İzmir gaziemir'de B&B oto galeride durmakta olan araçlar fazla söze gerek yok;)

Sponsorlu Bağlantılar

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İzmir gaziemir'de B&B oto galeride durmakta olan araçlar fazla söze gerek yok;)

ozhan35

ozhan35

Üye
evet abi bunları gümüldürden dönerken gördüm... manyak bişey açık hava müzesi mübarek...

jöly

Üye
süperler :good:

Quattro

Quattro

Üye
İstanbulda filan varda izmirde işte yeni yeni artar sayısı inşallahda bunlarlada gezmek yürek ister yer yere park edemezsin falan filan bilindik sorunlar...

DefectoR

ben o arabalara bindim desem inanmazsınız dimi...

inanmayın çünkü binmedim ama hergün görüyorum onları, gerçi şimdi ikisi de gitti ama lamborghini öyle bir şehvetli ki hayranı olduğum ferrari yanında fıs kaldı

padme

padme

Üye
evet gercekten guzel manzaralar.izmir'e gidemeyenler ist.avr.yakasinda ve akmerkez etrafin gerek galeride,gerekse seyir halinde benzer manzaralara tanik olabilirsiniz.simdi bogazda kirmizi ferrariler out,ucuk(acik)maviler in.:ehe

padme

padme

Üye
ben o arabalara bindim desem inanmazsınız dimi...

inanmayın çünkü binmedim ama hergün görüyorum onları, gerçi şimdi ikisi de gitti ama lamborghini öyle bir şehvetli ki hayranı olduğum ferrari yanında fıs kaldı

italya'da bir benzin istasyonundayken dedigine benzer bir lamborghini geldi herkesin saskin bakislari arasinda.ve icinden film yildizlarini aratmayacak kadar guzel ufak tefek bir kiz indi.herkesin yuz ifadesi :oha: :oha: :oha: aynen bu sekil .bayan olmanin avantajini kullandim ve wc de surucu ile tanistik.(lensi ile ilgili bir problem sayesinde ve wc de tek ben ve o oldugundan,neyse)dahasida komikti,kizcagiz arabaya bindi,muthis bir motor sesi ve hareketin ardindan onu takip eden bir suru araba benzin istasyonunu terk etti.
iste lamborghini boyle bir etki birakiyor :ehe

DefectoR

italya'da bir benzin istasyonundayken dedigine benzer bir lamborghini geldi herkesin saskin bakislari arasinda.ve icinden film yildizlarini aratmayacak kadar guzel ufak tefek bir kiz indi.herkesin yuz ifadesi :oha: :oha: :oha: aynen bu sekil .bayan olmanin avantajini kullandim ve wc de surucu ile tanistik.(lensi ile ilgili bir problem sayesinde ve wc de tek ben ve o oldugundan,neyse)dahasida komikti,kizcagiz arabaya bindi,muthis bir motor sesi ve hareketin ardindan onu takip eden bir suru araba benzin istasyonunu terk etti.
iste lamborghini boyle bir etki birakiyor :ehe

Yapma be güzelim yaaa :ah verseydin ya numaramı Maxicepin Don Juanını tanıştırsaydın ya...

DefectoR

:kop: :kop: :kop:belki bir daha ki sefere ;)
Sen şimdi git italyaya uçak biletin benden. Bekle o benzinlikte gelir ha bi de tam boy resmimi koy oraya gelebilecek alternatifleri de değerlendirelim emi ;) valla kendim için değil maxicep için istiyorum dünya çapında bi site olması için...
İşte resmim

padme

padme

Üye
Sen şimdi git italyaya uçak biletin benden. Bekle o benzinlikte gelir ha bi de tam boy resmimi koy oraya gelebilecek alternatifleri de değerlendirelim emi ;) valla kendim için değil maxicep için istiyorum dünya çapında bi site olması için...

defector arkadasim ucak bileti icin tesekkurler bosuna masraf olmasin sana.ben sana benzin istasyonunun videosunu (araba ve kizli) gonderirim ,sen ister boy boy afis asarsin,ister baska alternatifler beklersin :lol

DefectoR

yok almiim sağol o biraz masraflı olur :D

D3N1Z

D3N1Z

Üye
keske ordalar durmasa =) da bende haraket halinde olsalardi =)

dokuzharf

dokuzharf

Üye
İzmir ilklerin şehri. Afferim gaziemirli galerici insana. sermiş arabaları gösteriyo herkese. :)

..::MAFIA::..

..::MAFIA::..

Üye
ferrari felan boş bak adam arabayı yaktı sevgilisini öldürdü 2 ile 5 yıl hapisle yargılanacak neymiş ferrari ye binmekle olmuyo adam olcan focus a bincen ama adam olcan

funit

funit

Üye
böyle arabam olsun 1 ytl borcum olsun:cool

kadabra

kadabra

Üye
Bence pahallı arabadan kasıt bunlardır...500.000 euro ya al Türkiye yollarında kullan :)

cancerrr

Üye
arkadaslar mrb.bisey ögrenmek istiorum
mutlaka B&B'nin yaptıqı modifiye Audi TT yi görmüssünüzdür.07 model bi audi tt'm var aynı sekilde modifiye yaptırmak istiorum 2bin motorluk bi tt bu gaziemirde B&B galerisi bu modifiye yapan kısılermi acaba ? eger öyleyse gidip vericem arabayı r8 gorunumlu tt almak istiorum.

bilgisi olan bu konu hakkında ? :oke:

Üst Alt