lgkg300
Üye
-
Konu Sahibi
-
aynen bende katılıyorum o sözekürtajı yasaklamanın kadın ölümlerini artıracağını iddia etti bu söze katılıyorum
Hadi ya nerden beden sizinmiş! Tek bir hucre bile sizin degil. Mulk Allah cc indir. Rahimlerdeki yaratiliş da Allah cc indir. Boyle mustekbirlesip rahimlerdeki canliyi olduren katildir. Insanlari katleden terorislerden bir fark goremiyorum.
Kürtaj başbakan söyleyince mi ortaya çıktı yoksa önceden var mıydı? Önceden varsa, şimdi ne oluyor da böyle bir polemik yaşanıyor ki?
Bu konuda kilitlenebilir. Demedi demeyin
İşte bunu anlamayan arkadaşlarımız var aramızda. Hunharca yorumlar savurarak kalp kırmaktan haz duyuyorlar.
Konu neden kapatılıyor anlamıyorum. Tartismaktan ne çıkar birbirimizi kırmaktan sonra
- - - Eklendi - - -
İşte bunu anlamayan arkadaşlarımız var aramızda. Hunharca yorumlar savurarak kalp kırmaktan haz duyuyorlar.
Heleki konu din ise.. Dinin gereklerini dahi bilmeyenler gördüm din tartışmasında küfür edip de banlanan.
Göya dini savunuyor. Ulan küfür ederek nasıl savunuyorsun dini.
Başbakan degil de muhalefet söyleseydi hepsi destek olurdu.
Evet beden sizin ama beden'ler' sizin degil.Bu konuya siyasi yorum atılıyo hep.İlk cümlemin gerçeklesecegine de %100 eminim hele de İzmirde.
Belli kalıplar içinde yasıyoruz,baktıgımız çerçeve sayısı kala kala kalmıs 1
Sonumuz iyi olsun da.
bu senin düşüncen.bu işin farklı bir boyutuda var ama
töre değil de sağlık sebepleriyle sanırım bu ölümler
işte o diqer boyutu yapmamalı kadınlar. Kürtaj yasakLanırSa neden kadın ölümleri artsın ki? Töreden mi diyorSunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?