İzlediğiniz Son Film(ler) ve Yorumlarınız (Spoiler Kullanın)

Sponsorlu Bağlantılar

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
VICKY CRISTINA BARCELONA

10/8

Az önce bitti...
Açık konuşmak gerekirse insan filmi izlerken adeta Barselona'nın havasını soluyor, o denli yaşatılmış şehrin ruhu.
Konusu itibariyle ilişkilere son derece farklı bir bakış açısıyla yaklaşan filmde aynı adama aşık olan 3 farklı kadının gözünden saplantılarıyla, kaçamaklarıyla, korkusuyla, tutkunluğuyla, şehvetiyle,çaresizliğiyle, sıradanlığı ve sıradışılığıyla aşkın yarattığı pek çok farklı duygu işlenmiş.
"Aşk" temasını gerçekten de başarılı bir şekilde izletiyor insana.
Aşk dolu, akıcı ve sıradışı bir film izlemek isteyenler kesinlikle kaçırmasın derim :oke:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Geçen hafta gitmiştim ama yazmayı unutmuşum :s

LIMITNESS (10/6.5)

Açık konuşmak gerekirse müthiş bir film değil. De Niro amca da zaten çok içinde değil filmin. Ancak zaman geçirtiyor mu? Evet... İzlenilebilir. Değişik diyebiliriz konusuna.

Filmde zeki ancak zekasını kullanamayan, ilham perisini beklerken dibe vurmuş bir yazarın eski karısının erkek kardeşiyle yıllar sonra sokakta karşılaşması ve bu kişinin kahramanımıza denemesi için yeni geliştirilmiş bir hapı vermesiyle gelişen olaylar anlatılıyor.
Kahramanımız bu haptan kullanınca beyni tam kapasitede çalışarak normalde asla yapamayacağı pek çok şeyi yapabiliyor; 2 günde yeni bir dil öğrenmek gibi...
Ardından parasına para katmak isteyince dikkatleri üstüne çekiyor. Elbette bu hapın yan etkisi de yok değil :)
Gerisini izlediğinizde görebilirsiniz...
Zaman geçirtiyor diyebilirim gibi ama sinemada gitmeye değmez.

Phobersus

Phobersus

Üye
Scream 4 ' e Gittim.Ama Pek Beğenmedim Nedense Çok Klasik Geldi Fakat İzlenebilir Nitelikte.

Phobersus

Phobersus

Üye
Hızlı Ve Öfkeli 5 ' e Gittim.Kesinlikle İzlemelisiniz.Ha Birde Film Bittikten Sonra da İzleyin.Yani Yazılar Geçtikten Sonra.Çok Şaşıracaksınız.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
SUCKER PUNCH

(10/6.5)

Bol aksiyonlu güzel kızlardan müteşekkil fena olmayan bir film olmuş.
Ama konusu ne derseniz öyle aman aman bir şey bulamazsınız. Zaten filmde ara ara "ne alaka yahu" "e o niye oldu ki" gibi cümleleler kuruyorsunuz.
Ancak görsel efektler bakımından film tatmin ediyor. İzlenmeyecek bir film de değil açıkçası.

Film annesi ölünce üvey babası tarafından akıl hastanesine kapatılan bir kızın hikayesini konu alıyor. Ara ara kızın hayal gücünde gerçekte olanları temsilen bazı savaşlar-görevler görüyoruz. Seyredin görün.

• Beğen
Tepkiler: Phobersus
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
RIO (3D)
(10/7)

Animasyon severler için Ice Age'nin yapımcılarından kaçırılmayacak bir film daha :)
3D olarak oldukça başarılı grafiklere sahip filmde kahramanımız uçamayan ve türünün son erkek üyesi olan bir papağan cinsi; Mavili.
Yavru olduğu zamanlarda hayvan tacirleri tarafından Brezilya'dan kaçırılarak Amerika'ya getirilmiş olan kahramanımız kendisine tesadüfen sıcak bir yuva ve kendisini çok seven bir sahip bulur.
Yıllar sonra bir hayvan araştırmacısı doktor kahramanımızı bulur ve türünün son örneği olan kahramanımızı yine türünün son örneği dişisiyle çiftleştirmek ister.
Ama bunun için Mavili ve sahibinin Brezilya'ya gitmeleri gerekmektedir.
Ve olaylar gelişir :)

Keyifli vakit geçirmek isteyenler için birebir.

