İtiraf et, çok şey bekliyorsun hayattan

achambo

Üye
canını sıkmış olmayayım fakat olmaz kardeşim. bunu yapan adamlar ortaokuldan itibaren 5-6 sene düzenli planlı çalışarak yapıyorlar
Tamam dediğin gibi olsun
5-6 yıl neye çalışmışlar merak ediyorum olimpiyat derecesi yapanlar desen anlarım da neyse
Okulumda girenleri biliyorum ilk 500 e nasıl çalıştıklarını da hocalardan, kendilerinden duydum dediklerin canımı sıkmadı merak etme olmazsa da bilkent bilgisayar müh. Giderim 2500-3000 den alıyor

Invoke

Üye
sen girersin la raaat ol.

Tepkiler: achambo

Mert

Üye
adam ezdi geçti, ağzına tükürdü 3 bin sıralamanın umarım olursun karşim

Tepkiler: OPC

OPC

Üye
Ben 500-600 sıralamasına standart çalışarak giren bir kişinin zekasının ortalamanın üstünde olduğunu düşünüyorum. Standart çalışmadan kastım nedir normal zekaya sahip birinin 20-30 bin sıralamaya girecek kadar çalışması

zombaka

Üye
arkadaşın 1.olandan ne eksiği var 1.bile olur

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Semih inşallah kazanırsın kardeşim fakat 1 sene ben tecrübe ettim. Geçen sene YGS denemelerinde 90-120 arası net yapan ben, YGS'de 208 bin yaptım. Aynı şekilde LYS Edebiyat netlerinde 43-44'ten aşağı düşmeyen ben gidip LYS'de de 115 bin yaptım sonuç olarak mezuna kaldım bu sene 10-15 bin için uğraşacağım.

Durum böyle, inşallah başarırsın bunu çok isterim ama sana tavsiyem kendini ilk 500 diye çok odaklama. Eğer yapamazsan çok üzülürsün. Onu sadece bir hedef olarak düşün.

Oğuzhan

Üye
Neyi tartışıyorsunuz la siz? Semih fen lisesinde okuyor.
canını sıkmış olmayayım fakat olmaz kardeşim. bunu yapan adamlar ortaokuldan itibaren 5-6 sene düzenli planlı çalışarak yapıyorlar
Daha bu sene bir arkadaşım girdi. 10. sınıfta paso COD oynadı. Moral bozmaya çalışma da biraz gerçeklerden konuş.

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi

Olabilir Oğuzhan benim de fende okuyan 2 arkadaşım vardı biri 7 bin diğeri 13 bin yaptı.Son yorumumu oku Oğuzhan, neden moralini bozmak isteyeyim ki?

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Tabii ki vardır, neden olmasın. İnşallah kazanır, benim temennim o yönde.İnşallah ben de kazanırım tabii :/

Revengeful

Emekli Yönetici
500 puan alsanız yeter yahu ne kadar abarttınız

OPC

Üye
Daha bu sene bir arkadaşım girdi. 10. sınıfta paso COD oynadı. Moral bozmaya çalışma da biraz gerçeklerden konuş.

Ozi yine de kolay olmadığını bilmiyor muyuz

Tepkiler: achambo ve Metin MF

achambo

Üye

Zaten dedim ya hedefim ilk 500 olmazsa ilk 3000 e kadar üzülmem sonrası için üzülürüm gerçekten. Şuan 130-35 yapıyorum denemelerden en düşük 125 civarı oluyor saolasın inş
Saolasın desteğin için

ya ben de COD4 oynuyodum 10da
500 puan alsanız yeter yahu ne kadar abarttınız
503 bilkent bilgisayar 531,74 elektrik elektronik

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Sınava kadar o neti 150'ye çıkartabilirsen ilk 500 de olur Sen bana bakma ben heyecandan sınavda 65 net yaptım kötü oldum yarım saate yakın süre bişey yapamadım :/

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah sen 500 yaparsın ben de 10 bin yaparım kardeşim