ben o arabalara bindim desem inanmazsınız dimi...
inanmayın çünkü binmedim ama hergün görüyorum onları, gerçi şimdi ikisi de gitti ama lamborghini öyle bir şehvetli ki hayranı olduğum ferrari yanında fıs kaldı
aynen bu sekil .bayan olmanin avantajini kullandim ve wc de surucu ile tanistik.(lensi ile ilgili bir problem sayesinde ve wc de tek ben ve o oldugundan,neyse)dahasida komikti,kizcagiz arabaya bindi,muthis bir motor sesi ve hareketin ardindan onu takip eden bir suru araba benzin istasyonunu terk etti.
italya'da bir benzin istasyonundayken dedigine benzer bir lamborghini geldi herkesin saskin bakislari arasinda.ve icinden film yildizlarini aratmayacak kadar guzel ufak tefek bir kiz indi.herkesin yuz ifadesi![]()
![]()
aynen bu sekil .bayan olmanin avantajini kullandim ve wc de surucu ile tanistik.(lensi ile ilgili bir problem sayesinde ve wc de tek ben ve o oldugundan,neyse)dahasida komikti,kizcagiz arabaya bindi,muthis bir motor sesi ve hareketin ardindan onu takip eden bir suru araba benzin istasyonunu terk etti.
iste lamborghini boyle bir etki birakiyor![]()
verseydin ya numaramı Maxicepin Don Juanını tanıştırsaydın ya...Yapma be güzelim yaaaverseydin ya numaramı Maxicepin Don Juanını tanıştırsaydın ya...
belki bir daha ki sefere Sen şimdi git italyaya uçak biletin benden. Bekle o benzinlikte gelir ha bi de tam boy resmimi koy oraya gelebilecek alternatifleri de değerlendirelim emi![]()
![]()
belki bir daha ki sefere
![]()
Sen şimdi git italyaya uçak biletin benden. Bekle o benzinlikte gelir ha bi de tam boy resmimi koy oraya gelebilecek alternatifleri de değerlendirelim emivalla kendim için değil maxicep için istiyorum dünya çapında bi site olması için...