rapege
Üye
İtunes'ten JBli Uygulama Yükleyemeyenler
Bildiğiniz gibi JB'den sonra çoğumuz crackli uygulamaları yüklemek isteriz faka bazı arkadaşlar JB'den sonra bunu yapabilmek için pacti yüklemeyi bilmiyorlar veya unutuyorlar ben size bu konu üzerinden o pacti yüklemeyi göstereceğim yükleme bittikten sonra istediğinizi yükleyebilirsiniz İtunes üzerinden İphone/İpod'unuza 
HAZIRLIK AŞAMASI:
1) Cihazımızın şebeke veya Wi-fi üzerinden internete bağlı olduğundan emin olalım.
2) Cihazımızın kilidini açıp menüsüne ulaşalım
KURULUM:
1) Cydia'yı açıyoruz.
2) Manage ardından Source'ye tıklıyoruz.
3) Sağ üstte çıkan Edit seçeneğine tıklıyoruz.
4) Ardından sol üstte çıkan Add seçeneğine tıklıyoruz.
5) Çıkan yere
6) Sources kısmında Hackulo diye bir şey olacak artık ona tıklıyoruz.
7) Versionumuz İOS4 ve serisi olduğu için OS 4 ile uyumlu olan pacti yüklüyoruz yani AppSync for OS4
8) Sağ üstte çıkan Install seçeneğine tıklıyoruz.
9) Ardından sağ üstte Confirm yazıcak ona tıklıyoruz sonra siyah ekran çıkıcak beyaz ufak yazılar olan onun gitmesini bekliyoruz ardından yine tek seçenek olucak ona basıcaz ve cihazımız baştan kapanıp açılacak...
Artık istediğiniz uygulamayı İtunes üzerinden yükleyebilirsiniz...
Yazı ve resimler tamamiyle benim eserimdir bir teşekkürü çok görmeyin

HAZIRLIK AŞAMASI:
1) Cihazımızın şebeke veya Wi-fi üzerinden internete bağlı olduğundan emin olalım.

2) Cihazımızın kilidini açıp menüsüne ulaşalım

KURULUM:
1) Cydia'yı açıyoruz.
2) Manage ardından Source'ye tıklıyoruz.
3) Sağ üstte çıkan Edit seçeneğine tıklıyoruz.
4) Ardından sol üstte çıkan Add seçeneğine tıklıyoruz.
5) Çıkan yere
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yazıyoruz ve siyah bir ekran gelicek ardından altta çıkan seçeneğe tılayınız.6) Sources kısmında Hackulo diye bir şey olacak artık ona tıklıyoruz.
7) Versionumuz İOS4 ve serisi olduğu için OS 4 ile uyumlu olan pacti yüklüyoruz yani AppSync for OS4
8) Sağ üstte çıkan Install seçeneğine tıklıyoruz.
9) Ardından sağ üstte Confirm yazıcak ona tıklıyoruz sonra siyah ekran çıkıcak beyaz ufak yazılar olan onun gitmesini bekliyoruz ardından yine tek seçenek olucak ona basıcaz ve cihazımız baştan kapanıp açılacak...
Artık istediğiniz uygulamayı İtunes üzerinden yükleyebilirsiniz...
Yazı ve resimler tamamiyle benim eserimdir bir teşekkürü çok görmeyin
cydia nın üzerinde bildirim gözüküyor ya
Bulamıyorum nerde guncellestirmeler xD cydia yi açınca birseyler yüklüyor ama bazıları error veriyor.
teşekkürler