DarkredBlue61
Üye
bi an acaba dedim yanı neyse şükür daha o seviyeye gelmedin yani.yı
Mesaj birleştirildi:
yoo ben değilim
bi an acaba dedim yanı neyse şükür daha o seviyeye gelmedin yani.yı
Mesaj birleştirildi:
yoo ben değilim
gelmicemde inş.bi an acaba dedim yanı neyse şükür daha o seviyeye gelmedin yani.
inşallah tabi tek dileğim var desem yalan olurgelmicemde inş.
çok zor hiç izleyesim yok başga filme bakarım buna bakacağıma puan kaç almış acep bakmadan söyle bakemLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızizle güzel film
bana çocukluğumu hatırlattı
10 üzerinden 7çok zor hiç izleyesim yok başga filme bakarım buna bakacağıma puan kaç almış acep bakmadan söyle bakem
geçende öyle dedin attığın filme felaket çıktı vay efendim birisi kocaya gitmek istemezde asker olurda bilmem nede10 üzerinden 7
ben 10 üzerinden 9 verdim
yoook bu sefer ki cidden gözelgeçende öyle dedin attığın filme felaket çıktı vay efendim birisi kocaya gitmek istemezde asker olurda bilmem nede
garı gral mıydı neydi yayoook bu sefer ki cidden gözel
o hangi filmmiş ben mi tavsiye etmişim hatırlamıyorum
Heee o fiiiilmgarı gral mıydı neydi ya
bunu ne zaman desen oluyorum ne hikmetseHeee o fiiiilm
Hehehehehe
Yok yav
Bu yerli film ondan on kat daha iyi
Hem de hiç +18 yok
Ailecek izlenilebilir
Nadir filmlerden biri
Sihirli Annem izle
Pişman olmazsın
yorumlara bakıyorumda ara yok çok güzel film yok şöyle yok böyle sen mı yazıyorsun onları yoksa sitenin kendi trol izlenmesi için millete likit gazı dayadıkları hesaplar mı acaba 
likidgaz verilen hesaplar tabiibunu ne zaman desen oluyorum ne hikmetseyorumlara bakıyorumda ara yok çok güzel film yok şöyle yok böyle sen mı yazıyorsun onları yoksa sitenin kendi trol izlenmesi için millete likit gazı dayadıkları hesaplar mı acaba
![]()
tövbe tövbe dayamayın zaten sabah 811 tl lpg aldım. 231 km yol yapmışım.lpg nın lt si 25.7 mıydı neydi yaani:likidgaz verilen hesaplar tabii
ben değil
bana kimse bişi dayamıyor
bedava işte 811 tltövbe tövbe dayamayın zaten sabah 811 tl lpg aldım. 231 km yol yapmışım.lpg nın lt si 25.7 mıydı neydi yaani:
811 TLye 231 km
811/231 = 3,51 Tl ( Km Başı )
811/25.7 = 31,5 Lt (231 Km Sonra Toplam Alınan Yakıt )
231/31,5 = 7,33 Km ( 1 Lt Lpg İle 7 Km Yol Yapmış )
100/7,33= 13,64 Lt (100 Kmde 13,6 Lt Yakmış Oluyor)
Olay Budur.Araç Kullanımı Şehir İçinde ve Soğuk Havalarda Yapıldı. -12 ile 4 Derece Arasında.Bence Tofaşa Göre Gayet Eyi. Kasa Zaten 1.200 Kg Ne Diyon Bu İşe
yaanı o zaman olabilir. şu anda ha otobüse bindim 2 otobüs değiştirdim işe geldim ha arabayla gittim geldim aynı hesap oldu.arabanın yıpranması kar kalıyor yanı. basur başgan sağolsun tam biliet 35 kağıt oldu haşırttı. en son 6 ay su gesilmeyecek dedi perişan olduk.m illet abdestsiz gezer oldubedava işte 811 tl
çok az zamlanıyor bunlar ya
231 km ye 2310tl olacak şekilde zamlansın ki
millet toplu ulaşım araçlarına binsin
araçları satmak zorunda kalsın
arabam yok ya ondan mı sinirim neci

zaten çoğunuz abdestsiz gezmiyor muyaanı o zaman olabilir. şu anda ha otobüse bindim 2 otobüs değiştirdim işe geldim ha arabayla gittim geldim aynı hesap oldu.arabanın yıpranması kar kalıyor yanı. basur başgan sağolsun tam biliet 35 kağıt oldu haşırttı. en son 6 ay su gesilmeyecek dedi perişan olduk.m illet abdestsiz gezer oldu![]()
yanı abdestsizden kastım güsüldü aslında.zaten çoğunuz abdestsiz gezmiyor mu
neyse cenabet gezmesinden iyidir
iran mi dinle alakalı mıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıziran yapımı dramatik bir film
10 üzerinden 9 verdim.
Bu filmde hiç suçlu olmayan sadece
yaşlı alzaymır hastası olan adam
mutlaka izleyin
iran tabiiiran mi dinle alakalı mı