İzlediğiniz Son Film(ler) ve Yorumlarınız (Spoiler Kullanın)

Sponsorlu Bağlantılar

minoo

minoo

Üye
En son İncir Reçeli'ni izledim. Tanrımmmm ağlamaktan ölmüştüm :D
Çok güzel bir film ama ağlayabilirsiniz :D Güzel ama bir o kadar da çaresiz bir aşk hikayesi..

----------Eklendi @ 22:47:20 ---------- Yazıldı @ 22:45:20 ----------

Aşk filmleri sevmiyorum ben pek ya :( Bir tek Not Seni Seviyorum çok güzeldi.

Bu yorumumu görünce İncir Reçeli saçma geldi biraz :ehe

arslansem

arslansem

Üye
Ada:Zombilerin Düğünü
Film demeye 1000 şahit gerek :ehe Türk filmlerinin seviyesini düşürüyorlar

• Beğen
Tepkiler: Mehmet ve Amaru Shady
Utku

Utku

Üye
Tekken berbat film:ehe

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Harry Potter ve Ölüm Yadigarları Bölüm 2. Güzel film. Melez Prens kadar hoşuma gitmese de güzel :ehe

caglet

caglet

Üye
Yaz aylarında izlemeye en son ihtiyacım olan film türü Dram ...
Harry Potter'i izledim (part 2) gerçektende mükemmel bir finaldi... Her şeyi özel ayarlamışlar.. çok profesyonelceydi ki bu seriyi bize en çok sevdiren şey ki en az onem verilen seyde budur Sevin Okyay ve oğlunun müthiş çevirisi .. özellikle ingilizcesini okuduysanız kitapların sevin okyayın kelimelere ne kadar güzel anlamlar kattıgını farkedebilirsiniz ama daha basit isterseniz
şurdaki tabloya bi göz atın derim.. Gerçekten etkileyici serinin etkileyici sonu oldu...

Utku

Utku

Üye
x-men origins wolverine 720p
iron man 2 720p
:ehe

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Transformers 3, hiçbir şey yüklemeden, filmin size yüklediği bazı fikirleri de görmezden gelerek izlediğiniz takdirde sizi sinemanın o eski muhteşem günlerindeki kadar heyecanlandıracak, görsel yanı çok başarılı bir adrenalin bombası. Sırtını tamamen CGI'ya dayamış olmasına rağmen bir sürü tehlikeli dublör sahnesi içeren gerçek bir aksiyon filmi. 3D filmleri sevenlere tavsiyem ise filmi mutlaka IMAX olarak izlemeleri. Muhtemelen şimdiye kadar gördükleri en güçlü 3D deneyimi bu olacak. Peki ya Avatar diyenlere cevabım: Michael Bay eline geçirdiği tüm imkanlar konusunda arsız bir çocuk gibi. James cameron'un ittirmesiyle girdiği bu 3D sevdasından alnının akıyla çıkmış. Bu defa gerçekten de perdeden üzerinize robot ve bina parçaları yağacak!

Masha

Masha

Üye
Transformers 3 :oke:

u_cosar

u_cosar

Üye
Bir Çeşit Komik Hikaye - It's Kind of a Funny Story
Yapım: 2010 ~ ABD
Tür: Dram, Komedi

Utku

Utku

Üye
gamer :oke:

gitaristcocuk

gitaristcocuk

Üye
Aşk Tesadüfleri Sever şu ana kadar izlediğim en güzel film

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
6.gün
çok güzel filmdi :)

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
hızlı ve öfkeli 5 şu güne kadar izledğm en heyecanlı fılm

lolaman

lolaman

Üye
Maymunlar cehennemi:Başlangıç izledim ve süper bir filmdi sonrakini de büyük bir heyecanla izleyecegim...

Uploaded with

ONG_bag

ONG_bag

Üye
'SEVEN ' morgan freeman ve brad pitt in oynadığı 1995 yapımı müthiş bir filmdir.

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Spy Kids 4-D (Xpand 3-D), Berbattı.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici

Yakın gelecekte, boks sporunun teknolojik bir hâl aldığı bir ortamda geçen cesur, gerilim ve aksiyon dolu “Çelik Yumruklar” filminde Hugh Jackman, 2,5 metre boyunda 900 kiloluk robotların ringlere çıkmasıyla unvan kazanma şansını kaybeden tükenmiş dövüşçü Charlie Kenton’ı canlandırıyor. Artık küçük çaplı bir organizatör olan Charlie, bir yer altı boks ringinden diğerine geçmek için hurda metalden kalitesiz robotlar yaparak iki yakasını bir araya getirmektedir. Charlie dibe vurunca, istemeden de olsa kendisinden ayrı yaşayan oğlu Max’le (Dakota Goyo) şampiyonada yarışacak bir yarışmacı yapıp eğitmek için birlik olur. Hiçbir kısıtlama olmayan bu vahşi arenada işler ciddiye bindikçe, Charlie ve Max bütün engellere rağmen, geri dönmek için son bir şans daha elde ederler. “Çelik Yumruklar”, teknolojik bir hâl alan robot boksu sporuna kusursuz bir yarışmacı yapıp yetiştirmek için kendisinden ayrı yaşayan olan oğlu Max’le (Dakota Goyo) ile birlik olan ve bütün engellere rağmen, geri dönmek için son bir şans daha elde eden eski bir boksörün (Hugh Jackman) konu edildi bir aksiyon dram filmidir.

Kendinizi filimin içindeymiş gibi kaptırıyorsunuz akışı ve seyri mükemmel, pişman olmayacağınız bir filim tavsiye ederim.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
the jacket i izledim cok guzel bir psikolojik gerilimdir izlemeyenlere tavsiye ederim :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
mezarına tüküreceğim 2011 :D kızın intikam şekline hayran kaldım:D

• Beğen
Tepkiler: minoo

Üst Alt