izmirde oturan arkadaşlar acil yardım (n95 8g)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
izmirde oturan arkadaşlar acil yardım (n95 8g)
mrb arkadaşlar bende n95 var ama kulklıgım orjinal n95 8gb kulaklıgı.
kulaklıgımın kontrol kumandasının 3,5mm jack girişinde bir sorun oldu sol kulaklıktan ses vermiyo kulalklıklarda sorun yok sorun kontrol kumandasında.:vur
Nokia'yıyı aradım en yakın genpa vs.. servisine verebilrisniz dedi, yalnız benim cep yurt dışı yani fatura yok servislerde fatura isitiyo.
Acaba n95 8g olan bir arkadaşımız bana fatutayı ürünü servise verebilmem için ödünç verebilirmi.
Telefon verilmiycektir sadece kulaklıgım remote(kontrol) kısmını verecegim.Bunun için de faturaya ihtiyacım var.
:sukur:Arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinir burger king'den bir yemek ısmarlarım:oke::op::sukur:
bana cepten çagrı yaprsanız sizi ararım internetim kesik o yuzden internet cafelerden giriyorum bu aralar.
cep:05374304525 no bu bana çagrı yapın ben sizi arar genpada vs.. buluşur bereaber servise veririz olurmu acaba:aglalütfenn:op:

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
insaf yaa kimse yokmu yardım edicek herkez yurt dışımı kullanıyo n95 8g yada izmirden yokmu hiç sitede n95 8gb garantili kullanan.
Valla arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum sizin gözünüzün önünden servise verilcek içiniz rahat olsun yani telefon verilmiycek servise zaten veremem imeileri uymaz
ya yemekte ısmırlıcam daha napıyım:ehe

NobLe

NobLe

Üye
Bende olacaktı senin için bir arıyacam bulursam senle irtibata geçerim merak etme insanlık ölmedi hala:spr:cool

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
cok saol kardesm bulursan cok sevinrim
Hala insanlik olmemis gercekten :oke:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
İmei numarası vs. var olaçağını pek sanamam

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İmei numarası vs. var olaçağını pek sanamam

arkadaşım ya konuyu okumadın yada fatura ile ilgili bilgin yok faturalarda cep telefonu imei yazar aksesuar kodları yazmaz:deal:
ör: kulaklıklıgın arkasındaki kod o ürünün seri numarasıdır ve faturada yazmaz zaten yazamaz bi n95'in ; tv kablosu,usb kablosu,şarj,kulaklık,kulaklık kontrol kumandası yani çok fazla aksesuar var oyuzden aksesuar kodları asla faturaya yazılmaz.
bu yuzden serviste hiç bir sorun olmaz.
yani konuyu bilmeden "sanmam" demek biraz saçma oluyo.. :hmmm

--------------- Ekleme ---------------

ya arkadaşlar valla billa insaf yani paylaşım yapalım diyosunuz hani nerde paylaşım
garanti benim açtıgım konuda (n95 v30 sertifikalandırma) tüm n95 sahipleri sertifika yapmıştır yani ben elimden geldigi kadar paylaşım yapıyorum ama bir istekde bulunduk koskoca izmirden 1 kişi cvp verdi merak ediyorum maxicepte kaç izmirli n95 8g sahibi oldugunu.
Ama olsun siz paylaşım yapmasanızda ben yaparım saglık olsun
Bu ara bu yazdıklarım izmirde oturan n95 8 gb sahibi arkadaşlarımızadır.
başka illerde oturan arkadaşlarımıza lafım yok beliki onlar yardım etcekler ama izmirde olmadıkları için yardım edemiyorlar.....

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
izmirliyim ama n73üm var yardımcı olamıyorum özür dilerim.:(

deniz-17

deniz-17

Üye
bende n95 8gb kullanıyom faturada vara ama şuan ben izmirde deilim eyer çok acil deilse bu önümüzdeki ayın 5 dönerim olurmu?

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bende n95 8gb kullanıyom faturada vara ama şuan ben izmirde deilim eyer çok acil deilse bu önümüzdeki ayın 5 dönerim olurmu?

olur kardeşim sen gelince bana bir çagrı at görüşürüz çok saolsın birader teşekkürler:oke::op:

deniz-17

deniz-17

Üye
bişi deil dostum gelince haberleşiriz

djcici

djcici

Üye
arkadasım faturanın fotokopısı olurmu eger olursa gondere bılırım ızmırde oturuyorum ama suan ızmırde degılım ısım nedenıyle ıstanbuldayım.eger olur dersen fotokopısı gondereyım.cnk bendede aslı yok foto kopısıyle telı servıse vermıstım oluyor yanı arzu edersen bana msn adresıme maıl at benım telde yurt dısı cnk. [email protected]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt