Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İzlediğiniz Son Film(ler) ve Yorumlarınız (Spoiler Kullanın)
Sponsorlu Bağlantılar
0MG90
Üye
Güzel ve Çirkin
Disney animasyonunu izlemediyseniz bile görmüşsünüzdür, senaryo,oyuncular, efektler falan gayet hoş olmuş. İzlemenizi tavsiye ederim.
eneshappy
Üye
valla dram konulu: kiz kardesimin hikayesi (gercektn harika).
komedi dalinda :airplane(absurt komedi)
ask konulu: ilk 50 opucuk (izlemelisin biraz dram icerir)
Mad EagLe
Üye
Sürücü
Sıkıcı bir film tam kapatacakken birşey çıkıyor zorla biten bir film
0MG90
Üye
Karışık Aile (Blended)
Adam Sandler ve Drew Barrymore'u yine aynı filmde görmek çok güzel İzlerken baya bi güldüm. Film çok hoşuma gitti romantik komedi Ailece de izleyebilirsiniz yalnızda size kalmış, kesinlikle tavsiye ederim
mürteza16
Üye
Dokuz
Güzel bir animasyon filmi. Filmin son sahneleri çok heyecanlıydı. Tavsiye ederim.
0MG90
Üye
Evrim
Konusu bana çok saçma geldi. Sıkılarak izledim resmen arada ileri sardım. Kötüydü bence o kadroya rağmen.
ANIL
Admin
Transcendce (Evrim)
Şimdi bitirdim bende. Kadroyu zaten konuşmaya gerek yok ama film orta olmuş.
Enpatsu Shakugan
Üye
matrix - her izlediğimde aynı zevki alıyorum
OttomaN TigeR
Üye
Zamana Karşı
Daha önce netten izlemiştim güzel bir filmdi. Biraz önce bir kez daha izledim, tavsiye ederim.
Aynen abi, çok iyi filmdi bence de.
Geçen yaz izlemiştim.
mürteza16
Üye
Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı
Defalarca izlememe rağmen yinede çok güzel bir film. Eski türk filmleri güzel oluyor.
BRKTNL
Üye
Kingdom of Heaven/Cennetin Krallığı - yok böyle bir filmin benzeri diyorum.
The Returned - Zombileri farklı bir bakış açısıyla anlatmışlar, ilginç olmuş.Türk filmi olarak da klasik Neşeli Günler. Ziya karakteri filmin baş komedi öğesi.
AHMED...
Üye
BASKIN 1 ve BASKIN 2 polis mafya filmi tavsiye
mürteza16
Üye
Aslan Bacanak
Eski türk filmi. Güzel bir film. Zaten eski türk filmleri çok güzel olur.
azsxd
Üye
Savaşın çiçekleri izledigim en güzel bir filmdi.
ANIL
Admin
Sabotage (Sabotaj)
Film iyi başlıyor fakat sonralara doğru senaryo değişiyor. Vakti olan, film arayan izleyebilir.
0MG90
Üye
Göz (Oculus - 2013)
Başta karmaşık geldi ama filmin sonuna doğru anlıyorsunuz olayı. Gerilim falan orta seviyede. Oyuncular iyi oynamış, sıkıcı gelebilir ama sonuna kadar izleyin bence.
skynet
Üye
İlk filme göre çok daha iyiydi resmen kana doydum
Filme puanım: 8.8/10