İtiraflar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
İtiraflar
Yıllar önce dedemi doktora götürmüştük.Doktor, tahlil yapılacağı için:
- Karnınız aç mı tok mu?" diye sorduğunda şu karşılığı almıştı:
- Sağ ol evladım, gelin sabah börek yapmış, yedim, bir şey istemem

Bir haftadır günlük tutuyorum. Şunu anladım ki boşa yazıyorum. Her günüm aynı geçiyor. İlk günü yazıp gerisini fotokopi çeksem de olurmuş. Ne kadar monoton bir hayatım varmış

Ailem beni aldırmak istemiş. Doktor:
- Burada alamayız, daha iyi şartları olan bir hastaneye gitmelisiniz, demiş.
100 km. uzaktaki üniversite hastanesine gitmek bizimkilere zor gelmiş ve ben doğmuşum!

Hafta sonu evde karımla birlikte “Örümcek Adam 2” filmini izliyorduk. Filmin bir sahnesinde Örümcek Adam kurtardığı sevgilisi için iki bina arasında büyük bir ağ yaptı, birlikte o ağda gökyüzünü seyrettiler. Tam da o sahnede karımın bana söylediği:
- Sen bana hiç böyle bir ağ yapmadın, cümlesinden sonra kadınları anlama çalışmalarıma bir son vermiş bulunuyorum. Duyurulur.,

Bebeklerini oturma odasında bırakan kızıma biraz da çıkışarak:
- Şu çocuklarını toplar mısın,dedim.
3,5 yaşındaki kızımdan cevap gecikmedi:
- onlay senin toyunun!!
Ben mi?
Cevap bile veremedim.:ehe:ehe:ehe

• Beğen
Tepkiler: @.r.g., moazzad, fireman87 ve 1 kişi daha

pelın_

Hafta sonu evde karımla birlikte “Örümcek Adam 2” filmini izliyorduk. Filmin bir sahnesinde Örümcek Adam kurtardığı sevgilisi için iki bina arasında büyük bir ağ yaptı, birlikte o ağda gökyüzünü seyrettiler. Tam da o sahnede karımın bana söylediği:
- Sen bana hiç böyle bir ağ yapmadın, cümlesinden sonra kadınları anlama çalışmalarıma bir son vermiş bulunuyorum. Duyurulur.,

:islik:islik:islik

• Beğen
Tepkiler: huri$ ve technoshark
fireman87

fireman87

Üye

Harika :ehe

pelın_

kadınlar ıste anlaması zor :naughty:

fireman87

fireman87

Üye
Kadınları hiç anlayamamışımdır, anlatsana pelin :ehe

pelın_

bız ne ıstedıgımız bılmıyoruzkıı

fireman87

fireman87

Üye
Evet işte oda çok kötü, bi insan ne istediğini bilmesi lazım.. Bi gün iyi bi gün kötü oluyosunuz anlayamadık gitti :ehe

pelın_

kız mılletı ıste:d:heyo:

technoshark

technoshark

Üye
Bak orası öyle.. c.tesi pazar. arkadaşım varken görüşüyorduk... c.tesi inanılmaz süper.. seninle olmaktan mutluluk duyuyorum.. harika insansın felan, pazar günü buluşuyoruz ... :) akşamıda birşey olmamış yanii .. tartışma felan yok !

pazar günü.. surat asık gelir.. hayırdır neyin var ? Birşeyimin olmasımı lazım. hep gülücekmiyim bilmem ne .. bu sefer bizim surat kayıyor sonrasında kavga :D

• Beğen
Tepkiler: ebuş...

pelın_

:kop::kop:ÖLEDIRR

technoshark

technoshark

Üye
neden öyledir.. onu merak ediyorum işte.. sorun bendemi acep diye düşünmüyorda değilim yeri geldiğinde :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt