Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İzlediğiniz Son Film(ler) ve Yorumlarınız (Spoiler Kullanın)
Sponsorlu Bağlantılar
Xilence
Kapalı Hesap
Step Up 3D, Side by Side Red/Cyan Glasses Blu-ray 3D Edition. 10/8.5. Harika Filmdi.
minoo
Üye
Mehmet abinin tavsiyesi üzerine izledim ben de 'Mezarına Tüküreceğim'i.. İçim gitti ya yazık
Güzel film ama. İzleyin bence. İnsanlıktan utandım ya
fnldstntn
Üye
En son sinemda Son Durak 5 (Final Destination 5) i izledim diğer serileri gibi yine süper olmuş...
Mehmet
Emekli Yönetici
şahin k günah keçisi recep ivedik tarzı olmuş çok komikti
o işleri bırakmış filmde ama yakasını bırakmıyorlar
'Lorelai
Üye
Çelik Yumruklar'ı izlemiştim. Gayet güzel bir film. IMDB puanı da 7.6
Şehriyar
Üye
Zamana karşı hoşuma gitti tavsiye ederim..
Xilence
Kapalı Hesap
Matrix
DOKTOR 7
Üye
Salgın filmi tavsiyem
pelın_
koku süper tavsiye ederim
Praetor
Emekli Yönetici
Uzun süredir yazamıyorum...
Çok filmler geldi geçti ben sonuncusunu yazayım:
IMMORTALS (10/9.2)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tek kelimeyle bir şaheser olmuş. Gerçekten çok beğendim ve filmleri sıkı takip eden birisi olarak favorilerim arasına aldığımı rahatlıkla söyleyebilirim.
Reklamını 4-5 ay önceden yapmış Immortals filmin gösterim tarihi olarak tezkere tarihimi seçerek gönlümü ayrı bir fethetti zaten
Aylar süren bekleyiş sonrasında rezervasyon yaptırarak gösterime girdiği gün 3 boyutlu olarak gittim filme.
Film yunan mitolojisindeki pek çok ünlü efsanenin kesiştiği kahraman olan Thesseus'un hayatından bir kesiti konu alıyor. Zeus, Athena gibi tanrıları, titanları gördüğümüz filmde,
kahramanların, kralların, ölümsüzlerin savaşını iç içe, olanca vahşeti ve gerçekçiliğiyle izlemekteyiz.
Hele bir de dev sahneden üç boyutlu olunca daha bir tadına doyulmaz oluyor
Bu arada sonundan anladığımız kadarıyla ikinci film kanımca yolda.
Gerisini filme gittiğinizde görün ve sakın ha sakın kaçırmayın derim
haltie
Üye
Liam Neeson in bütün filmlerini beğeniyorum kimliksizde çok hoşuma gitti.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
pelın_
aklıma gelmişken bidaha izliycem süper bişeydi ben çok sevmiştim ya
peki o halde izlemekten vazgeçtim
heves kalmadı yahu
Ocean258
Üye
Güneşin karanlığında.. Avukat-polisiye tarzı bı fılm dun ızledım 10 uzerınden puan vermem gerekecekse illa 7 alır ızledıgınız ıcın pısman olmazsınız ama aklınızdada buyuk bı yer etmez..