iyi günler 194.00tl fatura borcum var ödenmezse sonucu nolur

Sponsorlu Bağlantılar

erkan015

Üye
    Konu Sahibi
iyi günler 194.00tl fatura borcum var ödenmezse sonucu nolur
hattimi yeni faturali yaptim fatura yüklu geldi 2.inci ayim bu internetten daha once alisveris yapmaya calistim ama yapamadim en az 3ay acik kalmasi ve 3 ay boyunca faturami duzenli yatirmam gerektigi uzerine bilgilendirme mesaj i geldi ama alis verisi yapmadim fatura paketimide tasirmadim neden boyle oldu anliyamadim

• Beğen
Tepkiler: tamergn

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
internetten alışverişmi yapilır mecbur ödeyeceksin

federico2424

federico2424

Üye
2 ay sonra eve kagıt gelır avukatla alacaklarıni ve bu islemde avukat parasınında fatura + avkt parasi olarak sana yansıcani anlatan 1 kagıttır o. Sonra ôdemessen bu sefer avukatlık bürosundan 1 bayan arar derkı bunu 1haftada ödeyın yoksa haçiz yoluyla hallederiz der.böyle iste dostum.

- - - Eklendi - - -

sonra uykusuz geceler başlar ve tam 200tl cıkıp gelene dek dvam eder.

FlaxLy

FlaxLy

Üye
:bye:

Cann Karyağdı

Cann Karyağdı

Üye
:bye: Bencede

Samet.25

sana gene iyi gelmis biz vodafone dan avea ya gectik diye 400 civari bi fatura geldi mecbur oducen kardes aslinda hatti alirken hersey o imzaladigimiz kagitta minik minik yaziyolar ama ne fayda iste

SquaLTR

Üye
Faturalarinizin yüksek gelmesinin sebebi islem yaptirdiginiz bayilerin bilincsiz olmasidir.
Avea ofislerinden avukata basvurun eğer fatura detayini siz yaptiysaniz bunun bilincindeyseniz hem avukatlik olursunuz dosya masraflari size ait hemde icra gelir.

Üst Alt