ivo 3.1 mi delight mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ImPossibLe28

Üye
    Konu Sahibi
ivo 3.1 mi delight mı?
arkadaşlar ben şuan ivo3.1 kullanıyorum..
Bazı sıkıntılar olduğu için delight ı da denemek istiyorum...
İkisini de kullanıp yorum yapacak varmı?

WebStyle

WebStyle

Üye
ivo da ne gibi sorunlar yaşadınız? Bende uzun süredir ivo'nun çıkartmış olduğu belle sürümünü kullanıyorum herhangi bir problemle karşılaşmadım henüz.. Türkçe belle kullanmak istiyorsanız ivo'yu tercih ederim.. Delight'ı hiç denemedim ama iyi olduğunu söylüyorlar..

Anußis

Anußis

Üye
bende hiç bir sorunla karşılaştırmadım 2 gün pil ömrü - türkçe - ovi ye giriyor - geçişlerde bug yok bence en stabil belle ivo 3,1

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Oh ne güzel biz daha 2012 yi bekleyecez belle için :(

ImPossibLe28

Üye
    Konu Sahibi
en büyük sorun galerideki resimlerin kırık çerçeve şeklinde çıkması...
Resim çektikten hemen sonra silmek istediğimde Kamera: Zaten Kullanılıyor hatası vs...
1. Benim için gerçekten büyük sorun... Defalarca flash attım düzelmedi sorunlar...

Anußis

Anußis

Üye
bendeki dediğin tek sorun arada sırada kamera kullanılıyor hatası ancak kırık çerçeve simgesi olmuyor galeride

synergy11

synergy11

Üye
ben türkiye annası kullanıyodum tabi malum türkçe iken telefon qt uygulamaları yüklenemiyordu. sonra üzerine ivo 3.1 belle attım türkçe olarak ve hala türkçe iken qt programlarını kuramıyorum. sizdede böyle bi sorun oluyormu ? her seferinde dili ingilizce yapmakta sıkıyo :)

n000k

n000k

Üye
ben türkiye annası kullanıyodum tabi malum türkçe iken telefon qt uygulamaları yüklenemiyordu. sonra üzerine ivo 3.1 belle attım türkçe olarak ve hala türkçe iken qt programlarını kuramıyorum. sizdede böyle bi sorun oluyormu ? her seferinde dili ingilizce yapmakta sıkıyo :)
evet o sorun hala devam ediyor.. ona nokia bi çare bulana kadar böyle olcek sanırım.. :)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes ben o dedigin sorunların hiç birini yasamadm vala...1 tane sorun görmedim daha :)

Dampierre

Dampierre

Üye
delight 3.2 kullanıyorum, üstüne tanımam

TheMadness

TheMadness

Üye
Nokia Smart İnstaller'ın yeni sürümü çıkarsa anca çözüm bulunur diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt