itiraf sitesinden

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasminozz

Yasminozz

Üye
    Konu Sahibi
itiraf sitesinden
pinkydream Kadın , 27 , Hollanda

Banka kartı şifresini telefonuna kendince bir isim bularak ve önüne telefon numarasına benzesin diye sıfırlar ekleyerek kaydetmiş canım babam. Kesinlikle çok gizli. Hiçkimse ''Şifriye'' diye kaydettiği isimden şüphelenmez zaten...

negereğivardı,Kadın , 31 , Ankara

Canım kocamla oturuyoruz. "Artık çocuk yapmanın vakti geldi, yavaş yavaş bu fikre alışsak mı?" diye sohbet ediyoruz. "Çocuğumuz kız mı olsun, erkek mi?" derken ben tercihimi belirtiyorum ve hemen ardından soruyorum "Sen ne istersin peki hayatım?" Kozalağımdan tam türüne yakışır bir cevap geliyor. "Ben bir gazoz alayım hayatım." Peki canım, ben hemen bir gazoz kapıp geliyorum ki sen magmalarda yanarken biraz içini serinletsin.

itirafçıı84 Erkek , 24 , İzmir

Serçe adlı diziden esinlenerek tanışma yemeğinden sonra evlerimize gidecekken içimden yeni tanıştığım kız arkadaşıma ''Şimdi gidiyorsun, eğer arkanı dönüp bana tekrar bakarsan bir daha hiç ayrılmayacağız.'' dedim. Arkasını dönüp bana baktı ,üstüne üstlük bana doğru tekrar yürümeye başladı ve yanıma gelip kentkartımı istedi. O evine gitti, ben yürümek zorunda kaldım... "Aşka doyacaksınız." diyorlar dizinin fragmanında. Aşka doydum ama salaklığıma asla doyamayacağım.

odeisus Erkek , 27 , İstanbul

Son zamanlarda sürekli izlediğimiz reklam üzerine anneannemi aradım. ''Anneanne ben Afrika'ya taşınıyorum'' dedim. Gelen cevap: ''Nerede abuk sabuk bir yer var oraya gidersin zaten. Hacca gitsene! Bak Erzurumlu'nun torunu Hacca gitmiş! İman denen şey kalmadı sizde!"

sweetsin Kadın , 20 , Ankara

Balığımızı kirlendiğini düşünerek yıkamaya çalışırken lavabonun deliğine kaçıran bir kardeşim ve onun ağlamalarına dayanamayıp "Şimdi gelecek oğlum, bu kadar basınca dayanamaz." diyerek, pompayla çekmeye çalışan bir annem var.

canturgay

canturgay

Üye

Banka kartı şifresini telefonuna kendince bir isim bularak ve önüne telefon numarasına benzesin diye sıfırlar ekleyerek kaydetmiş canım babam. Kesinlikle çok gizli. Hiçkimse ''Şifriye'' diye kaydettiği isimden şüphelenmez zaten...

Serçe adlı diziden esinlenerek tanışma yemeğinden sonra evlerimize gidecekken içimden yeni tanıştığım kız arkadaşıma ''Şimdi gidiyorsun, eğer arkanı dönüp bana tekrar bakarsan bir daha hiç ayrılmayacağız.'' dedim. Arkasını dönüp bana baktı ,üstüne üstlük bana doğru tekrar yürümeye başladı ve yanıma gelip kentkartımı istedi. O evine gitti, ben yürümek zorunda kaldım... "Aşka doyacaksınız." diyorlar dizinin fragmanında. Aşka doydum ama salaklığıma asla doyamayacağım.

Son zamanlarda sürekli izlediğimiz reklam üzerine anneannemi aradım. ''Anneanne ben Afrika'ya taşınıyorum'' dedim. Gelen cevap: ''Nerede abuk sabuk bir yer var oraya gidersin zaten. Hacca gitsene! Bak Erzurumlu'nun torunu Hacca gitmiş! İman denen şey kalmadı sizde!"

:kop:

omayra

Üye
Afrika - hac muhabbeti bitirdi beni offfff hala gülüyorum :kop::kop::kop:

candemir316

candemir316

Üye
süper ititraflar beaa:)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye

Balığımızı kirlendiğini düşünerek yıkamaya çalışırken lavabonun deliğine kaçıran bir kardeşim ve onun ağlamalarına dayanamayıp "Şimdi gelecek oğlum, bu kadar basınca dayanamaz." diyerek, pompayla çekmeye çalışan bir annem var.

