iThemes 2 Symbian^3/Anna/Belle Signed

marsoy

Üye
emeğine sağlık hocam

najanaja

Üye

Tepkiler: Kurtuluş40

Cane®

Üye
allah bin kere razı olsun bugun gordum daha bu temayı yırttım bı tarafımı bulamadım yıne ne varsa maxide var

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

siyah tema sertifika hatası verdi. Ayrıca arkadaşım bir istediğim olck şu itheme 2 teması harika bir tema paylaştığın için çok teşekkürler ellerine sağlık bi de şu itheme2nin arkasındaki duvar kağıdını bana atabilirsen çok sevinirm bi iki editleme yapmak istiorum aynı duvar kağıdında

----------Eklendi @ 11:24:25 ---------- Yazıldı @ 11:22:25 ----------

Ayrıca senden fsx in sitesinde gördüğümüz windows temalarını da beklioruz hani özelllikle de şu siyah mavi olanını

Tepkiler: Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
siteyi versen temanin oldugu siteyi pm atarsan belki hallederiz.duvar kagidini anlamadim kendinin duvar kagidimi?
istediginiz bumu

dediğim o gösterdiğinin mavisi linki burada

evet itheme 2 temasının orjinal duvarkağıdından bahsediorum

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dediğim o gösterdiğinin mavisi linki burada

evet itheme 2 temasının orjinal duvarkağıdından bahsediorum
arkadasim link olu ama itheme arkaplan theme editorle almak lazim.ama istersen burdakileri kullan seversen.

burdan

najanaja

Üye

Ekli dosyalar

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

najanaja

Üye
önemli deil kardeş en azından temayı buluverdin ben ne zamandır arıyodum o temayı tekrar teşekkür.

najanaja

Üye
maalesef w7 temasıda sorunlu bende yine ev ekranı üstü beyaz ayrıca ikonların yarısı anna yarısı w7 karman çorman bu temalar sadece bendemi sorunlu oluyo bilmem başka kimsenin bişey dediği yok. Yinede paylaşım için teşekkürler kardeş.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar