Romantik Prens
Üye
İyi Kötü İletiler
Kanayan Yaralarına Kan Dursun Diye Başka Bedenler Basarsan Mikrop Kaparsın !
Karanlık, bir ışıkla dehşet verir aslında yalnız kalmazsın gölgen vardır yanında..
AğLayacak yer kaLmadı sahte dostLarın omzunda!
Neden sadakatle bekleyeyim,ruhumu hasretle besleyeyim..
Unut umut bugün yanımda yok..neden hayat ağır bu denli çok
Neydi ki içimdeki bu “ahh” Sonsuzluğuma düğümlü günah..
Devirmedi deviremez beni yaman darbeler ,Arbedemden geriye kalanlar vücuttaki izler...
Bildiklerimi kendimden saklamayı nereden öğrenmiştim ben? Kaç kez yutmuştum ömrümün çığlıklarını?
Bir gece yarısı bıçaklanırken en sessizliğimden, dilimden dökülen harfleri toplayınca hep sen ediyor neden?
Bir düşü anlatmanın kaç hali vardı dilimde? Kelimelere yüklenen hangi hal halimden haberdar edebilirdi? Hangi kelime bir gözyaşını gösterebilirdi? Yüzüm bile saklarken hüznü, bunu kelimeler başarabilir miydi?
Bir yaraya inatla tuz sürmekti her şey. Ölüme giderken, sigara basmaktı içimdeki isme.....
Sen ya bir yanılgının yangınıydın ya da yazgının.
Hep en kötü yanından tuttum geleceğin. Söylenmiş olan her şey bir düşün ön adlarından oluşmaydı. Söylenmiş olan her şey benim yükümdü, peki sana neden ağır geldi?
Bu İnadım Aşka be Sevgili , Savaşımda Yalnız Bırakma Beni
SaKın geLme hazır değilim, deLiyim Kac gündür..Lodosum tuttu, Poyrazım soğuK..
Sona Saran bozuK kasetLer gibi hayaT..umut yoK senden başKa..
Hayallerim yok oldu koyduğum yerde yoktu hiçbiri..!
beLki umrunda biLe değiL ama ben sensizLiği sevmedim..
YiNe Yoksun Bu Gece Kar ve Soğuk Var Yerinde ! ..
Gördüklerim göreceklerimin aynası ßelki sevdiklerim seveceklerimin aynısı..
Biraz depresif ve melankolik.. Kim okur ki kim bilir,Yalnızlık bana özel Elbet birgün benide terkeder..
SeniN oLmamı istiyosaN ßenim oLmayı Öğreniceksin.
Kapattım gözlerimi bana acı veren tüm hayatlara..
BoğuLmaktan korktuğun denizim..Tahmininden derinim.
farkımı fark etmen için farklı olman lazım
Çok kırgınım uyusam geçer mi , dizlerim çok kanadı büyüsem geçer mi ..
KaLpLer Bir Olunca KaŞaRLaRDa eRiR
PsikoLojim Bozuk Yayında Emeği Geçen Her Kesin ***
Renklerin içinde ,Düşlerin içinde Doğmak sessizce.Renklerin içinde Cennetin içinde Ölmek sessizce ..
SusabiLdiğim kadardı hayat,ve konuşabiLdiğim kadardı aşk..
Enjekte Ettim Tüm Hayallerimi Karanlığa..
Çığlık İstiyor kuLaklarım..Ya atmalı deRinden yada Attirmalı derinlerden..
ÖLmek için sebebim Yok AmA yasamak İiçinde Sınırdayım .
Şizofrenik Ruhum İntihara Meyilli .. Ölmek İstiyor öLemiyorum
Beni hayaLLerimin ßittigi yere aSın!
Yalnızlığımı örttüğüm yalnız bedenler de terk etti beni..
Sen kaLbimi terk ederken ben kaLbimin kırıkLarını topLuyordum..Sırf ayakLarına batmasın diye..
Karanlık, dehşet vericidir.Ama korkuttuğu için değil,olanları sakince ve tek başına düşünme olanağı sunduğu için...
Özlediğim Şeyler Ruhumu Kanatıyor.. Tam iyileşiyor derken Bir Hatıra Daha saplıyor.
Ruhum cok Yaralı Cok Kan akıyor Ruhumdan.. Dursun artık bitsin Artık..Geçsin Bu yaralar Yoruldm yara almaktan..
Rüsgar alıp gotürür bni sonsuz karanlığa.. canım yanar çığlıklarla.. ama hiç acı yok ..!üzmez beni ağlamak bedenim alışmış sonuçda
Karanlık, bir ışıkla dehşet verir aslında yalnız kalmazsın gölgen vardır yanında..
AğLayacak yer kaLmadı sahte dostLarın omzunda!
Neden sadakatle bekleyeyim,ruhumu hasretle besleyeyim..
Unut umut bugün yanımda yok..neden hayat ağır bu denli çok
Neydi ki içimdeki bu “ahh” Sonsuzluğuma düğümlü günah..
Devirmedi deviremez beni yaman darbeler ,Arbedemden geriye kalanlar vücuttaki izler...
Bildiklerimi kendimden saklamayı nereden öğrenmiştim ben? Kaç kez yutmuştum ömrümün çığlıklarını?
Bir gece yarısı bıçaklanırken en sessizliğimden, dilimden dökülen harfleri toplayınca hep sen ediyor neden?
Bir düşü anlatmanın kaç hali vardı dilimde? Kelimelere yüklenen hangi hal halimden haberdar edebilirdi? Hangi kelime bir gözyaşını gösterebilirdi? Yüzüm bile saklarken hüznü, bunu kelimeler başarabilir miydi?
Bir yaraya inatla tuz sürmekti her şey. Ölüme giderken, sigara basmaktı içimdeki isme.....
Sen ya bir yanılgının yangınıydın ya da yazgının.
Hep en kötü yanından tuttum geleceğin. Söylenmiş olan her şey bir düşün ön adlarından oluşmaydı. Söylenmiş olan her şey benim yükümdü, peki sana neden ağır geldi?
Bu İnadım Aşka be Sevgili , Savaşımda Yalnız Bırakma Beni
SaKın geLme hazır değilim, deLiyim Kac gündür..Lodosum tuttu, Poyrazım soğuK..
Sona Saran bozuK kasetLer gibi hayaT..umut yoK senden başKa..
Hayallerim yok oldu koyduğum yerde yoktu hiçbiri..!
beLki umrunda biLe değiL ama ben sensizLiği sevmedim..
YiNe Yoksun Bu Gece Kar ve Soğuk Var Yerinde ! ..
Gördüklerim göreceklerimin aynası ßelki sevdiklerim seveceklerimin aynısı..
Biraz depresif ve melankolik.. Kim okur ki kim bilir,Yalnızlık bana özel Elbet birgün benide terkeder..
SeniN oLmamı istiyosaN ßenim oLmayı Öğreniceksin.
Kapattım gözlerimi bana acı veren tüm hayatlara..
BoğuLmaktan korktuğun denizim..Tahmininden derinim.
farkımı fark etmen için farklı olman lazım
Çok kırgınım uyusam geçer mi , dizlerim çok kanadı büyüsem geçer mi ..
KaLpLer Bir Olunca KaŞaRLaRDa eRiR
PsikoLojim Bozuk Yayında Emeği Geçen Her Kesin ***
Renklerin içinde ,Düşlerin içinde Doğmak sessizce.Renklerin içinde Cennetin içinde Ölmek sessizce ..
SusabiLdiğim kadardı hayat,ve konuşabiLdiğim kadardı aşk..
Enjekte Ettim Tüm Hayallerimi Karanlığa..
Çığlık İstiyor kuLaklarım..Ya atmalı deRinden yada Attirmalı derinlerden..
ÖLmek için sebebim Yok AmA yasamak İiçinde Sınırdayım .
Şizofrenik Ruhum İntihara Meyilli .. Ölmek İstiyor öLemiyorum
Beni hayaLLerimin ßittigi yere aSın!
Yalnızlığımı örttüğüm yalnız bedenler de terk etti beni..
Sen kaLbimi terk ederken ben kaLbimin kırıkLarını topLuyordum..Sırf ayakLarına batmasın diye..
Karanlık, dehşet vericidir.Ama korkuttuğu için değil,olanları sakince ve tek başına düşünme olanağı sunduğu için...
Özlediğim Şeyler Ruhumu Kanatıyor.. Tam iyileşiyor derken Bir Hatıra Daha saplıyor.
Ruhum cok Yaralı Cok Kan akıyor Ruhumdan.. Dursun artık bitsin Artık..Geçsin Bu yaralar Yoruldm yara almaktan..
Rüsgar alıp gotürür bni sonsuz karanlığa.. canım yanar çığlıklarla.. ama hiç acı yok ..!üzmez beni ağlamak bedenim alışmış sonuçda