İzlediğiniz Son Film(ler) ve Yorumlarınız (Spoiler Kullanın)

Sponsorlu Bağlantılar

greenmile

greenmile

Üye

2 gün evvel izledim gayet başarılıydı.

'Lorelai

'Lorelai

Üye

Şu aralar izlediğinm en iyi film :) Gerçekten izlenilmesi gereken bir film. Konusu ise anlatmakla olacak bir şey değil,ama değişik diyebilirim.

Güzel bir animasyon filmi. Güzel bir konusu var, kulaklıktan duyunca sesleri korkutuyor yahu :ehe

Dün izlediğim üçüncü film. Bu tür animasyonları pek sevmesem de zaman geçirmek için iyi bir film. Ama izlemesiniz de olur :ehe

----------Eklendi @ 17:48:45 ---------- Yazıldı @ 17:47:40 ----------

Şimdi ise Ölü Gelin ve Pan'ın Labirenti'ni izleyeceğim :D

Mert045

Mert045

Üye
3 harfliler filminin 2. Serisini izledim süperdi.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Her cuma vizyonu takip etmeme rağmen buraya uzun süredir yazamıyorum...
Birikmişleri bir aradan çıkartayım...

Yeni Görevimiz Tehlike (10/6,5)

Heyecan - aksiyon seviyorsanız izlemeniz gereken bir film. Teknoloji ilerledikçe bu tip bütçesi olan filmlerden can sıkanı kolay kolay karşımıza çıkmıyor. Aman aman bir konusu var mı, yok. Ama sahneler müthiş!..
Tavsiye ediyorum :oke:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Sherlock Holmes - A Game Of Shadows (10 / 7,5)

İlk filmi izlemediyseniz de gidebiliyorsanız gidin, gidemiyorsanız bile muhakkak izleyin.
Serinin ikinci filmi ilk filmi aratmıyor, hatta bana göre daha başarılı dahi denebilir. Bağlantıları çok sıkı olmadığı için tek başına da izlenebilir yeni film.
Kahramanlarımız yine maceradan maceraya koşmakta, hiç düşmeyen bir temponun içinde seyirci heyecan içinde sahneye kilitlenmişken görsel efektler sayesinde bir seyir zevkine de kavuşmakta.

Kesinlikle tavsiye ediyorum :oke:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Puss In Boots (Çizmeli Kedi) 10 / 8,5

OLMUŞ!

Animasyon seviyorsanız izleyin. Sevmiyorsanız da izleyin. Gerçekten müthiş bir film çıkartmışlar ortaya. Heyecanı bol ama çok daha ötesinde komedinin doruklarında bir film olmuş. Hele Ayakkabı fırlatma - süt içiş - ışık kovalama sahneleri var ki gülmekten gözlerimden yaş geldi :D

Buradan da fragmanını izleyebilirsiniz.

Bu arada 3 boyutlu hali çok başarılı. Eğer imkanınız varsa 3 boyutlu seyredin derim :oke:

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Puss In Boots (Çizmeli Kedi) 10 / 8,5

OLMUŞ!

Animasyon seviyorsanız izleyin. Sevmiyorsanız da izleyin. Gerçekten müthiş bir film çıkartmışlar ortaya. Heyecanı bol ama çok daha ötesinde komedinin doruklarında bir film olmuş. Hele Ayakkabı fırlatma - süt içiş - ışık kovalama sahneleri var ki gülmekten gözlerimden yaş geldi :D

Buradan da fragmanını izleyebilirsiniz.

Bu arada 3 boyutlu hali çok başarılı. Eğer imkanınız varsa 3 boyutlu seyredin derim :oke:
Ben de gideceğim bu filme :D En kısa zamanda.

----------Eklendi @ 12:42:15 ---------- Yazıldı @ 12:38:30 ----------

Corpse Bride
Çok iyi bir film denemez, ama güzel. Ya da film konusundaki beğenmem zorlanmış.

haltie

haltie

Üye

Tuba

Tuba

Üye

İzlemeye değer bir film olmuş :oke:

viktoreznov

viktoreznov

Üye
X MEN - FIRST CLASS

Güzel bir film olmuş. Mutantların geçmişini anlatıyor. Özellikle de Prof. Charles ve Magneto'nun nasıl fikir ayrılığına düştüğünü, Prof. Charles'ın nasıl sakat kaldığını mutantların nasıl biraraya geldiğini anlatıyor. Serinin ilk 3 filmini izlemeyen bu filmi izlemesin çünkü hiç bir bağ kuramaz ve bir bağ kuramayınca da film saçma gelir. Ama X-MEN'i izlemeyen yoktur sanırım :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
sherlock holmes 2
çok beğendim ilk filmi gibi harikulade olmuş ben izşediğim gzel filmler bitince üzülüyorum keşke hiç bitmese diyorum bu film için de aynı şeyi söyledim

sm3

sm3

Üye
celik yumruklar
kaptan amerika

leola12

leola12

Üye
gran torino guzeldi yukardaki arkadasinki gibi 0-7 yas grubu filmi degil imdb top 250 de

bemiks

bemiks

Üye
mr.brooks başrollerde kevin costner ve demi moore var. gercekten güzel bir film izlemenizi
şiddetle tavsiye ederim.

DarylDixon

DarylDixon

Üye
Sharlock holmes gölge oyunları-berlin kaplanı- fetih 1453

leola12

leola12

Üye
fetih 1453-kizil ucurum fetih 1453 filmi gerksiz uzun olmus filmin 2.kismi guzl

s@hr@

s@hr@

Üye

Hava ve solunum yoluyla rahatlıkla geçen ve insanları birkaç gündür içinde öldüren, ölümcül bir virüs salgın şeklinde yayılmaktadır. Dünya çapında uzmanlardan oluşan medikal bir ekip, hem salgına çare bulmaya çalışır hem de insanlarda virüsten daha da hızlı yayılan panik halini kontrol altına almaya çalışırlar. İnsanlar şimdi hem canlarını kurtarmaya çalışırken hem de dağılmanın eşiğine gelen toplumsal hayata tutunma mücadelesi verirler...

Güzel filmdi :good:

sincarezindan

sincarezindan

Üye
bende izledim guzel bir film

minoo

minoo

Üye
Hayat Sana Güzel

Dün gece izledim ve nasıl kahkaha attım belli değil.
Gülmeye ihtiyacı olanlar izlesin. Ben çok beğendim. Harika bir romantik komedi olmuş.

s@hr@

s@hr@

Üye
Yaşamın Şi*fresi

Amerikan askeri olan Colter Stewens bir sabah hiç tanımadığı bir adamın kimliğinde uyanır. Hayatına dair neler olup bittiğini anlamaya çalışırken bir anda patlamak üzere olan ve Chicago'yu yok edecek olan bir bombayı durdurmak görevinde olduğunu öğrenir.

Amerikalı bilim adamı Dr. Rutledge "yaşam şifresi" isimli bir alet icad eder. Bu alet ölmüş insanların beyinlerine yaptığı inanılmaz yolculukla geleceği büyük ölçüde etkileyecektir. Colter Stewens bu aletin ilk kobayıdır ve patlamak üzere olan treni durdurma görevini üstelenmek zorunda kalmıştır. Fakat bunun yanında kendisine neler olduğunu, birliğinin nerede olduğunu ve neyin gerçek olup nelerin olmadığını da öğrenmeye çalışmaktadır. Bütün bunları yapması içinde sadece 8 dakikası vardır.

Bilim-kurgu
Sonu şaşırtıcı ....bilim kurgu sevenlere tavsiye:)

Üst Alt