TheRkuT Üye Cihaz lg ürünü farklı birşey yok. Tek fark arıza durumunda ithal eden firmaya gönderiyorsun. Tabi bu firmaların 40 takla atarak cihazları garanti dışında bıraktığı şikayetleri okuyabilirsiniz sikayetvar.com gibi sitelerden veya forumlardan.
Cihaz lg ürünü farklı birşey yok. Tek fark arıza durumunda ithal eden firmaya gönderiyorsun. Tabi bu firmaların 40 takla atarak cihazları garanti dışında bıraktığı şikayetleri okuyabilirsiniz sikayetvar.com gibi sitelerden veya forumlardan.
Fantastik20 Üye Konu Sahibi a2if' Alıntı: Yok yok hiçbir sıkıntı yok tek sıkıntı şarj aleti avrupa uyumlu geliyor trye uymuyor Genişletmek için tıkla ... Eyw kardeşim verdiğin bilgiler için yanında dönüştürücü adaptör geliyormu a2if' Alıntı: Yok yok hiçbir sıkıntı yok tek sıkıntı şarj aleti avrupa uyumlu geliyor trye uymuyor Genişletmek için tıkla ... Eyw kardeşim verdiğin bilgiler için son olarak yanında dönüştürücü adaptor geliyormu
a2if' Alıntı: Yok yok hiçbir sıkıntı yok tek sıkıntı şarj aleti avrupa uyumlu geliyor trye uymuyor Genişletmek için tıkla ... Eyw kardeşim verdiğin bilgiler için yanında dönüştürücü adaptör geliyormu a2if' Alıntı: Yok yok hiçbir sıkıntı yok tek sıkıntı şarj aleti avrupa uyumlu geliyor trye uymuyor Genişletmek için tıkla ... Eyw kardeşim verdiğin bilgiler için son olarak yanında dönüştürücü adaptor geliyormu
a2if Üye Maalesef yok usb kablosu ve avrupa tipi adaptor geliyor usbyi başka adaptore bağlayıp şarj ediyorum
Fantastik20 Üye Konu Sahibi a2if' Alıntı: Maalesef yok usb kablosu ve avrupa tipi adaptor geliyor usbyi başka adaptore bağlayıp şarj ediyorum Genişletmek için tıkla ... Hmm yorumlarda geliyor falan diyorlar
a2if' Alıntı: Maalesef yok usb kablosu ve avrupa tipi adaptor geliyor usbyi başka adaptore bağlayıp şarj ediyorum Genişletmek için tıkla ... Hmm yorumlarda geliyor falan diyorlar
a2if Üye İthalatçı farkı var belkide bi kaç tane servis ithal ediyor çünkü ben deltadan aldım gencpa falan vardı
İthalatçı farkı var belkide bi kaç tane servis ithal ediyor çünkü ben deltadan aldım gencpa falan vardı
Fantastik20 Üye Konu Sahibi a2if' Alıntı: İthalatçı farkı var belkide bi kaç tane servis ithal ediyor çünkü ben deltadan aldım gencpa falan vardı Genişletmek için tıkla ... ok kardeş sağol bilgi için
a2if' Alıntı: İthalatçı farkı var belkide bi kaç tane servis ithal ediyor çünkü ben deltadan aldım gencpa falan vardı Genişletmek için tıkla ... ok kardeş sağol bilgi için