bydexer
Üye
İzmir'de Anne Cinneti<DHA>
[h=2]
Olay, saat 18.00 sıralarında, Doğuş Caddesi'nde meydana geldi. Psikolojik sorunlarının bulunduğu belirtilen 27 yaşındaki Meryem Ö., bilinmeyen bir nedenle getirdiği cinnet sonucu, çocukları 6 yaşındaki Yahya ve 5 yaşındaki
Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyastri Servisi'ne götürülen anne Meryem Ö'nün bugün,
KAYNAK:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
[h=2]
'de cinnet geçiren anne 5 ve 6 yaşında olan iki çocuğunu balkondan atarak öldürdü.[/h]
'in
İlçesi'nde, psikolojik sorunlarının bulunduğu belirtilen Meryem Ö., geçirdiği cinnet sonucu 5 ve 6 yaşında olan iki çocuğunu 1'inci kattın balkonundan fırlattı. Beton zemine düşen çocuklar hastaneye kaldırılırken yolda öldü. Olay, saat 18.00 sıralarında, Doğuş Caddesi'nde meydana geldi. Psikolojik sorunlarının bulunduğu belirtilen 27 yaşındaki Meryem Ö., bilinmeyen bir nedenle getirdiği cinnet sonucu, çocukları 6 yaşındaki Yahya ve 5 yaşındaki
'yı, 1'inci kattaki evinin balkonundan fırlattı. Beton zemine çarparak ağır yaralanan iki kardeşten Yahya,
Çocuk Hastanesi'ne,
ise
Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken yolda yaşamlarını kaybetti. Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyastri Servisi'ne götürülen anne Meryem Ö'nün bugün,
Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne gönderileceği öğrenildi. Olay sırasında evde olmayan Meryem Ö'nün eşi Cinayet Büro Amirliği'ne çağrılarak ifadesi alındı. KAYNAK: