Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İzlediğiniz Son Film(ler) ve Yorumlarınız (Spoiler Kullanın)
İlk böümü izledim olay sigaraların sağlığa zararından dolayı hükümetin sigara devlerini devirmesi ile alakalı. Ve reklamcılarda sigara şirketlerinin batmaması için sigarayı halka cazip ve sağılığa etkisiz olarak göstermeye çalışıyor. İlk bölümden pek etkilenmedim.
İlk böümü izledim olay sigaraların sağlığa zararından dolayı hükümetin sigara devlerini devirmesi ile alakalı. Ve reklamcılarda sigara şirketlerinin batmaması için sigarayı halka cazip ve sağılığa etkisiz olarak göstermeye çalışıyor. İlk bölümden pek etkilenmedim.
ne zamandır yazmıyordum ekleyeyim birkaç film.
Cyrano De Bergerac şu filmi izleyin ya nolur izleyin başka bir şey demiyorum. The fisher king mutlaka izleyeniniz vardır ama olsun izleyen bir daha izlesin. In search of a midnight kiss böyle kıyıda köşede kalmışlardan eşsiz romantık bir film bittiğinde hoş bir tebessüm bırakıyor. Holy motors kalitesi bile yeter izleyin. Trainspotting bunu da kaçırmayın.
0MG90
Üye
6 Süper Kahraman (Big Hero 6 - 2014)
Kesinlikle izleyin. Senaryo, konuşmalar ve çizimler muhteşem olmuş. Bolt, Karlar Ülkesi gibi çizim yapmışlar çok beğendim. Film her şeyiyle mükemmel bence.
KayraBey
Üye
Adalet... Danzel washington oynuyor. Severim bu tip filmleri...
hasan3472ty
Üye
Mucize diyecektim ama bir türlü gidemedim.
0MG90
Üye
The Best Of Me
Cidden muhteşemdi. Çok çok çok sevdim.
skynet
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tavsiye ederim güzel film 8.5/10
adler03
Üye
Johnny English ile Johnny English'in Dönüşü
İlk filmi biraz komikti ama ikincisi daha komikti.Ajanlık filmi sevenler için güzel bir seri.
Silinen Üye 988579
Kapalı Hesap
47 Ronin
Oldukça güzel bir filmdi.Sıkılmadan izleyebilirsiniz.Yarı aksiyon yarı bilim kurgu çeyrekte merak.
ANIL
Admin
St. Vincent (Benim Komşum Bir Melek)
Vakit geçirmek için izleyebilirsiniz.
semihguney
Üye
Interstellar
bilim kurgu sevenler için güzel
skynet
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İzlemeyen varsa kesin izlesin harika bir film
0MG90
Üye
Patrondan Kurtulma Sanatı 2
Baya iyiydi
0MG90
Üye
Bir Gün
Daha önce yarısını izlemiştim cidden çok iyi. Kesinlikle izleyin.
Açlık Oyunları: Alaycı Kuş Bölüm 1
Muhteşemdi
ÇaRşI 2387
Üye
Bugün Ölümcül Kaçış Labirent'i izledim gayet güzeldi 2. sini bekliyorum