En son dün Gülcemal adlı bir filmi izledim. Film Gülcemal adında kendi halinde bir avcının miras yoluyla kendisine çok büyük bir miras kalmasını anlatıyor. Bence çok komik bir filmdi.
İntihar Dükkanı. Çok şarkılı bi animasyon olduğu için sevmedim biraz. Şarkılar hoştu ama. Bidaha izlicem ama altyazı koyup izlicem şarkıları anlamak için. Çünkü orda da bişi anlatıyolar sanırım. Öyle aman aman iyi bişi değildi ama hoşuma gitti
"Ditto" Kore yapımı bir film. İzlediğim en etkileyici filmlerden biri:-( izlenen filmlerden etkilenme derecesi yaşanmışlıklara göre değişir. Tam zamanında izledim sanırım. Biraz "frekans" filmini de anımsattı. Duygusal bir film...
Romeo ve Juliet (2013)
Senaryoyu bilmeyen yoktur. Konuşmalara kadar aynı olmuş. Sıkılmadan izledim ve son sahne baya bi duygusaldı. Oyuncuları iyi seçilmiş. İzlemenizi tavsiye ederim.
Sevgililer Günü(2010)
Kadrosu baya bi zengin olmuş. Filmi beğendim boş vaktinizde izleyebilirsiniz.Sıcak Kalpler
Güzel romantik film Boş vaktinizde izleyin
Efsanenin sonu.. Sinemada izledğimde bittiği sahnede duygulanmıştım.. Ne yani? Harry Potter bitti mi? Bu anın gelmesini hiç istemiyordum, olamaz yaa.. diye iç geçirdim..