İzlediğiniz Son Film(ler) ve Yorumlarınız (Spoiler Kullanın)

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
Filim İzlemiyorum Dizi İzliyorum Pc Den Adı Arrow Süper Bir Filim Tavsiye Edeerim

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
127 saat...

Aron isimli bir genç kanyona dolaşmaya çıkıyor kanyondan aşağı inerken kaya parçasına tutunuyor o da taşıyamıyor ağırlığını ve düşüyorlar ikisi birden... neyse daha fazla spoiler vermeyeyim ama güzel film :D

Akıncı

Akıncı

Üye
Fundamethals

MrExpert

MrExpert

Üye
sykfall , Fundamentals

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Prince of persia

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Bendee dizi izliyorum the Walking dead süper bi dizi

azadboz

Üye
Bonnie And Clyde 9/10

30'lu yılların haydut çifti Clyde Barrow ve Bonnie Parker'ın yaşamöyküsünden biraz fazla serbest uyarlanmış olan film, ABD'nin ekonomik buhran yıllarında geçiyor. Bonnie isimli genç kadının, annesinin arabasını çalan Clyde'ın cazibesine kapılıp onunla kaçmasıyla birlikte tarihin en popüler haydutları doğar. Birlikte o eyalet senin bu eyalet benim sayısız suç işleyen ikili, kısa sürede ülke çapında meşhur olur ve adeta Robin Hood muamelesi görür.Ekonomik krizin hayatlarını kararttığı insanlar, adeta genç aşıklar tarafından soyulmaktan mutludurlar. Oysa güvenlik güçleri aynı fikirde değildir. Şöhretle birlikte Bonnie ve Clyde'ın cesareti de artar ve akıllı bir insanın kolay kolay girişmeyeceği işlere girişmeye başlarlar.

KayraBey

KayraBey

Üye
Film olayında seçiciyimdir.Kalite yapımlar hariç film izlemem.Bu boşluğu dizilerle dolduruyorum.

Arrow, Dexter, Walking Dead, Fringe, Lie To Me, 4400, Vampire Diaries, Teen Wolf ve Spartacus...

Bizim Türk dizilerinin tamamını toplasan yukarıda yazdığım dizilerden bir tanesine bile denk gelemez.Bizim işimiz gücümüz aşk, entrika :)

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Film olayında seçiciyimdir.Kalite yapımlar hariç film izlemem.Bu boşluğu dizilerle dolduruyorum.

Arrow, Dexter, Walking Dead, Fringe, Lie To Me, 4400, Vampire Diaries, Teen Wolf ve Spartacus...

Bizim Türk dizilerinin tamamını toplasan yukarıda yazdığım dizilerden bir tanesine bile denk gelemez.Bizim işimiz gücümüz aşk, entrika :)
düşünse anadolu temalı walking dead tadından yenmez :d:

• Beğen
Tepkiler: Dede
larten123

larten123

Üye
Supernatural ve Arrow dizi olarak favorim :yuru

En son The Wicked diye bir korku(!) filmi izledim. Ne bileyim boş zamanınız varsa izlenebilir.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Son durak 5
izledikten sonra sanki geleceği tahmin ediyormuşum gibi bir his oluştu her an ama hepsi yanlış çıktı :D

samsunlu1907fb

samsunlu1907fb

Üye
sag salim cok güzel bir film. Defalarca izleyip kahkahalar atacağınız bi film

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
'Deney' izleyin derim

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
Burda olan burda kalır.

Tavsiyemdir güzel film :good:

ozakin70

ozakin70

Üye
En son hobbit izledim en heyecanli yerinde film bitti halbuki yeni baslamisti film (3 saat olmus caktirma):D:D
Part 2 2014 aralikta cikcakmis merakla bekliyorum
Hizli ve öfkeli 6
Zor òlüm 5
Skyfall cok guzel film fragmanlari yetiyor sinamaya gelsin gitcem
Ha bu arada iron man 3 cikiyor 3d oda muthis bisey olcak

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
ÇALINTI HAYAT :good:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
patlat sokaklar

izlediğim en saçma filmlerdendi yabancı filmlere benzetilmeye çalışılmış bir Türk filmi. Yabancı filmlerdeki gibi seslendirmeler ve yabancı isimler kullanılmış aslında dalga geçilmiş ama biraz fazla abartılmış kısacası absürt komedi :)

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Iron man 3

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Cellat. Tavsiye ederim.

Üst Alt