Murat Alper
Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Güzel ve baya eğlenceli idi sonu ise çok şaşırtıcıydı
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
şapşik Abdulhamid ile uğraşmalarının sebebi israil devleti kurmak istemeleri ve petroldu. diziyi izle yahudileri çok güzel anlatıyor. bak hak bakı olunca şimdi filistin yerine orada israil yazıyor google mapsten bak istersen. adam islam halifesiydi bir emir ile tiyatroyu bilmem neyi iptal ettiriyordu. peki ya şimdi? el pençe duruyoruz karşılarında.@DarkredBlue61 sen anca payitaht izle hiç film izleme tamam mı
Arada burayada gel ama film izlemeden gelme
2.si mi hangisi oluyor buTavsiye ederim mükemmel bir filmdi
Bu 4. filmi, bu yıl çıkan2.si mi hangisi oluyor bu
Çok Sarmadı bana her filmde olduğu gibi bunda da seri seri bozulmuştur. birde bu evrim olayına çok destek gibi duruyor o yüzden yine düşsün bakar izler söver kapatırımBu 4. filmi, bu yıl çıkan
Mesaj birleştirildi:
Maymunlar Cehennemi: Başlangıç (2011)
Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti (2014)
Maymunlar Cehennemi: Savaş (2017)
Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık (2024)
Sıralaması bu şekilde

Bende internetten izledim, düşmüş. Dediğin gibi bazı filmler uzadıkça tadı kaçıyor, bunda da biraz öyle olmuş gibi ama izletiyor kendini, bir şans vermelisin benceÇok Sarmadı bana her filmde olduğu gibi bunda da seri seri bozulmuştur. birde bu evrim olayına çok destek gibi duruyor o yüzden yine düşsün bakar izler söver kapatırım![]()

O seride güzel gülmekten yerlere yattığımı bilirimEn iyisi maskeli beşler
kolpaçino varken mıEn iyisi maskeli beşler
nolabilir bir bakarım. gavur filmleri çok izlememeye çalışıyorum. eskiden küfür vs de olmazdı şimdi küfürleri birebir çeviriyorlar maalesef. et görmekten bıkmıştık artık küfürde eklendi. mesela bkm vs ye bak muhakkak bir lpg li oynatıyorlar. rölü olsun olmasın filmde gereği olsun olmasın önemi yok. bilerek yapılan şeyler hep özellikle 2010 2015 den sonra sürekli eş cinselleri oynatmaya başladılar her filmlerinde varBende internetten izledim, düşmüş. Dediğin gibi bazı filmler uzadıkça tadı kaçıyor, bunda da biraz öyle olmuş gibi ama izletiyor kendini, bir şans vermelisin bence![]()
hiç izlemegavur filmleri çok izlememeye çalışıyorum.
Gavurlarıda Bayadır İzlemiyorum Açıkcası. Özellikle Et Görmek İstemediğimden yada Lpg lıhiç izleme
Çok günah
onun yerine
yerli izle
o daha az günah
Bu filmde maymundan başka birşey yok o yüzden orası, burası açık birşey göremezsin merak etmekolpaçino varken mı
Mesaj birleştirildi:
nolabilir bir bakarım. gavur filmleri çok izlememeye çalışıyorum. eskiden küfür vs de olmazdı şimdi küfürleri birebir çeviriyorlar maalesef. et görmekten bıkmıştık artık küfürde eklendi. mesela bkm vs ye bak muhakkak bir lpg li oynatıyorlar. rölü olsun olmasın filmde gereği olsun olmasın önemi yok. bilerek yapılan şeyler hep özellikle 2010 2015 den sonra sürekli eş cinselleri oynatmaya başladılar her filmlerinde var

çok çok boş kalırsam belki. genelde yerli film kesitleri izliyorum internetten.Bu filmde maymundan başka birşey yok o yüzden orası, burası açık birşey göremezsin merak etme![]()
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız👌👌👌Tarafından kaldırılan tüm video reklamlar#GreenTuber
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız