5Mc_Must6
Üye
-
Konu Sahibi
-
Evet cin icin uretilen rom.Çin için üretilen s8+ galiba, custom rom olabilir, hard reset ve sıfırdan custom rom kur bence.
Evet cin icin uretilen rom.
Ne kadsr hard reset atsamda rom sorunlu oldugu icin ayni sorun devam edecek
İndiriebilecegim bir rom bulamadim yardimci olurmusunuz
Hocam bu verdiginiz romlarda zTen replika romlariLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız, Cihaziniz için uygun Stock Rom Rom var mı diye kontol edebilirsiniz.
Örneğin, G955 için:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sanırım sizinki bu:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Fakat Sizinki Replika olduğu için, Orijinal Rom olmaz.
Güvenlik konusunda o Cihaz dan hayır geleceğini sanmıyorum. Rom vb. Yüklense bile Cihaz Replika oldugu için yinede güvenlik zafiyeti olacaktır. Kesinlikle Bankacilik uygulamarı vb. Yüklemeyin. İade şansınız varsa iade edin yoksa geçmiş olsun.
Benim ornek olarak göstermiş oldugum Romlar orijinal Samsung Cihazlar için, Stock Romlardır.Hocam bu verdiginiz romlarda zTen replika romlari
Benim telefonun romununda yazilimi gm9500zqu ile basliyor burdaki replika seceneklerindeki romlarda zqu ile basliyor
Mevcut romumun yedegini alip ordakilerden bir tanesini atsam sorun olusursa tekrar mevcut romu atabilirmiyim?
Bunlar replikalar icin degilmi yani hocam? Sadece en ustteki orjinal icin alttakiler replikalar icin sanirimBenim ornek olarak göstermiş oldugum Romlar orijinal Samsung Cihazlar için, Stock Romlardır.
Bahsediğim sitede Replika Rom Bulunmamaktadır. Ulkelere göre dagildigi için, Model Kodlari yazmaktadır.Bunlar replikalar icin degilmi yani hocam? Sadece en ustteki orjinal icin alttakiler replikalar icin sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?