iyi geceler - günaydın türü birşey :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
iyi geceler - günaydın türü birşey :d:
bugün dengem iyice şaştı gecem gündüz , gündüz gece oldu ne desem acaba günaydınn yok olmadı daha karanlık , iyi geceler millet yok yok bu da olmadı saatler ters düşüyor bu seferde neyse sağlıcakla kalın öğlende yine gelirim inşallah gece bütün ödevleri yaptık nasıl olsa

Hasan

Üye
Iyi öğlenler

Konu Sahibi
Tünaydın da diyelim

sizin incinizi neyse eğer incici lakabını alıyorsan görünen şu ki küfürsüz yorumun olmaz sizin yaptığınız özentilik bilmem anlatabildimmi

ceza almim diye küfürlü yazmıyorum,face twitter diğer heryerde küfürlü oluyo sade burda bu şekilde konuşuyorum

Konu Sahibi
ceza almim diye küfürlü yazmıyorum,face twitter diğer heryerde küfürlü oluyo sade burda bu şekilde konuşuyorum
ikisinden birini seçeceksin o zaman küfür etmekte zorunuz ne anlamış değilim ama hani birbirinizin sülalesine dümdüz saymaktan zevkmi alıyorsunuz anlamıyorum ama

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Küfür zevk verir

Bu anlamda galiba Küfrün neresi zevkli, kötü oluyorsun anlamıyorum

ikisinden birini seçeceksin o zaman küfür etmekte zorunuz ne anlamış değilim ama hani birbirinizin sülalesine dümdüz saymaktan zevkmi alıyorsunuz anlamıyorum ama

ya o değilde sen niye bu kadar celallendin inciciysem inciciyim saklamam yani face twitterda farklı burda daha kibar takılırım .

Hasan

Üye
k.bakma yazmayın hep yanlış anlıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...