer ? Anlatır mısınız biraz ? Genişletmek için tıkla ... Cok guzel bir il. Ulasim kolay. Gezip, eglenilecek yer bol. Ama uzun sure burada yasayanlar sıkılabiliyor. Benim gibi...
Furkan Emekli Üye Oğuzhan' Alıntı: - - - Eklendi - - - Cok guzel bir il. Ulasim kolay. Gezip, eglenilecek yer bol. Ama uzun sure burada yasayanlar sıkılabiliyor. Benim gibi... Genişletmek için tıkla ... Ben istanbul'dan sıkıldım değişiklik olsun diye üniversite tercihinde İzmir yazmayı düşünüyorum.
Oğuzhan' Alıntı: - - - Eklendi - - - Cok guzel bir il. Ulasim kolay. Gezip, eglenilecek yer bol. Ama uzun sure burada yasayanlar sıkılabiliyor. Benim gibi... Genişletmek için tıkla ... Ben istanbul'dan sıkıldım değişiklik olsun diye üniversite tercihinde İzmir yazmayı düşünüyorum.
Oğuzhan Üye Furkan Emekli' Alıntı: Ben istanbul'dan sıkıldım değişiklik olsun diye üniversite tercihinde İzmir yazmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... Ben de tam tersine İstanbul'a gitmek istiyorum. Cok severim İstanbul'u. Yol cilesi disinda.
Furkan Emekli' Alıntı: Ben istanbul'dan sıkıldım değişiklik olsun diye üniversite tercihinde İzmir yazmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... Ben de tam tersine İstanbul'a gitmek istiyorum. Cok severim İstanbul'u. Yol cilesi disinda.