İzmir İçi Telefon Tamircisi önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

kaan0

kaan0

Üye
    Konu Sahibi
İzmir İçi Telefon Tamircisi önerisi
arkadaşlar n81 2gb telefonum yazın bozuldu. 1 3 4 8 * ve 0 tuşları basmıyor. garantisi bittiği için tamirciye verdim. 3 tamirciye verdim 1'i ağrı'da, ikisi izmir'de. üçü de çakal çıktı. bir verdiğimden bir daha alamadım aleti. pert oldu anlıyacağınız. biri ekranı kırdı biri bataryayı değiştirdi.:off: tuş hibritinin bozuk olduğunu söylediler fakat hiç bir şey yapamadılar. izmir içi GÜVENİLİR burası çok önemli benim için tamirci önerirseniz sevinirim. çakal olmasın tamir etsin parasını alsın. çalıp çırpmasın yani. şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: samettt

samettt

Üye
''Erkan cep teknik'' çankaya dershanesinin karşısı tuğba iletişim pasaj içinde ERKAN CEP TEKNİK VAR TAVSİYE EDERİM.

fnldstntn

Üye
Nokia servisine gotur...en garantisi o...internetten nerede oldugunu ogrenebilirsin...

kaan0

kaan0

Üye
    Konu Sahibi
@samettt
önerin için teşekkürler. önerileri toplayıp dolaşıcam hafta sonu.
@FinalDestination
evet en güvenilir orası fakat 2.5 senelik telefonun tamirine 150Tl gibi bir fiyat istediler. ve bu telefonların en kralı 2. el 250 'ye gidiyor o yüzden oraya yaptırmadım. tuşlarını bir telefoncuya yaptırabilsem gerisini kendim halledicem.

öneriler için teşekkürler devamını bekliyorum.

Da®kness

Da®kness

Üye
Benim N70 te birden çok arıza açtı. Ekran arızası için birine verdim, Şarj olma problemiyle geri geldi, sarj için başka birine verdim, mikrofon sorunuyla geri geldi. Artık bıktım... Arkadaştan N70 aldım onu kullanıyorum.

kaan0

kaan0

Üye
    Konu Sahibi
Benim N70 te birden çok arıza açtı. Ekran arızası için birine verdim, Şarj olma problemiyle geri geldi, sarj için başka birine verdim, mikrofon sorunuyla geri geldi. Artık bıktım... Arkadaştan N70 aldım onu kullanıyorum.

bu insanları anlamak gerçekten zor. madem yapamayacaksın, efendi efendi söyle... ben şu an tuşları basmayan telefonu kullanıyorum:angry:.

konu güncel arkadaşlar bu hafta sonuna kadar önerilerinizi alayım.

futbol123

futbol123

Üye
nokia shop a git teknik servis e ver

denizci35

denizci35

Üye
bir tane adı power var ona sakın verme pişman olursun

Üst Alt