İzlediğiniz Son Film(ler) ve Yorumlarınız (Spoiler Kullanın)

Sponsorlu Bağlantılar

technoshark

technoshark

Üye
Sherlock Holmes star tv de vardı akşam süper film.. tavsiye ederim..

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
hayat sana güzel

eğlenceli bir film 2 adam biri işinde gücünde 3 çocuk babası avukat diğeri serseri tek derdi kadınlar gezmek tozmak birgün bunlar bir havuza işerken birbirlerinin yerine geçmek istiyorlar sonra dilekleri kabul oluyor uyandıklarında mevzular kopuyor :)

• Beğen
Tepkiler: minoo
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
hayat sana güzel

eğlenceli bir film 2 adam biri işinde gücünde 3 çocuk babası avukat diğeri serseri tek derdi kadınlar gezmek tozmak birgün bunlar bir havuza işerken birbirlerinin yerine geçmek istiyorlar sonra dilekleri kabul oluyor uyandıklarında mevzular kopuyor :)

esokmen

esokmen

Üye
Marvel serisni izliyorum bu siralarda. Thor, İlk yenilmez kaptan amerika, hiulk , demir adam ve yenilmezler gercekten guzel bir seri

M

minoo

minoo

Üye
hayat sana güzel

Harikadır o yahu çok beğenmiştim ben. Çok da gülmüştüm :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Marvel serisni izliyorum bu siralarda. Thor, İlk yenilmez kaptan amerika, hiulk , demir adam ve yenilmezler gercekten guzel bir seri

M

thoru izledim bu gece sabaha karşı ama 5 kişiydik pek odaklanamadım filme ama grafikler iyiydi:)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Evet mad eagle ile sinema kuşağından merhaba :) az önce biten filmden bahsedecem :)

Açlık oyunları

izlenebilirmi derseniz şahsi fikrim 2 buçuk saatiniz boşa gidebilir varsa alternatifleri deneyin film başlıyor yarım saat olmadan konuyu anlıyorsunuz ve sonunu bilerek izliyorsunuz her mıntıkadan biri bayan biri erkek olmak üzere 2 kişi seçiliyor 12 mıntıka sonra bunlar savaşıyorlar hayatta kalma mücadelesi işte açıkçası pek beğenmedim izlerken sıkıldım tabi çok beğenenler olabilir size kalmış :)
Tabii kitaplarını okumadan biraz havada kalabilir sadece ilk film ama o bir serinin daha ilk filmi :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Tabii kitaplarını okumadan biraz havada kalabilir sadece ilk film ama o bir serinin daha ilk filmi :)

sanırım seri 3 kitaptan oluşuyor. Yenisi çıkmadıysa eğer arkadaşım okumuştu seriyi anlata anlata bitiremiyordu bende eskiden bir huy vardı kitabı okur filmi izlerdim ama o kitabı günlerce okumaktan sıkılmaz 2 saatlik filmde sıkılabiliyordum. Bu işe ilk melekler ve şeytanlarla başladım kitabı okudum gerçekten muhteşemde filmi izledim filmi anlamadım acaba ben başka kitapmı okudum diye şüphelendim beklentimin çok altında kaldı ama sonra düşündüm ben bu filmi izlesem kitabını okumadan beğenirdim ama okurken kendi hayalgücümde tasarladığımı alamadığım için film sıkıcı geldi beni çok etkileyen yerler yoktu bazı kişilerin ismi bile değişmişti :)

Bunun gibi birkaç kitap–film ikilisi daha yaptım ama gerçekten kitabı okuduktan sonra film zerre tat vermiyor. Arkadaşta çok anlattı açlık oyunları serisini arşivimde varken izleyeyim dedim kitabı eminim güzeldir konu iyi gibi yazar başarılı ise o olayları güzel anlatmıştır zaten :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Sağ salim

Türk yapımı bir film gerçekten komikti biraz sma olsada iyi güldürdü. Saf bir adamın başına gelmeyen kalmıyor izleyin derim oldukça eğlenceli vakit geçirmek için ideal :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Erkekler ne söyler kadınlar ne anlar

bayanların beğenebileceği ama erkeklerin sıkılacağı bir film diyorum kısaca :)

Darbe

Bazı özel yetenekleri olan insanlar var uyukluyodum tam odaklanamadım filme sıkıcı ve saçma geldi biraz ama filmdeki japon kız çok başarılıydı :D

CHUCK-ME

CHUCK-ME

Üye
Hangover 2

Bence güzel filmdi. Ama Hangover 1'den pek bir farkı yok. Yani sadece evlenecek adam ve mekan farkı var. Tabi birde aradıkları kişi.
Hangover 1'i kısaca anlatayım. Doug isimli karakter evlenecek. Bekarlığa veda partisi için 3 yakın arkadaşı ile Vegas'a gidiyor. Sabah uyandıklarında Doug kayıp ve diğer 3 arkadaşı hiçbir şey hatırlamıyor. Film bu 3 arkadaşın -Phil,Stu,Alan- kayıp arkadaşlarını bulması üzerine kurulu. Eğlence komedi hepsi var.

Fight Club

Adından da anlaşılacağı gibi içinde sürekli dövüşün kavganın olduğu bir film sanıyordum. Ama değilmiş. Çok beğendiğim filmler arasında yerini aldı. Aslında bakarsanız film bir adamın kafasında kendinde olamayan tüm özelliklerin olduğu bir kişi yaratıp onunla sanki gerçekmiş gibi arkadaş olmasını anlatıyor.

Türk-X

Türk-X

Üye
Yeşil Yol 10/10

Dram

Esaretin Bedeli 8/10

Dram

minoo

minoo

Üye
Psycho..

IDMB'de çok yüksek sıralarda ama ben beğenmedim. Çok havada geldi film.
3/10

AHMED...

AHMED...

Üye
EFSANE BEŞLI :) animasyon sevenlere güzel bir film tavsiye ederim rastgele indirmiştim incelemeden ama hoşuma gitti

• Beğen
Tepkiler: Praetor
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
cehennem melekleri

bugüne kadar merak ettiğim ama izlemediğim filmdi. Tam beklediğim gibi çıktı bol aksiyon yanlız silvestır amcaya botox hiç olmamış :ehe

Pro.Leon

Pro.Leon

Üye
Leon ve dövüş kulübü güzel.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Starbuck isimli bir film. aslında ikinci izleyişim ama ilk izlediğimde yarım yamalak izlemiştim gençken spermlerini sperm bankasına bağışlamış bir adamın hikayesini anlatıyor. 533 tane çocuğu oluyor ve bunlar babalarının kim olduğunu öğrenmek için dava açıyor. Çok güzel filmdi açıkçası özellikle son kısmı çok dramatik olmuş 10 üzerinden 9 veririm

sincarezindan

sincarezindan

Üye
sabit kanca

Üst Alt