• Beğen
Tepkiler: Phobersus
Phobersus

Phobersus

Üye
Thor ' a da Sonunda Gittim ve Gerçekten Müthiş Bir Film.Real 3D Olmasıda Mükemmel.Tavsiye Ederim.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
THOR (10/7.5)

Dün İstinyePark'ta gittiğim 3 boyutlu görsel şölen olarak özetleyebilirim kendisini.

Konusunu çizgi romanına meraklılar zaten az çok bilir.
Uzayda sihir ve bilimin içiçe olduğu güçlülülerin diyarında yaşayan kahramanımız babası tarafından tam kral ilan edilmek üzereyken yaptığı saygısızlık ve kibir sonucu elinden güçleri alınarak dünyaya sürgüne gönderilir.
Kendisini kıskanan kardeşinin tahtın tek varisi olarak kaldığı bu sürgün zamanı babasının hastalanması sonucu tahta vekaleten bu kıskanç kardeş bakar ve hain planlarını yürütmeye başlar.
Kahramanımız ise sıkışıp kaldığı dünyadan kurtulma peşindedir ve arkadaşları ona yardıma gelecektir.

Açıkçası özellikle 3D olarak izlendiğinde insana gerçekten de görsel bir şölen yaşatan film oldukça eğlenceli bir zaman geçirmenizi sağlıyor. Tavsiyem, hazır gösterimdeyken kaçırmamanız.
Umarım ikincisini de izleriz; ki bitişine bakılacak olursa ikincisi yolda :)
Not: Oskarlı güzel Natalie Portman'ın filmde olması da ayrı bir tat katmış :gul:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
The Tourist

Venedik'te romantizm ve aşk biraz sakin biraz hareketli, Aksiyonu olmayan sakin bir film. Angelina Jolie ve Johnny depp'in böyle bir filmde yer alması ayrı bir güzel. filmin finalininde etkilendim açıkçası, Johnny depp'in replikleri biraz azdı ama herzamanki gibi oyunculuğu güzeldi. boş vaktim gitti diye üzeleceğiniz bir filim değil izlemenizi tavsiye ederim.[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT]

Kingmortall

Kingmortall

Üye
testere filimini izledim adamın kafasını kestiler çok heycanlıydı filim güzeldi :ehe

darkstars

darkstars

Üye
Dün İzledim Bende ''' Beni Asla Bırakma ''' Çok Süper Geçti Tavsiye Ederim Amansız Bir Aşk Serüveni. Çocukluk Aşkından Geleceğe Doğru .... :oke:

minoo

minoo

Üye
Çakallarla Dans :eller: Harika bi komediydi ya :zuhaha: Tavsiye ediyorum kesinlikle.

• Beğen
Tepkiler: Tuba
s@hr@

s@hr@

Üye
Aşk tesadüfleri sever...Güzeldi :oke:

• Beğen
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Pirates Of The Caribbean / On Stranger Tides

10/7

Serinin devam filminde öncekilerden farklı olarak Penélope Cruz var :ehe Onun haricinde yine aksiyon yine heyecan-macera ve J.Depp :D

Bu filmde gençlik pınarının peşine düşen kahramanlarımız yine bize tadı damaklarda kalan bir hikaye sunuyorlar.
Bu arada 3D gitmenizi tavsiye etmem. Güneş gözlüğüyle film seyrediyor hissine kapılıyorsunuz zira o açıdan filmi pek başarılı bulmadım.

Not: Deniz kızları da fena değildi hani :naughty:

:ehe

minoo

minoo

Üye
Aşk filmleri sevmiyorum ben pek ya :( Bir tek Not Seni Seviyorum çok güzeldi.

• Beğen
Tuba

Tuba

Üye
  • Beğen
Tepkiler: minoo
arslansem

arslansem

Üye
Ses diye bir Türk filmi izledim.Bu kadar mı basit olabilir bir film :D kız içinden gelen sesle sohbet ediyor güya korku filmi :kop:

Nef'i

Nef'i

Üye
SAW 7 harikaydı hele o bağırsak fırlaması :aha:
ve yarıya kadar hızlı ve öfkeli 1 (hfö 4'e kadar izleyeceğim vakit bulamadım :ehe)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bir sorundan dolayı bayağıdır yazamıyorum konuya birikti filmler :D

Üst Alt