İzlediğiniz Son Film(ler) ve Yorumlarınız (Spoiler Kullanın)

Sponsorlu Bağlantılar

hakan.c

hakan.c

Üye
karete kid 10/9
şiddetle öneririm güzel bi film

kol@j

kol@j

Üye
Inception / Başlangıç (10/9.3)

Filmden geldim 1 saat kadar önce... Son zamanlarda izlediğim en başarılı filmlerden. Kesinlikle tavsiye ederim.
150 dk.'ya yakın sürüyor film ve kafanızı gerçekten yoruyor ama bittiğinde ağızda harika bir tat bırakıyor.
Bazı filmlerle karşılaştırılsa da özellikle "rüyalarda gezen çetemizin" bir insanın zihnine fikir ekmek gibi olayı gerçekleştirmeye çalışması son derece orjinal olmuş.

Açıkçası ilk 20 dakikasının sonunda yaptığım yorum şuydu: Noliii? :hmmm
Ama filmden çıktığınızda taşlar yavaş yavaş yerine oturuyor. 2. kez izlenebilecek bir film :oke:

bu türlü filmlerin verdiği mesajlar olduğuna inanıyorum...

insanlar dünyadan bir şekilde uzaklaşıp uyumak ve rüya görmek hevesibndeler...

bazı insanlar için rüya da yaşamak daha tercih edilir.. çünkü kendi zihninde o zaman sorumluluklarından kaçabilir...

yoksa gerçekler onu herzaman rahatsızz eder...

belki de insanlar bilinçli olarak uyutuluyor... diğer insanlarda rüyalarını tatlılığına kapılıyor...
rüyanın farkında bile olsalar tadı bırakmak istememeyebiliirler...

modern büyüler bu konu için güzel kullanılır...
saptırmalı haberler...
sanat veya edebi değeri olmayan sinema filmleri
içi boş şarkılar...
sahip olacakmışız gibi etkilendiğimiz reklamlar...
zaman canavarı pc oyunları... özellikle mmorpg tarzları...

bunlar o kadar tatlı geliyor ki yapmamız gereken sorumlulukları unutturabiliyor...
buna işaret eden bir filmdi... kötü rolde olmayan bir müslümandan bu sonucu çıkarabiliriz...
filmdeki "yusuf" karakteri...
ona diyordu ya "şampanyayı fazla mı kaçırdın yoksa"
"dalga mı geçiyorsun sen ?" içki içmiyor... yani dinine sadık biri...

kuşatma filmindeki "samir" gibi cia ajanıyla mercimeği fırına veren... sonra da cihad için şehitlik arayan müslüman karakter gibi değil.

--------------- Ekleme ---------------

http://www.maxicep.com/sinema-tiyat...canli-bir-film-396378.html?highlight=pandorum

kral sagocu

kral sagocu

Üye
benim izlediğim filmler:
son zamanlarda.
büyü .
manyak bir korku filmi

salih1906baba

salih1906baba

Üye
Cehennem Melekleri 8/10

film güzel ... ama 10/10 u haketmio ..
filmde beğendiğim bir karakter war o zenci adam ve silahına bayıldım :oke:

Tuba

Tuba

Üye
Lemon Tree

Evinin önüdeki limon ağaçlarının kesilmemesi için Savunma bakanına dava açıp israil hükümetine kafa tutan bir kadının hikayesini anlatıyor..8/10

Paradise Now

intihar bombacısı 2 gencin yaşadıkları intihar bombacısı olacaklar mı vazgeçecekler mi ...7/10

Paranormal Activity

yaa ben bu filmi izlerken ilginçtir hiç korkmadım :hmmm
gerilmedim bile 5/10

The Crazies

gerçekten çok güzel bir filmdi heyacanlı ve gerilim bol şehir sularına karıştırılan kimyasal bir madde sonunda insanların delirip bir caniye dönüşürler...
hastalık bulaşmayanlar ve bulaşanlar arasında bi savaş başlar...9/10

Cold Prey2

yaa hiç tavsiye etmem gerilim değil korku değil sevmedim....
yorum bile yapmayacağım ne zaman bitecek diye baktım durdum...

mcanbal4

mcanbal4

Üye
Toystory 3 :D Züper Be abi ::D

FatmaGülün Suçu Ne ?? :D

Aesir

Aesir

Üye
Her gün mutlak 2 film ile geçiyor. Dün akşam izlediklerim ''I am Sam'' ve ''L.A Confidential''.

