Fatih[Sag0]HiphoP Üye Konu Sahibi itiraf ediyorum(oyun) İtiraflarımızı buraya yazalım.. Ben başlayayım.. maxicep bugüne kadar gördüğüm en iyi forum sitesi.
canturgay Üye [prenses];946044' Alıntı: ya nasıl oyun nerde yardımcı olurmusunuz_? Genişletmek için tıkla ... kusura bakma... ama çok komikti ne yapayımmm.. arkadaşım burdan oyun indirmiyoruz böyle yazarak oynuyoruzzz...
[prenses];946044' Alıntı: ya nasıl oyun nerde yardımcı olurmusunuz_? Genişletmek için tıkla ... kusura bakma... ama çok komikti ne yapayımmm.. arkadaşım burdan oyun indirmiyoruz böyle yazarak oynuyoruzzz...
iremm Üye canturgay' Alıntı: kusura bakma... ama çok komikti ne yapayımmm.. arkadaşım burdan oyun indirmiyoruz böyle yazarak oynuyoruzzz... Genişletmek için tıkla ... tercüme edeyim arkadaş diyorki ay bayılacammmm mesela bu oyunda yaşamış olduğun ve pişman olduğun bir şeyi itiraf ediyorsun maxicebin oyun bölümünde başlıklardanda anlaman lazım kendimiz yazarak yoruum yaparak oynuyoruz
canturgay' Alıntı: kusura bakma... ama çok komikti ne yapayımmm.. arkadaşım burdan oyun indirmiyoruz böyle yazarak oynuyoruzzz... Genişletmek için tıkla ... tercüme edeyim arkadaş diyorki ay bayılacammmm mesela bu oyunda yaşamış olduğun ve pişman olduğun bir şeyi itiraf ediyorsun maxicebin oyun bölümünde başlıklardanda anlaman lazım kendimiz yazarak yoruum yaparak oynuyoruz
grafikseli 84 Üye bence açıklamalar süper ama akşam saati oku kardeş.... hava sıcak aramıza hoşgeldin prenses
iremm Üye canturgay' Alıntı: ben de gayet güzel açıklamıştımm... Genişletmek için tıkla ... belli çocuk hiç bişi anlamamış
canturgay' Alıntı: ben de gayet güzel açıklamıştımm... Genişletmek için tıkla ... belli çocuk hiç bişi anlamamış
canturgay Üye iremm' Alıntı: belli çocuk hiç bişi anlamamış Genişletmek için tıkla ... bi söz vardır. anlatma yeteneğim karşıdakinin anlayabileceğiyle sınırlıdır...diyeee... ve ya buna benzer bişeyy... --------------- Ekleme --------------- bu arada oyuna devam .. itiraf ediyorum o sözü tam çıkartamadımmm...
iremm' Alıntı: belli çocuk hiç bişi anlamamış Genişletmek için tıkla ... bi söz vardır. anlatma yeteneğim karşıdakinin anlayabileceğiyle sınırlıdır...diyeee... ve ya buna benzer bişeyy... --------------- Ekleme --------------- bu arada oyuna devam .. itiraf ediyorum o sözü tam çıkartamadımmm...
canturgay Üye iremm' Alıntı: hadibehhhh "turgaydan inciler" Genişletmek için tıkla ... bi şeyler itiraf etmeyeceksen konuyu meşgul etme hadi bakayımmm... offf.öğle yemeğini fazla kaçırmışımm.midem yanıyorrr...
iremm' Alıntı: hadibehhhh "turgaydan inciler" Genişletmek için tıkla ... bi şeyler itiraf etmeyeceksen konuyu meşgul etme hadi bakayımmm... offf.öğle yemeğini fazla kaçırmışımm.midem yanıyorrr...
toprakumit Üye itiraf ediyorum... Ne edeceğimide bilmiyorum. İtiraf edeceğim ne vardıki Neyse düşünimde ben yazarım sonra
itiraf ediyorum... Ne edeceğimide bilmiyorum. İtiraf edeceğim ne vardıki Neyse düşünimde ben yazarım sonra
CEREN Üye toprakumit' Alıntı: itiraf ediyorum... Ne edeceğimide bilmiyorum. İtiraf edeceğim ne vardıki Neyse düşünimde ben yazarım sonra Genişletmek için tıkla ... itiraf et bakem
toprakumit' Alıntı: itiraf ediyorum... Ne edeceğimide bilmiyorum. İtiraf edeceğim ne vardıki Neyse düşünimde ben yazarım sonra Genişletmek için tıkla ... itiraf et bakem