Iyi geceler mesajlari

Sponsorlu Bağlantılar

kaptan23

kaptan23

Üye
    Konu Sahibi
Iyi geceler mesajlari


















 
  • Beğen
Tepkiler: kesskinn


kaptan23

kaptan23

Üye
    Konu Sahibi
Geceme ışık ol rüyalarımın ateşi ol sadece benim ol iyi geceler olsun aşkım.

Bir hüzün saklıdır ve bin umut vardır, her yeni gün doğumunda, bir hüzünle uyuyup bin umutla uyanma dileğiyle. iyi geceler.


İyi geceler herşeyim. Kalbimde tüten çiçeğim. İstesemde unutamayıp ömür boyu seveceğim.


Gecenin sessizliğinde gözlerim seni arıyor.. tanıdık bir dost dilinden adını duyunca gönlüm yanıyor.. yüreğimde bir fırtına koparcasına.. iyi geceler


Sana gecelerin sessizliğini rüyaların en güzelini görmen için dua edeceğim aşkım iyi geceler.


Müjde; bu gece günahlarda %100′e varan indirimler, iyiliklerde bin kata varan extra puanlar sizi bekliyor… NOT: kul hakkı kampanya dışıdır.. İyi geceler..


Geceleri uzaklara çıglık olur sesim, denizden çıkan yosundan keskin sana olan özlemim bu gece sırf senin için kapanıyor gözlerim iyi geceler herseyim.


Hep aklımdasın öylesine bendesin ki hiç bitmek, tükenmek bilmeyen bişey bu, bu can bu bedenden çıkana, bu diyardan göçene dek görebildiğim tek gerçek
rüyam sensin tatlı rüyalar meleğim.


Gece olup güzel gözlerin yenik düştüğünde uykusuzluğa seni gökyüzünden alıp düşlerime emanet ediyorum gözlerimden uzaksın belki ama daima yüreğimdesin unutma..


Seni yıldızlara emanet ediyorum ama onlar yanımızda yok diyorlar eğer sen hangi düşte hangi güneşteysen çık gel çünki gülüşünü çok özledim tatlı rüyalar.
 
  • Beğen
Tepkiler: kesskinn
Heroata

Heroata

Üye
Tesekkurler
 
Symbianize

Symbianize

Üye
Teşekkürler
 
hikmet366

hikmet366

Üye
tesekkürler.
 


Üst Alt