İzlediğiniz Son Film(ler) ve Yorumlarınız (Spoiler Kullanın)

Sponsorlu Bağlantılar

Pro.Leon

Pro.Leon

Üye
Geleceğe dönüş serisi tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: unknown47

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
Death Race 3:inferno ve Resident Evil 5 ikisi de iyi film hele ki resident evil durmaksızın adrenalin iyi seyirler...

unknown47

unknown47

Üye
Django Unchained'i izlemelisiniz. Tarantino yine çok iyi iş çıkarmış. 5 dalda Oscar adayı. 160 dk ama izlemeye değer diyorum.

Stephen King'in "Skeleton Crew" kitabını okuyun ve ardından "The Mist" filmini izleyin. Çok çok iyi oluyo :)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
metrodan kaçışı izlediydim çok güzel bir film ve konusuda harika birde dark knihgt i izlediydim oda en iyilerden biriydi

minoo

minoo

Üye
Harry ile Sally Tanışınca...

Güzel, keyifli bir romantik komediydi. Tavsiye ederim.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
titanların savaşı

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Aşk Yeniden

İzlemeyin bence yaşlı bir çiftin seks yaptığını görmek hiç hoş değil :zzz:

minoo

minoo

Üye
Requiem For A Dream - Bir Rüya İçin Ağıt

İnanılmazdı. Çok çok ağır bir filmdi. Uyuşturucu konulu bir film.
Kendimi nasıl hissetmem gerektiğini bilemiyorum şu an.

• Beğen
Tepkiler: --TÜRK-- ve Praetor
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
buz devri 4 :ehe

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
konu hakkında birkaç birşey yazacağım arşivimde baya film var izlediklerim ve izleyeceklerim olarak 2 klasörde ama nedense pek izlemem boş vaktim olmasına rağmen haftada 3-4 film izlerim ama haftada 10 film indiririm :ehe download hastalığı var biraz neyse :)

Diyeceğim şu ki demeden önce ata abiye teşekkür etmek istiyorum arşivimde olan ama izlememiş olduğum neredeyse bütün filmleri izlemiş hatta şuan bazılarını merak etmeye başladım aman izlerim diyordum boşveriyordum hep ama çoğundan bahsetmiş konuyu baştan sona okudum pınarında baya yorumu o da hep izlediklerimi yazmış mesela :D

Bu konuya önem verelim birkaç film yazdım mesela buradan okuyup onları izleyecem onun dışında bende son izlediğim birkaç filmi yorumlayarak konuya biraz hareket getireyim :)

maymunlar cehennemi serisi

tavsiyem ilk filmi izleyin devamını zaten merak edeceksiniz 1968 yapımı filmi açtım ve kapattım ya 45 sene önceki film ne alaka izlemiyim dedim sonra birgün canım sıkılıyordu izledim film sanki 2013 yapımı fikir orjinal ve filmi izleyin gerçekten 1968 yılında çekildiğine inanamayacaksınız gerçekten güzeldi o zaman yapılmış bir filme göre.

Onu izledikten sonra 2.sini izledim saçma geldi beğenmediğim sonra diğerlerini de yanlış hatırlamıyorsam 3 ve 5'te güzeldi 4 kötüydü son olarak maymunlar cehennemi başlangıç var 2011 yapımı o da çok iyi yalnız 1968 yapımının tadını vermedi.

Felekten bir gece 1 ve 2

Eğlenceli bir film ilki daha güzel tavsiyemdir izleyin :)

Adalet peşinde

izleyin derim adamın aklına hayran kalacaksınız gözü önünde karısına tecavüz eden hırsıza 5 yıl veren devlete adaletin ne olduğunu öğretiyor.

Frozen

psikolojik gerilim tarzında uludağa gidip teleferiğe binmediyseniz izlemeyin derim bi daha yapmazsınız çünkü :D

başlangıç

çok duyduğum hep izlemeyi unuttuğum bir başyapıt diyebilirim. Pınarın söylemesi üzerine izlediğim bir film ata abi gibi bende ilk 20 dakikasında noluyo dedim sonra çözdüm rüyada olduğunu :ehe efektler konu herşey mükemmel filmi izlerken şunu diyorsunuz bunu yazan adamın aklına nerden böyle şeyler gelmiş....

sosyal ağlar

march züchenberg doğrumu yazdım bilmiyorum :D onu anlatan bir film facebook falan işte sıkıcı biraz

yeşil sokak holiganları

taraftarların daha doğrusu taraftarlıktan çıkıp holigan dediğimiz kişilerin mutlaka izlemesi gereken bir film.

Şimdilik bu kadar bazılarını çok önceden izlemiştim baktım izlediklerime söyledim birkaç tanesini yorumum biraz düzensiz oldu resimlerle falan süsleyip daha güzel bir anlatım yapmak isterdim fakat bu saatte bu kadarı oluyor internetim biraz sıkıntılı kusura bakmayın sizin önerilerinizi bekliyorum konuyu canlı tutalım :)

• Beğen
Tepkiler: Praetor
dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
gayet güzel bir film,hele ki film görüntüsü muhteşem...kesinlikle izlemelisiniz 8.2/10

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

az önce bitti ağlamamak için zor tutuyor insan gerçekten etkileyici idi.

• Beğen
Tepkiler: minoo
minoo

minoo

Üye

az önce bitti ağlamamak için zor tutuyor insan gerçekten etkileyici idi.

Bu filmi izlemek için bu kadar geç kalmış olmana inanamıyorum :dry:

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe

Revengeful

Emekli Yönetici
Ben izlemedim :gul:

Piyanist'i izlemek istiyorum ama bir türlü vakit bulamadım :ehe

minoo

minoo

Üye
Ben de Piyanist'i izlmdim :hmmm

Son izlediğim film yeniden Noviembre..
Vazgeçilmezlerim arasıdadır kesinlikle. 10/7

Halis bu arada hemen Pulp Fiction'ı indirip izle. Tarantino yaparsa kötü olmaz. 10/10

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ben de Piyanist'i izlmdim :hmmm

Son izlediğim film yeniden Noviembre..
Vazgeçilmezlerim arasıdadır kesinlikle. 10/7

Halis bu arada hemen Pulp Fiction'ı indirip izle. Tarantino yaparsa kötü olmaz. 10/10

bana laf yetiştiriyon izlemedim diye daha piyanisti izlememişin :D tamamdır sağol öneri için :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Evet mad eagle ile sinema kuşağından merhaba :) az önce biten filmden bahsedecem :)

Açlık oyunları

izlenebilirmi derseniz şahsi fikrim 2 buçuk saatiniz boşa gidebilir varsa alternatifleri deneyin film başlıyor yarım saat olmadan konuyu anlıyorsunuz ve sonunu bilerek izliyorsunuz her mıntıkadan biri bayan biri erkek olmak üzere 2 kişi seçiliyor 12 mıntıka sonra bunlar savaşıyorlar hayatta kalma mücadelesi işte açıkçası pek beğenmedim izlerken sıkıldım tabi çok beğenenler olabilir size kalmış :)

Üst Alt