Itiraflarınızı Beklioruz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
    Konu Sahibi
Itiraflarınızı Beklioruz
arkadaşlar bu bölümde kimseye anlatamadıgınız veya itiraf etmek istediginiz komik;duygusal ne tur olursa olsun itiraflarınızı beklioruz

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
    Konu Sahibi
hade ilk ben başlım itiraf ediorum 17 yaşındayken babamın arabasını gece kecırdım ve vurdum hemen eski yerine koyarak kimseye sölemeden fıydım babam sabah kalktı arabayı görunce şok oldu ve kim yaptı diyerek bana baktı bende bilmem dedim ve hemen sanayiye göturdu itiraf ettim babam duymasın

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Yazıp yazmama konusunda çok düşündüm ama:

I. MaxiCep Adana Buluşması esnasında, akülü araba yarışı yapmaya gitmek için durakta beklerken 45 - 50 yaşları arasında bir kadın popomu avuçladı. Avuçlaması yetmezmiş gibi bir de sıktı. Arkama dönüp baktığımda ise sadece Türbanlı bir kadın ve yanında küçük kız vardı. Küçük kız montuyla uğraşırken kadın bana bakıyor ve bıyık altından gülüyordu... NeedLeFLuff ve D3N1Z nickli arkadaşlarda şahit oldu olaya. Ama nedendir ki bu benim ilk ellenişim değildi, Lise son sınıfa giderken bir kız daha ellemişti ama kızınki biraz parmaklamaya kaçıyor..

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
    Konu Sahibi
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

amedian

amedian

Üye
ilkokul.... sondan 2. ders.. zil calmıyo.. yas kucuk ama ogretmene soyleyemiyosun... cok sıkıştım ve son derse giremeyip utancımdan eve koşarak gitmiştim

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
<div class='quotetop'>(ChavRash &#064; Jan 24 2006, 01&#58;26 AM) [post=261389]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Yazıp yazmama konusunda çok düşündüm ama:

I. MaxiCep Adana Buluşması esnasında, akülü araba yarışı yapmaya gitmek için durakta beklerken 45 - 50 yaşları arasında bir kadın popomu avuçladı. Avuçlaması yetmezmiş gibi bir de sıktı. Arkama dönüp baktığımda ise sadece Türbanlı bir kadın ve yanında küçük kız vardı. Küçük kız montuyla uğraşırken kadın bana bakıyor ve bıyık altından gülüyordu... NeedLeFLuff ve D3N1Z nickli arkadaşlarda şahit oldu olaya. Ama nedendir ki bu benim ilk ellenişim değildi, Lise son sınıfa giderken bir kız daha ellemişti ama kızınki biraz parmaklamaya kaçıyor..

[/b][/quote]

way be türbanlı kadın seni taciz etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt