Itsdagram Tekrar Markette (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

Screamore

Screamore

Üye
    Konu Sahibi
Itsdagram Tekrar Markette (Güncellendi)

Itsdagram gelişmiş özelliklerle yeniden mağazada!

[video=youtube;8gEkDqQXBSM]http://www.youtube.com/watch?v=8gEkDqQXBSM&feature=player_embedded[/video]

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Haber için teşekkürler.
Sanırım şu an sadece ABD mağazasına özel.

Deneyebilenler olursa izlenimlerini bizimle paylaşsın :oke:

ecel54

ecel54

Üye
windows phone 7 uyumlu olsa denerdim :(

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu arada fiyatının 4 TL civarında olduğunu, Instagram hesabı olanların deneme sürümünde yalnızca 1 fotoğraf yükleyebileceğini, hesap açma ve tüm özelliklerden faydalanma işlemlerinin yalnızca tam sürümden yapılabildiğini de belirtelim.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Haber için teşekkürler

mrtaksy

Üye
Sakın almayın dostlar resmen dolandırıldım. Uygulama resim paylaş dediğinde kapanıyor . Sorunlu ve sahtekarlık kokuyor . Benden söylemesi ...
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Sahtekarlık değilde henüz sorunlu belliki çünkü yorumlardada resim upload edemediklerini , ederken kapandığını söylüyolar . Görünüş olarak resmen aşık oldum . Muazzam . Bi kaç eksik dışında . Resme tıklamadan beğenemiyosun mesela illa tıklaman lazım . Ve filtreleri göremedim . Sadece telefonda kayıtlı olan resimlerden upload yapabiliyosun sanırım .

Uygulama bir nevi şuanlık hesap görüntülemeye yarıyor ama sadece buna yarayacaksa Metrogram programı çok daha şık ve ücretsiz .

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk: instagram harbidende ömrümüzü yedin be

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Konuya görseller ve inceleme videosu eklenmiştir.

Bu arada bir haber daha vereyim; mağazadaki diğer Instagram uygulamaları "Instagraph" ve "Metrogram" birleşiyor.
Yakında tek uygulama olarak mağazada olacak.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
uygulamadan atma sorunu yaşayanlar regional format kısmını united states olarak ayarlarsa sorun yaşamazlar.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

Üst Alt