mak07
Üye
iTunes SyncServer ve MobileDeviceHelper Çalışmayı Durdurdu??
[h=1]iTunes SyncServer ve MobileDeviceHelper Çalışmayı Durdurdu! [/h]Kullandığım bilgisayara iTunes yükledim (10.5 sürüm) .Ancak iTunes ile İphone arasında Sync yapamıyorum. Ne zaman sync e tıklasam "SyncServer Çalışmayı Durdurdu" ve ardından da "MobileDeviceHelper Çalışmayı Durdurdu" hataları veriyor.Programı açarkende aynı hataları alıyorum.
iTunes u silip tekrar yükledim,restore ettim, telefonumu kapatıp açtım, sistemde ccleaner ile temizlik yapıp bir daha kurdum iTunes u ancak sonuç hep aynı.
Bu sorunun üstesinden nasıl gelebilirim?
----------Eklendi @ 14:46:02 ---------- Yazıldı @ 13:24:15 ----------
Sorunun çözümünü yabancı bir forum sitesinde buldum ve problem çözüldü.Benimle aynı problemi yaşayan arkadaşlarda bilgilensin diye yazıyım; Bilgisayarın saatini atina olarak ayarlayın sorun çözülüyo garip ama oldu
iTunes u silip tekrar yükledim,restore ettim, telefonumu kapatıp açtım, sistemde ccleaner ile temizlik yapıp bir daha kurdum iTunes u ancak sonuç hep aynı.
Bu sorunun üstesinden nasıl gelebilirim?
----------Eklendi @ 14:46:02 ---------- Yazıldı @ 13:24:15 ----------
Sorunun çözümünü yabancı bir forum sitesinde buldum ve problem çözüldü.Benimle aynı problemi yaşayan arkadaşlarda bilgilensin diye yazıyım; Bilgisayarın saatini atina olarak ayarlayın sorun çözülüyo garip ama oldu