I am Sam filminde Sean Penn oynuyor ve mükemmel bir oyunculuk sergilemiş. Imdb puanı 7.3 falan sanırım. Konu olarak 7 yaş zekasına sahip birini canlandırıyor, bu karakterin bir hayat kadınından çocuğu oluyor ve ardında kadın çekip gidiyor. Zeka seviyesi düşük karakterimiz de çocuğu büyütmeye çabalıyor ancak çocuk 8 yaşına ulaştığında çocuk esirgeme kurumu ufaklığı almak istiyor. Bundan ibaret.
L.A Confidential ise oyunculuk olarak tavan bir film. Russell Crowe, Kevin Spacey vs. Los Angeles içerisindeki polis departmanındaki gizlilikleri açığa döken kurgu olarak güzel, kafa karıştırıcı bir film. Imdb puanı 8.6 falan sanırım sallamış olabilirim ama yüksek olmalı.

2 filmi de tavsiye ederim vakit kaybı değildir.

rapman

rapman

Üye
Kehanet

10/10 Puan

Gerçekten çok güzel bir film gerilim filmi.İzlemenizi şiddetli tavsiye ederim.Özellikle uçak düşme sahnesi aşırı gerçekçiydi o sahne beni benden almıştır..

Bir de BAŞLANGIÇ ( INCEPTION )

10/10 Puan

Yine harika bir filmdi..

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Tron Efsanesi'ne gittim bugün.
10/8 veririm... Aslında hem konusu çok güzel ancak daha ötesi (hele 3D izleyince) görsel efektleri muazzam!..
Ancak yaşanan yegane sorun konuyu takip edeyim derken görsel efektlere yeterince odaklanamıyorsunuz. Enteresan bir konusu var, efektler zaten 10 numara...
Gidin görün mutlaka!..

---------------------------------------------------

Aşk Sarhoşu (Love And Other Drugs) 10/7

Ona da bugün gittim, açıkçası ilk yarısında tamam sevişiyorlar da ben bu kadar sevişme sahnesini neden izliyorum yahu yetti be diyorsunuz. Ancak film ikinci yarıda toparlıyor ve vermek istediği mesajı veriyor... Romantik ve yüzde tebessüm oluşturan filmlerden hoşlanıyorsanız mutlaka gidin, hoş bir film olmuş.
Ama sevişme sahnelerine gelemem falan diyorsanız gitmeyin, bolca var zira...

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Biutiful

Özeti: Barcelona’da geçen hikayede, Javier Bardem, Uxbal adında kanuna aykırı işleri yüzünden başı polisle derde giren bir adamı canlandırıyor. Biutiful, zorunlu olarak yaptığı yasadışı işlerle para kazanmaya çalışan sorunlu ama sadık ve duyarlı bir babanın hikayesi.

Bu filmde, baba olmayı, sevgiyi, ruhsallığı, suçu, pişmanlığı ve ölümlülüğü, Barcelona'nın tehlikeli yer altı dünyasında dengelemeye çalışan Uxbal'ın hikayesini izleyeceksiniz. Parasını kazanmak için hiçbir kural tanımıyor, çocukları için yaptığı fedakarlıklarda ise hiçbir sınır tanımıyor. Aynen hayatın kendisi gibi bu hikaye de başladığı yerde bitiyor.

Yorumum: Son yıllarda izlediğim en iyi dram filmlerinden biri. Kesinlikle sinemaseverlere tavsiye ederim.

ares237

Üye
En son Tron efsanesine gittim.Kesinlikle görsel acıdan muhtesem bir film tavsiye ediyorum

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
The Black Swan

10/9

İzlediğim en güzel filmlerin arasına girdi. Muhakkak gidin, görün!
Film sizi avucunun içine alıyor, sıkıyor sıkıyor bırakıyor... Gerilim bir saniye bile düşmüyor filmde.
Hele Natalie Portman'ın oyunculuğu... İnsanın gerçekten başını döndürüyor.
Konuyla ilgili bir şey söylemeyeceğim. Gidin, yaşayın; kendiniz görün.
Gerçekten de, tam bir başyapıt :oke:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
hemen bakayım bu filime yorumların için teşekkürler ata

minoo

minoo

Üye
En son izlediğim film Black. Mükemmel bir dram :hmmm
Doğuştan duyma ve görme engelli bir kızın hayata muhteşem tutunuşu. Bunu sağlayan öğretmeni ile o kızın hikayesi.
Çok ağlamıştım somuru:
Şiddetle tavsiye ediyorum 10/10.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Phobersus

Phobersus

Üye
Dünya İstilası : Los Angeles Savaşına Gittim.Aksiyon Hiç Durmadan Sizi Sarıyor.Ve Uzun Bir Film Sayılır.Tavsiye Ederim Pişman Olmazsınız.Sesler Çok Etkili.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Birazdan da Dünya Savaşı 2 Los Angles'a gitmeyi planlıyorum. Onu da gelince yorumlarım...
Dün eve çok geç gittiğimden dolayı yazamadım.

