İzmir'de 3 kişiyi öldüren zanlı yakalandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NoScatter

NoScatter

Üye
    Konu Sahibi
İzmir'de 3 kişiyi öldüren zanlı yakalandı
İzmir'de işlenen seri cinayetlerin zanlısı H.A. yakalandı. İzmir Valisi Cahit Kıraç, zanlının sorgusunun henüz başlamadığını, yakınlarının da soruşturulduğunu söyledi.

Vali Cahit Kıraç, Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz ile valilik binasında son günlerde kentte üst üste işlenen cinayetlere ilişkin basın toplantısı düzenledi. İzmir'in yaşanan acılara büyük önem verdiğini, hassasiyet gösterdiğini belirten Kıraç, ''3 insanımızı kaybettik ama tek tesellimiz, katil zanlısının elde olması. Adaletin önüne çıkarılacaktır'' dedi. Türkiye'nin en güvenli illerinden birinin İzmir olduğunu iddia eden Kıraç, vatandaşların huzur, güven içinde sokakta, caddede, kordon boyunda istedikleri şekilde hayatlarını yaşadığını belirtti. Yaşananların İzmir'in imajını bozucu bir olay olduğunu bildiren Kıraç, cinayetlerin, polisin yüz akı çalışmasıyla çözüldüğünü söyledi. Kıraç, şunları ifade etti: ''Sorgu henüz başlamadı, şu an yoldalar. Yeni gözaltılar olup olmayacağını zaman gösterecek. Henüz ilimiz sorgu ekipleri konuları incelemedi. Civardaki güvenlik kameralarının görüntüleri var. Olayları gören yok, görgü tanığı yoktu. Eldeki kameralar var ama çok net değil. Zanlının sabıkası yok. İzmir'de yaşayan bir kardeşi var, onunla ilgili çalışmalar sürüyor. Şahıs daha önce İzmir'de bir restoranda garsonluk yapmış. Bodrum civarlarında yaşayan yakınları var. Onlardan da konu sorulacak tabii.''

Emniyet Müdürü Yılmaz, görevlendirilen polis sayısının 350 civarında olduğunu ifade ederek, balistik inceleme sonucunda tek bir silahtan cinayetlerin işlendiğinin anlaşılmasından sonra araştırmanın daha derinlikli yapıldığını söyledi. Yılmaz, ''Ele geçen bir ipucunda yapılan yeni alan çalışmasında, bir otobüs firmasıyla Bodrum'a gittiğini tespit ettik. Şube Müdürü, bir emniyet amiri, bir komiser, 4 tane polis memurundan oluşan bir uzman ekibimizi Bodrum'a gönderdik. Sabaha karşı Bodrum'daki yerleri de tespit edildikten sonra Bodrum Cumhuriyet Savcılığımız ve İlçe Emniyet Müdürlüğü aracılığıyla adli işlemler başlatıldı. Muğla'dan gelen destek kuvvetle yakalandı. Şahıs şu anda ilimize doğru geliyor. Bizim olaylarda, üç olayda da görüntülememiz yok. Olayı gören kimsemiz yoktu. Ama çizilmiş robot resmimiz vardı. Zanlının daha rahat etmesini, daha rahat dolaşmasını sağlamak amacıyla böyle bir taktik yapıldı. Bu her zaman yapılmaz. Ara ara çok zor durumlarda gerekli olduğu anlarda kullanılır. O bakımdan evet, robot resim zanlıya benzemiyordu' diye kaydetti.

 
Onur Saka

Onur Saka

Üye
Allahdan Benim Karşıma Cıkmadı Yoksa Katili Ben olurdum :ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

doctorrr
Cevap
1
Görüntüleme
366
fk555897
FatoŞ
Cevap
2
Görüntüleme
569
FatoŞ
hikmet366
Cevap
2
Görüntüleme
369
yunus4554
Haydar
Cevap
9
Görüntüleme
592
spy ghost


Üst Alt