Bunlar Süper Komedi :kop: :kop: :kop:

iremm

iremm

Üye
:kop::kop::kop:

waspor

Üye
hahahahahahaha :muha::muha::muha: süper yaaa

Quattro

Quattro

Üye
Çok güldüm:kop: teşekkürler itiraf sahiplerine ve sana yasminoz.:)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
    Konu Sahibi
beğenmenize sevindim...bunları seçene kadar bi sürü itiraf okudum... :ehe :ehe

kurt bey

kurt bey

Üye

:kop::kop::kop: sağol yasminoz

mservank

mservank

Üye
:kop: süperler

Yasminozz

Yasminozz

Üye
    Konu Sahibi
bunlarda yenileri...

pijamalıkedi, Kadın , 21 , İzmir

Yapmayacaktın bunu anne!

Ayrı şehirlerde yaşadığım sevgilimle gece webcam'den görüntülü konuşma yaparken aniden odama dalan ve sevgilimin masanın altına saklanmasına,
benimse korkudan üç buçuk atmama sebep olan, daha toparlanmama fırsat kalmadan elinin tersiyle koluma hatırı sayılır bir darbe geçiren
ve etmedik laf bırakmayan sevgili annem;
zaten neredeyse 2 aydır ayrı olduğumuz ve birbirimizi ancak kameradan görerek hasret giderebildiğimiz canımla
konuşmamızın en heyecanlı yerinde zevkimizin içine etmene hiçbir şey demiyorum.
Kolumda bıraktığın izleri de sineye çekiyorum.
Hatta hakaret boyutuna varan sözlerine bile susuyorum.
Ama neden "Gecenin bu saatinde süslü püslü kiminle konuşuyorsun sen?
Daha makyajını bile silmemişsin!" diye bas bas bağırıp durumu çaktırıyorsun ki? Neden?
Halbuki ne güzel idare ediyordum ben, yutturmuştum çocuğa bu benim doğal güzelliğim, makyaja falan ihtiyacım yok diye.
Bir tek bunu kabullenemiyorum işte yaaa...

SsSsSs, Kadın , 25 , İstanbul

Gıcık oluyorum

Saçlarımın rengini, aldığım ya da verdiğim bir kiloyu, kaşlarımın azıcık incelmiş olmasını hatta saçlarımın kırıklarını aldırmış olmamı bile hemen fark eden sevgilime gıcık oluyorum.
Ya bir dur, bir anlama, bir ben söyleyeyim, bir "Nasıl olmuş?" diyeyim,
hatta; "Nasıl fark etmezsin!" diyerek kavga çıkarayım.
Yok yok, sırf ben gıcık oluyorum diye bu kadar dikkatli, eminim!

öyledeğilbikere, Kadın , 25 ,

Tek sarışın

Anneme işyerimin taşındığı yerin ne kadar ıssız olduğunu anlatmaya çalışıyorum.
"Anne, otobüs o kadar ıssız yerlerden geçiyor ki terk edilmiş sanırsın oraları." diyorum.
Annemin gözleri buğulanıyor, korkarak yüzüme bakıyor. "
Senden başka sarışın da yoktur otobüste şimdi, ya seni kaçırırlarsa? Aklım sende kalır benim."
Yok tabi anneciğim, Ankara'daki tek sarışın benim zaten. Boyarız ama saçları sen korkma. Önce güvenlik...

Birakmiyor, Kadın , 33 , Bolu

Sünnet

Oğlumuzu sağlığı için daha yaşına girmeden sünnet ettirmeye karar verdik.
Kendisi daha çok küçük olduğundan sünnet düğünü yapmamaya karar verdim ama eşimin ailesi kesinlikle karşı.
En kısa zamanda yapmalıymışız, örf ve adetlerimizi unutmamak lazımmış.
İyi de size ne? Siz Almansınız. Benim ailem bir şey demedi, size ne oluyor ki?

dostmuaşkmı, Kadın , 20 , İzmir

Depresyon

Annemle televizyon izlerken Amerika'da önceden kadın olan fakat cinsiyet değiştirip erkek olarak hayatına devam ederken evlendiği kadının kısır çıkması üzerine çocuk sahibi olabilmek için hamile kalan bir kadının hayatını izliyoruz.
Ben kafamda olayın gerçekliğini ölçüp biçerken anneme gözüm takılıyor.
Annem bir müddet haberi izliyor ve iç çekiyor. Sonra onu asıl üzen konuyu dile getiriyor.
"Yazık kızcağıza, kesin depresyona girmiştir valla kocam bile doğuruyor da ben kuru kısır yaşıyorum diye..."

