İzinleri Değiştirdim Yardım!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
    Konu Sahibi
İzinleri Değiştirdim Yardım!!
C diskinde izinlerle oynadım şimdi yandexi açarken bile yönetici olarak çalıştır demem gerekiyo.
Bilgisayarda son yarım saat içinde yaptığım ayarları geri almamın bi yolu var mı? Ya da izinleri ilk haline nasıl getirebilirim?
Gelişmiş Güvenlik Ayarlarında C diskinin sahibi ben olarak görünüyorum fakat ben değilim sanırım, herhangi bir ayar yapmaya çalıştığımda hata veriyor. Önceden TrustedInstaller mi neydi tam hatırlamıyorum win8 kullananlarda ne yazıyor? Yardım edin lütfen merakım yine başıma dert açtı...

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
win8 mi

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
    Konu Sahibi
evet win 8.1oyunlara mağazaya vb hiçbiyere giremiyorum :( Offf sıkıntıyım yaYokmu bilen biri :(

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
ayarlardan verileri silmeden fabrika ayarlarına sıfırla var ordan sıfırlarsın ayalarını

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
    Konu Sahibi
Dosyalarınızı etkilemeden kişisel bilgisayarınızı yenileyin var en başta, onu mu seçeceğim?Bunu seçersem herhangi bir şey silinir mi?

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
yanlış yapmışsındır

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
    Konu Sahibi
yanlış yapmışsındır
Yanlış yaptığım birşey yok, bahsettiğin yerden yeniledim sistemi, sonradan kurduğum herşeyi sildi, mağaza fotoğraflar ve diğer uygulamaların simgeleri kayboldu sağ altlarında çarpı işareti vardı, ayrıca sorunum çözülmemişti.
Format attım herşey düzeldi

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
Yanlış yaptığım birşey yok, bahsettiğin yerden yeniledim sistemi, sonradan kurduğum herşeyi sildi, mağaza fotoğraflar ve diğer uygulamaların simgeleri kayboldu sağ altlarında çarpı işareti vardı, ayrıca sorunum çözülmemişti.
Format attım herşey düzeldi
sorun düzeldimi

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
oradan yenilerseniz sistem yeni haline döner ama programlar falan bileşenler çalışmaz çoğu özellikle oyunlar falan dosya silmez ama dosyaları bozar ayarları kayıt defterini falan yeniler çünkü aklınızda olsun :locked2:

• Beğen
Tepkiler: -Empat-
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt