Iyimi Ettim Siz Söyleyin Ya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crows

crows

Üye
    Konu Sahibi
Iyimi Ettim Siz Söyleyin Ya
arkadaşlar cuma akşamı wc ye 6680 nim ile son girişim oldu çünkü wc nin içine düştü ve aglıyodum az kalsın sonra hemen kuruttum ertesi gün açıldı ama tabiki göçmesine az kalmış hemen 400 ytl ye sattım hemde telefoncuya yerine de sony ericsson k750i aldım sizce iyi mi etmişim k750i alarak

cevap bekliyorum kardeşler

Shadowman07

Shadowman07

Üye
delimisin sen tabiki iyi yapmışsın o telden daha hayır gelirmiydi sence?

crows

crows

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(juniouremre &#064; Apr 24 2006, 11&#58;01 AM) [post=321681]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
delimisin sen tabiki iyi yapmışsın o telden daha hayır gelirmiydi sence?
[/b][/quote]

yok kardeş onu demiyorum k 750i alarak iyi mi ettim

onu sattım onda sorun yok k 750i yi diyorum gerçi memnunum da şu anda

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
iyi mi ettim diye sorulur mu double iyi etmişsin 400 ytlye iyi satmışsın ancak telefoncular kurnaz olurlar demekki telefonda fazla bi hasar yokmuş ki bu fiyata almış.

ocu77

ocu77

Üye
750i yi bende kullandım güzel vede şekil bir tel.işlemcisi hızlıdır.Ama symbian yok telde..Bi süre sonra sıkılıp symbianlı tele yine geçebilirsin belki..Çünkü telde yapabileceklerin javayla kısıtlı.

crows

crows

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(B@TuH@N &#064; Apr 24 2006, 11&#58;49 AM) [post=321717]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
iyi mi ettim diye sorulur mu double iyi etmişsin 400 ytlye iyi satmışsın ancak telefoncular kurnaz olurlar demekki telefonda fazla bi hasar yokmuş ki bu fiyata almış.
[/b][/quote]

ya batu telefoncu benim hep çalıştıgım birisi ayıp oldu ama neyse sölemedim arızasını ya alıp bakmadı bile sen tertemiz kullanıyosun bakmama gerek bile yok dedi adam zaten hattımı çıkarttım hiç bakmadı bile koydu vitrine kurnaz deil yani

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
çok iyi yapmışsın crows bende 7610 var
ama k750i alcam çok güzel telefon
güle güle kullan

Haberci

Haberci

Üye
<div class='quotetop'>(crows &#064; Apr 24 2006, 11&#58;54 AM) [post=321721]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(B@TuH@N &#064; Apr 24 2006, 11&#58;49 AM) [post=321717]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

ya batu telefoncu benim hep çalıştıgım birisi ayıp oldu ama neyse sölemedim arızasını ya alıp bakmadı bile sen tertemiz kullanıyosun bakmama gerek bile yok dedi adam zaten hattımı çıkarttım hiç bakmadı bile koydu vitrine kurnaz deil yani
[/b][/quote]

Telefoncunun tanıdık olması ve senin de durumu bildiğin halde ona söylememen ilerde olabilecek bir olumsuzlukta düşeceğin durumu kestirebiliyor musun? Bence söylemen daha iyi olur.O mutlaka bakmış çalıştırmıştır görünürde bi şey yoktur sanırım ama senin de hatırlatman iyi olur...

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
o zaman çok ayıp etmişsin be kardeşim adam sana güvenip telefona bile bakmamış insanların güvenlerini kaybetmek çok kötüdür bence yanlış yapmışsın güvenilirliğini kaybetmeye değmez böyle şeylere.

msw

msw

Üye
ne ekersen onu biçersin

crows

crows

Üye
    Konu Sahibi
az önce yanına gittim söyledim ne suyuya dedi telefon canavar gibi çalışıyo hiç bişeyi yok dedi iimi ulan değiştirmeseydim keşke be ben çok seviyodum 6680 ni mi ya

Haberci

Haberci

Üye
Telefoncu tarıdık diyorsun madem aldığın telefondan hoşlanmadığını içine sinmediğini söyle değiştireceğine eminim.Gerekirse 3-5 de ver seni kıracak değil ya.Bence de içine sinmediyse değiştir.Ama ilerde ne olur bilemeyiz tabii.Asitli su ilerleyen zamanlarda kartta sorun oluşturur mu bilemeyiz.O da şansına.Karar senin

crows

crows

Üye
    Konu Sahibi
saol haberci

Yıgen

Yıgen

Üye
<div class='quotetop'>(crows &#064; Apr 24 2006, 12&#58;37 PM) [post=321745]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
az önce yanına gittim söyledim ne suyuya dedi telefon canavar gibi çalışıyo hiç bişeyi yok dedi iimi ulan değiştirmeseydim keşke be ben çok seviyodum 6680 ni mi ya
[/b][/quote]

yapmıs oldugun bu durustlukten dolayı gercekten kutlarım senı bır maxicep lı boyle olmalı bence

telefon dedıgın nedır kı her turlu alabılırsın sarstıgın guvenı bır daha asla en azından eskısı gıbı guvenmez sana

tofy

Üye
<div class='quotetop'>(Haberci &#064; Apr 24 2006, 12&#58;42 PM) [post=321753]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Telefoncu tarıdık diyorsun madem aldığın telefondan hoşlanmadığını içine sinmediğini söyle değiştireceğine eminim.Gerekirse 3-5 de ver seni kıracak değil ya.Bence de içine sinmediyse değiştir.Ama ilerde ne olur bilemeyiz tabii.Asitli su ilerleyen zamanlarda kartta sorun oluşturur mu bilemeyiz.O da şansına.Karar senin
[/b][/quote]

aynen katılıyorum
ve gerçeği söylediğin içinde sana yakışanı yaptığın içinde tebrik ediyorum

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
K750i alarak iyi yapmışsın. Ama 6680&#39;de için kaldıysa geri al derim..

Umarım telefon koku falan yapmaz..

jöly

Üye
telefonu sattığın kişiye doğruyu söylediğin için tebrikler

yeni aldığın telefon için yorum yok çünkü kullanmıyorum ve bilgi sahibi değilim

crows

crows

Üye
    Konu Sahibi
6680 nim satılmış ya ne çabuk ya ben nası kıydım onaaaa

neyse 6680 gitti k750i geldi buda güzel en çok hoşuma giden 6680 den ufak olması hemen fark ettiriyor cebimde kendini

hepinize çook teşekkür ederim bu arada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...