onbironbir, Kadın , 24 , İzmir

Nereye yetişecekse

Pek sevgili kocacığımla eve gitmek için metroya binecektik.
Fakat benim atak kocam "Dikkat kapılar kapanıyor!" anonsunu duyar duymaz koşarak kendini metroya attı.
Duraktan uzaklaşırken de bana bakıp gülerek el salladı. Git kocacığım git sen, aman geç kalma. Evde ben bekliyorum ya...

nuanda_75, Erkek , 37 , İstanbul

Hediyenin mesajı!

Bir alkış da Sema ismindeki sevgilisine doğum gününde ''Semaver'' hediye eden arkadaşıma gelsin lütfen.

affried, Erkek , 23 , İstanbul

Mona Lisa

Annem komşumuzun 12 yaşındaki oğlu ile beraber yanıma geldi "affried oğlum, X’e okuldan ödev vermişler,
güzel bir resim çizmesine yardım eder misin?" dedi.
Ben de, espri olsun diye "Leonardo Da Vinci'nin Mona Lisa’sını çizelim." dedim.
Annem "Yok mandalina olmaz, siz güzel bir köy resmi çizin." dedi. Sustum ve köy resmi çizmeye başladım.

otoparkta, Erkek , 36 , Ankara

Evlilik

Evlenmememle ilgili annemden gelen son yorum: "Bu da akraba evliliğinin bir sonucu sanırım; gizli salaklık!"

kurt bey

kurt bey

Üye
Hediyenin mesajı!

Bir alkış da Sema ismindeki sevgilisine doğum gününde ''Semaver'' hediye eden arkadaşıma gelsin lütfen.

:worshippy: arkadaşımızı saygıyla selamlıyorum. Yeni nesilin örnek alması dileğiyle:kop:

elmyra

Üye

negereğivardı,Kadın , 31 , Ankara

Canım kocamla oturuyoruz. "Artık çocuk yapmanın vakti geldi, yavaş yavaş bu fikre alışsak mı?" diye sohbet ediyoruz. "Çocuğumuz kız mı olsun, erkek mi?" derken ben tercihimi belirtiyorum ve hemen ardından soruyorum "Sen ne istersin peki hayatım?" Kozalağımdan tam türüne yakışır bir cevap geliyor. "Ben bir gazoz alayım hayatım." Peki canım, ben hemen bir gazoz kapıp geliyorum ki sen magmalarda yanarken biraz içini serinletsin.

:kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
    Konu Sahibi
Hediyenin mesajı!

:worshippy: arkadaşımızı saygıyla selamlıyorum. Yeni nesilin örnek alması dileğiyle:kop:

aynen bende buna bittimmm.... :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

bi de buna...karısını bırakıp gitmiş eheheheh.... :ehe :ehe :ehe

onbironbir, Kadın , 24 , İzmir

Nereye yetişecekse

Fakat benim atak kocam "Dikkat kapılar kapanıyor!" anonsunu duyar duymaz koşarak kendini metroya attı.
Duraktan uzaklaşırken de bana bakıp gülerek el salladı. Git kocacığım git sen, aman geç kalma. Evde ben bekliyorum ya...

POWER

POWER

Üye
"Nereye yetişecekse

nuanda_75, Erkek , 37 , İstanbul

Hediyenin mesajı!

affried, Erkek , 23 , İstanbul

Mona Lisa

Annem komşumuzun 12 yaşındaki oğlu ile beraber yanıma geldi "affried oğlum, X’e okuldan ödev vermişler,
güzel bir resim çizmesine yardım eder misin?" dedi.
Ben de, espri olsun diye "Leonardo Da Vinci'nin Mona Lisa’sını çizelim." dedim.
Annem "Yok mandalina olmaz, siz güzel bir köy resmi çizin." dedi. Sustum ve köy resmi çizmeye başladım.

otoparkta, Erkek , 36 , Ankara

Evlilik

Evlenmememle ilgili annemden gelen son yorum: "Bu da akraba evliliğinin bir sonucu sanırım; gizli salaklık!""

:kop: sabah sabah :kop:

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
süper komik saol

Yasminozz

Yasminozz

Üye
    Konu Sahibi
beğenmenize sevindim... ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...