Solamente
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hala neyin peşindeyiz...cık cık...
tecavüze uğrayıp namusumuz gitmiyor
--------------- Ekleme ---------------
+ şehit olmak var
Kardeş sen tecavüze uğradıktan sonra göğsünü gere gere dolaşabilecek misin yani?
Yalnız melek,
Arkadaş erkeklerin de kadınların sahip olmadığı şanslarından bahsetmek istemiş ve demiş ki:
Ben de diyorum ki nasıl bir kadın tecavüze uğradığında namusu zedeleniyor, erkeğin de aynı şekilde namusu zedelenir, erkek de tecavüze uğradığında göğsünü gere gere dolaşamaz
Tecavüze erkek uğramaz bayan uğrar demiyor
Böyle garabet bir ifade mi olur yahu, erkekler de tecavüze uğruyor.
--------------- Ekleme ---------------
+ şehit olmak var
Kardeş sen tecavüze uğradıktan sonra göğsünü gere gere dolaşabilecek misin yani?
iyiki erkeğim diyebileceğimiz şeyleri bizim buraya ne yazmaya zamanımız olabilirki bunu yazmamız sonzuza kadar sürebilir, nede bunu yazacak kadar boş alan bulunabilirz... basit bir örnek; insanlığın hayatına (ki kadınlarda buna dahil yanlış anlaşılmasın ) giren bütün yenilikler bilim adamları tarafından yapılır. bilim kadını diye bir tabir hiçbir lügatta yoktur henüz.
Bunun erkek versiyonu yok çünkü oooo say say bitmezİyiki erkeğim KARDEŞİM
İyi ki Erkeğim..
Maddelere Ne Gerek Var..
Sana inanamıyorum mustafa hep safımızdaydın şimdi bizi çekemeyen şu gruba katılman üzdü beni
Şu yorumlara bakın bir Allah kulu'da çıkıp iyiki varsınız biz sizin var oluşunuzla mutluyuz demiyor bu kadarmı kıskanç olunur yaa
Aynı paylaşım bir erkek tarafından erkekler için yapılmış olsa biz bayanlar olarak destekçiniz olurduk buda bizim farkımız siz hala uğraşıp durun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?