İzlediğiniz Son Film(ler) ve Yorumlarınız (Spoiler Kullanın)

Sponsorlu Bağlantılar

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Adi neydi hatirlayamadim bir ulkede kimsesiz ve engelli cocuklara cinsel istismar yapan bir hristiyan din admiyla ilgili belgesel tarinda filmdi pek kisisel degil de tum dunyada hristiyan din adamlarinin yaptigi cinsel istismarlarla ilgiliydi denebilir gerckten izlenmesi gerekli...

Bu film hakkında biraz bilgim var benimde ilgimi çekti kabızcım filmin bu:

Madonna Ağlıyor

Özet & detaylar: Amerika'da 1950'lerden 1974 yılına kadar yaklaşık 200 kadar çocuğu taciz etmekle suçlanan Peder Lawrence Murphy, kilisenin bilinen ilk çocuk tacizi davasının sorumlusu olarak suçlanmıştır. Daha öncesinde kapalı kapılar ardından kalan olaylar bu davadan sonra gün yüzüne çıkmaya başlamıştır. Özellikle İrlanda başta olmak üzere başka ülkelerdeki kiliselerde de benzer taciz olayları yaşanmıştır.
Yazar-yönetmen Alex Gibney, son yılların en tartışılan skandallardan birini belgesel türünde işlediği yapıtla izleyicisine gösteriyor. Belgesel, geçmişten bugüne Katolik Kilisesi'nde yaşanan pedofil vakalarını ele alıyor.

- - - Eklendi - - -

ölümcül deney 1 seriyi izleyecem hala izlemedim diye dalga geçiyorlar benimle 2 ve 3'ü de izleyecem şu finaller bi bitsin :)
Film her yeni seriye daha fazla teknoloji katmış.. İzledikçe kendini bozmadan devam eden bir seri göreceksin...

Murat Alper

Murat Alper

Üye
izlediğim son film iron man 3 dü çok süper bir film olmuş senaryosuda çok kaliteliydi

ismail

ismail

Üye
fast and furious 6 :)

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Bu film hakkında biraz bilgim var benimde ilgimi çekti kabızcım filmin bu:

Madonna Ağlıyor

Özet & detaylar: Amerika'da 1950'lerden 1974 yılına kadar yaklaşık 200 kadar çocuğu taciz etmekle suçlanan Peder Lawrence Murphy, kilisenin bilinen ilk çocuk tacizi davasının sorumlusu olarak suçlanmıştır. Daha öncesinde kapalı kapılar ardından kalan olaylar bu davadan sonra gün yüzüne çıkmaya başlamıştır. Özellikle İrlanda başta olmak üzere başka ülkelerdeki kiliselerde de benzer taciz olayları yaşanmıştır.
Yazar-yönetmen Alex Gibney, son yılların en tartışılan skandallardan birini belgesel türünde işlediği yapıtla izleyicisine gösteriyor. Belgesel, geçmişten bugüne Katolik Kilisesi'nde yaşanan pedofil vakalarını ele alıyor.

- - - Eklendi - - -

Film her yeni seriye daha fazla teknoloji katmış.. İzledikçe kendini bozmadan devam eden bir seri göreceksin...

Hah abi ben de filmin adini yazmaya gelmistim tam :) kesinlikle izlenmesi gereken bir film

Filmin adi da sapik peder pederin fantezileri falan degil gordugunuz gibi :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: Dede ve hikmet366
hikmet366

hikmet366

Üye
Hızlı Ve Öfkeli 6

Yorumum :

Filim Yarıştan Filan Çıkmış Artık Savaş Filimi Gibi Birşey oldu ya :D

Akıncı

Akıncı

Üye
kralın seslenişi

Metin137

Metin137

Üye
bugün hoca bize kuzuların sessizliği filmini izleti baya güzel bir filmmiş etkisinde kaldım tavsiye ederim :oke:

hikmet366

hikmet366

Üye
pi nin yaşamı çok güzel filim

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
az önce Dev Avcısı Jack i izledim.Görsel filmleri severim :eller:

• Beğen
Akıncı

Akıncı

Üye
dokunulmazlar 9/10 veririm

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Siyah Kugu

Natalir Portman yine yetenegini konusturmus. Bayildim bu filme.
balerin kiz Nina'nin hirslarini bundan gordugu zararlari anlatan bir film. Hirslarinin yaninda sizofreniye bagli halisunasyonlar kendine zarar vermesine neden oluyor.

- - - Eklendi - - -

Simdi televizyonda "Amerikan Gangster" var ama izleyemeyecegim :(

• Beğen
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Şen Dul Şaban ve Şalvar Davası filmlerini izledim.. İkiside birbirinden harika filmler.. Şalvar Davasının son 20 dakikası çok keyifli oldu.. Müjde Ar'dan harika bir lider olmuş.. Günümüzün sinemasında o yıllarındaki performansıyla olmasını isterdim..

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
hikmet366

hikmet366

Üye
Öncü - Zapreshchyonnaya realnost filimi izledim hiçbirşey anlamadım :(

hikmet366

hikmet366

Üye
felekten bir gece 3 çok güzel ya izleyin mutlaka

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bana bir soygun yaz

çok başarılı olmasa da eğlenceli sayılabilecek Türk filmi imdb puanım 10/6 :D

Asla pes etme
ismi cismini belli ediyor zaten:)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Makas Eller [1990] Fantastik

Johnny Depp'in başrolunde olduğu filmi oldukça keyifle izledim.. 90'ların amerikan banliyosünden detaylı örnekler görebileceğiniz filmde johnny Depp bir mucit tarafından yapılan insansı bir robottur.. Aslında insana büyük ölçüde dönüştürülmüştür.. Sadece elleri yapımcısının ömrü yetmediği için makas olarak kalmıştır.. Tavsiye ederim.. Keyifli seyirler..

hikmet366

hikmet366

Üye
jumper atlayıcı 10 numara filim

• Beğen
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
The Best Egzotic Marigold Hotel [Marigold Hotelinde Hayatımın Tatili] (En Egzotik Marigold Hotel) [2012]
Çok değişik türde bir film olmuş.. Film keyifli bir tatil yapmak isteyen ingiliz ihtiyarların yollarının Hindistandaki bir otel sebebiyle kesişmesinden yola çıkıyor.. Burada kendi hayatlarını yeniden irdeliyorlar.. Kendilerini keşfediyorlar.. Ve filmde o kadar çok özlü söz var ki yarın tekrar izleyecek ve birbirinden değerli anlamlı sözleri not alacağım.. Film güzel olmasına güzel ama izlemeyenler bir şey kaçırmış olmazlar.. Sinema zevki adına.. Yoksa farklı zaman dilimi geçirmek isteyenler için iyi bir değişiklik olacaktır..
Puanım 10/ 6

- - - Eklendi - - -

Bel Ami [Aşkım Benim] 2012

Robert Pattinson, alışık olduğumuz alacakaranlıkvari duruşunu yine bozmadığı ama senaryosu gereği aynı duruşla bambaşka bir insan olduğu bir film ile karşımızda.. Hayran kaldım..

Filmin temel mesajı; Beş parasız olabilirsiniz ama yakışıklıysanız bu kaderiniz değildir, değiştirmek sizin elinizde..

Paristeki zengin kadınları baştan çıkararak bir serseriden bir krala nasıl dönüşülebileceğinin beyazperdeye muhteşem aktarımı..
Keyifle izledim..
10/8

Üst Alt