10/5

Yorumlarıma gelirsek...
Hani izlenmeyecek bir film değil, aksiyon hiç düşmüyor, geriyor sizi...
Görsel ve ses olarak oldukça da başarılı, adamlar basmış parayı yapmış filmi. Yani izlettiriyor kendisini.

Ama konusu ne diye soracak olursanız ortada ilginç hiçbir şey yok. Yine zuzaylılar geliyor dünyayı basıyor savaş falan... Bilindik bir hikaye. Öte yandan neredeyse Amerikan ordusuna adandığını söyleyebilirim filmin.
Normal bir Amerikan filminden beklediğiniz her şey var.

Bu arada çok güçlü silahlara sahip zuzaylılara makinalı tüfeğinde mermi bitince beylik tabancasıyla saldıran bir amca vardı ki dedik birazdan herhalde tekme tokat dalacak :ehe

• Beğen
Tepkiler: Phobersus
PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
Todo Sobre Mi Madre(Annem hakkında herşey)
Oyuncular

10/7.5
Film güzeldi aslında ama dram olan yerlerini iyi yapamamıslar.İnsanın içinde pek birşey uyandırmıyor:) Filmde travestilere baya bir yer verilmiş.Penelope Cruz'un yüzünün en sade oldugu film bence.İzlenilebilir.

The Usual Suspects

puanım 10/9
Film özeti.
Beşi de birbirinden yetenekli ve kendi alanlarında uzman sabıkalı, basit bir kaçırma olayından sonra gözaltına alındıklarında hiçbiri olaya bir anlam veremeden boş gözlerle birbirlerine bakmaktadır. Hikayeyi araştıran ajan David Kujan Kaliforniya San Pedro Limanı'nda 27 kişinin ölümü ile sonuçlanan gizemli patlama ile bu beş kişinin bağlantısı olduğunu varsaymaktadır. Elinde kalan tek canlı tanık Verbal Kint hikayeyi baştan sona soğukkanlılıkla kendisine aktarmaktadır fakat tüm soru işaretleri bir kişinin üzerinde yoğunlaşır: "Keizer Soze".

Mükemmel kurgu ve süper bir başyapıt.Kesinlikle izlenilmesi gereken bir film.Acaip olaylar dönüyor filmde ve izlerken hic sıkmıyor izleyeni.Kevin spaceyin en iyi filmlerinden.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ve Praetor yine bir filmden gelir eve:

Drive Angry 3D (İntikam Yolu)

10/5

Film +18. Cinsellik öğeleri içeriyor ama öyle yoğun olduğunu söyleyemem. Birkaç sahnede sadece. Fantastik bir aksiyon filmi.
Konusuna gelirsek:
Kızı bir tarikat tarafından öldürülerek torunu kaçırılan ÖLMÜŞ bir adam cehennemden firar ederek dünyaya gelir ve torununun peşine düşer.
Zira şeytana tapan bu tarikat torununu özel bir zamanda öldürmek ve kıyameti kopartmak istemektedir.
Bu sırada cehennemden gelen ve kendisini "muhasebeci" olarak tanıtan bir zebani insan kılığında bu amcamın peşine düşer.

Açıkçası tam bir klişe Amerikan aksiyon filmi. Hani kendisine yardım eden kız, erkek arkadaşından dayak yerken gelip kızı kurtarma, döven adamı dövmeler falan...
İnanılmaz tesadüfler vs...
Ama adamlar zaten klişe bir film çıkartmaya çalışmışlar, kendileriyle bile alay ettikleri sahneler var bana sorarsanız. Adamın sevişirken 10-15 adamı öldürmesi gibi...
Kol bacak kopma sahneleri son derece gerçekçi. 3 boyutlu seyrederken bir aksiyon ziyafeti görüyorsunuz.
Ama konuda bir şey yok.
Zaman geçirmek isterseniz buyrun seyredin :)

Üst Alt