Itiraflar (güncelleyecem sürekli) ilk mesajı okuyun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
    Konu Sahibi
Itiraflar (güncelleyecem sürekli) ilk mesajı okuyun
Eğitim aşkına

İhale üzerine tüm ciddiyetimizle yoğunlaşmışken "Ben bu 8 Japon karıyla 1 gece geçirem, ilk ve ortaokulu tekrar okuyam, la o derece yamuluyom Asyalılara" diyerek tüm günümüzü iptal eden kişi, muhafazakar şirketimizin Ankara şube müdürü olur.


- - - Eklendi - - -

Kadın , 31 , Ankara

Çinli

Kızım metroda yanında oturan Çinli öğrenciyi uzun süre inceleyip tavsiye vermeye başlıyor: "Gözlerini böyleeee benim gibi kocamannn açıp bakmalısın yoksa önünü göremeyip düşebilirsin. Hadi bir yap bakayım." Sevimli Çinli ona ayak uydurarak gözlerini kocaman açıyor ama kızım gözlerin istediği gibi açılmadığını görünce acıyarak noktayı koyuyor. "Akşam sekiz kere,sabah sekiz kere yaparsan zamanla büyür."


- - - Eklendi - - -

aman abi :)
yolda eve gitmek için yürüyordum kaldırımın yaya kısmına geçmiştim birden bir araba bana doğru arkamdan bir tampon vurdu ve ben bir kaç metre fırladım adam birden dışarı çıktı ve arabasına baktı arabasını kontrol ettikten sonra bana baktı ben ondan hızlıdavrandım abi beni boşver sen arabana bak birşey olmuş mu adam gülerek bana baktı...yani adam hem kendisi bana çarpıyor beni bırakıp önce arabasını kontrol ediyor ne insanlar var ya :):):)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt